למישהו יש מושג איך עושים בשיטס,

עיצוב מותנה לפי תא אחר.
לצורך הענין יש לי עמודה A וH
אם הערך בתא A1 יהיה נמוך מH1 ייתן לי ירוק
ואם גבוה יתן לי אדום.
ככה על כל הגליון

@מרובע @אפר

עיצוב מותנה אתה בוחר באופציה "הנוסחה המותאמת אישית היא" ומכניס שם-
קוד:
=A1>H1

לא הצלחתי להבין
אתה עומד על התא שאותו אתה מעוניין לעצב, פותח את לשונית 'עיצוב'->'עיצוב מותנה'->'יש לעצב תאים כאשר...'->'הנוסחא המותאמת אישית היא', ומכניס שם את הקוד הנ"ל
קוד:
=A1>H1

עוד שאלה קטנטנה,
איך אני מייבא נתונים בשיטס מגליון למשנהו?
שכחתי את שם הנוסחא,
אני רוצה להעביר מגליון 1 לגליון 2 את כל העמודות מAעד H
אבל לא העתקה אלא ייבוא שכל מה שאעדכן בגליון 1 יתעדכן אוטו' בגליון 2

עוד שאלה קטנטנה,
איך אני מייבא נתונים בשיטס מגליון למשנהו?
שכחתי את שם הנוסחא,
אני רוצה להעביר מגליון 1 לגליון 2 את כל העמודות מAעד H
אבל לא העתקה אלא ייבוא שכל מה שאעדכן בגליון 1 יתעדכן אוטו' בגליון 2
IMPORTRANGE

שלום וברכה,

יש לי תא שמכיל מילים ומספרים וכן שעה שנמצא בתוך סוגרים, כיצד אוכל לבודד את הערך שנמצא בתוך הסוגרים לתא חדש ללא הסוגרים,
לדוגמא תא שמכיל:
איחור כניסה לפי סידור עבודה (01:14) יחסית 28/02/2022 09:00
ברצוני לבודד את הערך 1:14 לתא חדש, איזה נוסחה מתאימה?
אציין שמדובר ברשימה ארוכה של תאים כאלו למעלה מ100, כך שהפונקציה של טקסט לעמודות לא מתאים, כיוון שצריך לעבוד על כל שורה בנפרד.
תודה מראש.

שלום וברכה,

יש לי תא שמכיל מילים ומספרים וכן שעה שנמצא בתוך סוגרים, כיצד אוכל לבודד את הערך שנמצא בתוך הסוגרים לתא חדש ללא הסוגרים,
לדוגמא תא שמכיל:
איחור כניסה לפי סידור עבודה (01:14) יחסית 28/02/2022 09:00
ברצוני לבודד את הערך 1:14 לתא חדש, איזה נוסחה מתאימה?
אציין שמדובר ברשימה ארוכה של תאים כאלו למעלה מ100, כך שהפונקציה של טקסט לעמודות לא מתאים, כיוון שצריך לעבוד על כל שורה בנפרד.
תודה מראש.
נוסחת MID שמחלצת טקסט שנמצא באמצע טקסט.
מבקשים ממנו להתחיל מהתו שאחרי ")" (מוצאים אותו בנוסחת "FIND") ועד התא שלפני "("

1668942400699.png

שימי לב בדוגמא הזו, עמודה A מכילה טקסט ג של תאריך וגם של שעה, בתא C1 את מכניסה את הקוד הזה-
קוד:
=ARRAYFORMULA(SPLIT(A1:A13," "))
כמובן בהתאמה לתאים שזה נמצא אצלך.
זה יבודד את כל המילים לעמודות נפרדות (כולל את השעה בלבד). ואז תקבלי את כל השעות לעמודה נפרדת (יש פונקציות גם להורדת הסוגריים אבל יעבדו לך כל החישובים גם כאשר זה יהיה בסוגריים).

עריכה- כעת אני רואה ש @מרובע הביאה פיתרון טוב יותר.

@ממוקד
אבאר את כוונתי.

יש לי קובץ שיטס,
גליון 1 נקרא לקוחות
גליון 2 נקרא תהליכים.
איך אני מייבא אוטומטית את כל עמודות C-F?
שכל מה שכותבים בגליון 1 יתעדכן גם בגליון 2?

1668944538028.png

נערך לאחרונה ב:
עוד שאלה שממש אשמח לעזרה.

יש לי גליון נוסף שבו רשמתי מגוון מוצרים, באיזה סכום קניתי ובאיזה מכרתי.

יש לי כבר עמודה שבה אני מחשב כמה הרווח הסופי. רווח- הפסד = רווח סופי.

אני רוצה לבצע כפתור שבהקשה עליו אראה

א. את כל העיסקאות הספציפיות שבהם הפסדתי כסף מסומנות בצבע אדום. (זה אמור להיות משהו כמו תנאי שאם ערך התא נמוך ממקבילו בעמודה הסמוכה ייצבע באדום.)

ב. לסכום את כל התאים האדומים, כמה הערך שלהם יחד
אני לא רוצה שיראו את הנתונים הנ"ל כל הזמן כדי שלא ישגע אותי, רק שאני אקיש על תא מסויים אז אראה את זה.

@ממוקד
אבאר את כוונתי.

יש לי קובץ שיטס,
גליון 1 נקרא לקוחות
גליון 2 נקרא תהליכים.
איך אני מייבא אוטומטית את כל עמודות C-F?
שכל מה שכותבים בגליון 1 יתעדכן גם בגליון 2?

צפה בקובץ המצורף 1248130
אולי יש דרך מהירה יותר, אבל מה שאני מכיר אז תוכל בכל תא בגליון 1 = לאותו תא בגליון 2 ולגרור את זה לכל התאים.

עוד שאלה שממש אשמח לעזרה.

יש לי גליון נוסף שבו רשמתי מגוון מוצרים, באיזה סכום קניתי ובאיזה מכרתי.

יש לי כבר עמודה שבה אני מחשב כמה הרווח הסופי. רווח- הפסד = רווח סופי.

אני רוצה לבצע כפתור שבהקשה עליו אראה

א. את כל העיסקאות הספציפיות שבהם הפסדתי כסף מסומנות בצבע אדום. (זה אמור להיות משהו כמו תנאי שאם ערך התא נמוך ממקבילו בעמודה הסמוכה ייצבע באדום.)

ב. לסכום את כל התאים האדומים, כמה הערך שלהם יחד
אני לא רוצה שיראו את הנתונים הנ"ל כל הזמן כדי שלא ישגע אותי, רק שאני אקיש על תא מסויים אז אראה את זה.
קצת עבודה.. אבל תוכל תהגדיר תא עם תיבת סימון, ובכל תא של רווח והפסד תגדיר שם עיצוב מותנה->נוסחה מותאמת אישית, ותכניס בנוסחה שהתנאי הוא גם שהערך קטן מ0 וגם שתיבת הסימון מסומנת.
תוכל גם לעשות מסנן שבו תוכל לסנן לפי ערך ואז תקבל את כל הקטנים מ0 (הפסדים) במקום אחד.

איך אני רושם פקודת מאקרו שיתן לי את השעה הנוכחית בגוגל שיטס ?

יש לי שעון נוכחות בגוגל שיטס
אני רוצה תא שאם אני מקיש עליו הוא מכניס את השעה כעת (צריך לזה מאקרו או לא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה