מזכיר במוסד מסוים ביקש לפרסם בשמו בקשת עזרה, אשמח להעביר לו תשובה מבעלי החסדים שבפורום זה.

האם מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול לשחזר קובץ אקסל שבטעות נמחק משם הרבה נתונים ושמרו אותו ?​

תודה רבה

שאלה:
עשיתי טבלת הו"ק
תאריך התחלה סכום חודשי ואז יש 2 ריבועים 1 כמה חיובים נגבו ואחד כמה סכום נגבה
נניח ובסוף מישהו הפיק הו"ק אני מעוניין שברגע שאני ירשום תאריך שבו הפסיק אוטומטי הוא יפסיק כביכול לגבות אמנם ישאיר את הסכום שנגבה עד כה

שאלה:
עשיתי טבלת הו"ק
תאריך התחלה סכום חודשי ואז יש 2 ריבועים 1 כמה חיובים נגבו ואחד כמה סכום נגבה
נניח ובסוף מישהו הפיק הו"ק אני מעוניין שברגע שאני ירשום תאריך שבו הפסיק אוטומטי הוא יפסיק כביכול לגבות אמנם ישאיר את הסכום שנגבה עד כה
קוד:
=IF(A3="",(YEAR(TODAY())-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(TODAY())-MONTH(A1))*A2,(YEAR(A3)-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(A3)-MONTH(A1))*A2)+1
תנסה את הקוד הזה כך שA1 זה תאריך החיוב הראשון, A2 זה סכום החיוב, A3 זה תאריך חיוב אחרון (כאשר הופסק).

נערך לאחרונה ב:
קוד:
=IF(A3="",(YEAR(TODAY())-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(TODAY())-MONTH(A1))*A2,(YEAR(A3)-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(A3)-MONTH(A1))*A2)+1
תנסה את הקוד הזה כך שA1 זה תאריך החיוב הראשון, A2 זה סכום החיוב, A3 זה תאריך חיוב אחרון (כאשר הופסק).
וואו תודה אני רוצה להוסיף שאם השורה של הסכום החודשי לא תתמלא אז יהיה ריק ואני לא מצליח לשלב בפנים אולי תעזור לי?

אם
וואו תודה אני רוצה להוסיף שאם השורה של הסכום החודשי לא תתמלא אז יהיה ריק ואני לא מצליח לשלב בפנים אולי תעזור לי?
אם השורה של הסכום החודש לא תתמלא אז תקבל 0.
אם הבנתי אותך נכון...

נערך לאחרונה ב:
נכון ואני רוצה שיהיה ריק במידה שאין סכום כלומר אם יש שורה שמתאימה להו"ק וכרגע אין בה פרטים אז שיהיה ריק מול הסכום נגיד
INI:
=IF(A2="","",IF(A3="",(YEAR(TODAY())-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(TODAY())-MONTH(A1))*A2,(YEAR(A3)-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(A3)-MONTH(A1))*A2)+1)

INI:
=IF(A2="","",IF(A3="",(YEAR(TODAY())-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(TODAY())-MONTH(A1))*A2,(YEAR(A3)-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(A3)-MONTH(A1))*A2)+1)
בסוף הסתדרתי אבל אני לא יודע למה אתה כ"כ מסתבך
יש נוסחה יותר פשוטה
a1 תאריך התחלה a2 סכום חודשי a3 תאריך סיום (ממלאים רק כשיש) b1 התאריך העכשוי
INI:
=IF(A2<>"",IF(A3="",DATEDIF(A1,B1,"M")*A2,IF(A3<>"",DATEDIF(A1,A3,"M")*A2)),"")

בסוף הסתדרתי אבל אני לא יודע למה אתה כ"כ מסתבך
יש נוסחה יותר פשוטה
a1 תאריך התחלה a2 סכום חודשי a3 תאריך סיום (ממלאים רק כשיש) b1 התאריך העכשוי
INI:
=IF(A2<>"",IF(A3="",DATEDIF(A1,B1,"M")*A2,IF(A3<>"",DATEDIF(A1,A3,"M")*A2)),"")
אין צורך להעלות, כי אני לא זקוק לנוסחה הזאת.

אני מקווה שאני לא במבחן ;)

?

נערך לאחרונה ב:
עזרה:
האם יש נוסחא שמחשבת מעלות לפי שיפוע או גובה ואורך?
יש לי רמפה שאני יודע את גובהה ואת אורכה ואת השיפוע שלה וגם את אחוז שיפוע שלה ורק חסר לי לדעת את המעלות שלה
תודה רבה

איזה נתונים יש לך מהציור של המשולש?
1669811276530.png

המעלות במקרה הזה הם °29.56
קשה להסביר את זה בכתב
תנסה להעזר בסרטון הזה

ASINH זה ההופכי של סינוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה