- הוסף לסימניות
- #4,761
@אפר @אקסלטיים @מאסטר באקסל @ברוך הואאנא עזרתכם >>>
![]()
אופיס 365 - עזרה קטנה באקסל - הפיכה ממאונך למאוזן
איך אפשר להעביר נתונים, שבמקום שכל נתון יהיה בעמודה שונה- הוא יהיה בשורה שונה (וכולם באותה עמודה)? תודה רבה!www.prog.co.il
@אפר @אקסלטיים @מאסטר באקסל @ברוך הואאנא עזרתכם >>>
![]()
אופיס 365 - עזרה קטנה באקסל - הפיכה ממאונך למאוזן
איך אפשר להעביר נתונים, שבמקום שכל נתון יהיה בעמודה שונה- הוא יהיה בשורה שונה (וכולם באותה עמודה)? תודה רבה!www.prog.co.il
עושים העתקה
ואז הדבקה מיוחדת > "שחלף"
בבקשהאני רוצה ליצור עמודה ובו שניות עוקבות,
ליממה שלמה ..
כלומר, 86,400 שורות
איך יוצרים דבר כזה ?
צפה בקובץ המצורף 1170581
להכניס בתא D5 את הנוסחה הבאה:שאלה נוספת -
יש לי טבלה עם נתונים
אני רוצה שעמודה אחרת בגיליון תשאב נתונים מהטבלה
כלומר, ברגע שמתעדכן שם בתא A1, שם זה יופיע גם בתא D5,
ברגע שמתעדכן שם בתא A2, שם זה יופיע גם בתא D6, וכן הלאה
=A1
שאלה נוספת -
יש לי טבלה עם נתונים
אני רוצה שעמודה אחרת בגיליון תשאב נתונים מהטבלה
כלומר, ברגע שמתעדכן שם בתא A1, שם זה יופיע גם בתא D5,
ברגע שמתעדכן שם בתא A2, שם זה יופיע גם בתא D6, וכן הלאה
הסרטת מסך דוגמא:להכניס בתא D5 את הנוסחה הבאה:
ולגרור למטה עד איפה שרוצים שלשם הנתונים יישאבוקוד:=A1
אקסל לא בנוי עקרונית לדריסת נתונים (לא כולל VBA - שלא רלוונטי על רגל אחת)בלת"ק [בכל זאת 239 עמודים...]
איך אפשר לצרף 2 טורים באקסל לטור אחד?
לדוגמא, בטור G רשומים הרחובות, ובטור H רשומים מספרי הבתים. איך אפשר לצרף שהרחוב והמספר יהיה בטור אחד, והשני יתבטל
תודה רבה
=G2 & H2
=G2 & " " & H2
תכתוב בעמודה נוספת חוץ מ G ו Hאיפה להוסיף עמודה
כתבתי לצורך העניין אם אני משתמש בעמודה נוספת ב I אז בתא I2 (2 בגלל ש 1 זה לכאורה הכותרת)איפה להכניס את ה'נוסחא'
לעמוד על התא (I2 בדוגמא) ואז כשמרחפים עם העכבר על פינת התא (הפינה עם המרובע) מופיע סמן גרירה וגוררים כלפי מטה עד היכן שרוצים את החיבורולאיפה לגרור
לא נוסחה ולכן לא משתנה, וכן ישאר גם אם תמחק את העמודות המקוריות (G ו H)נתון יבש
www.prog.co.il
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים