איך אני עושה תנאי שאם התאים מלאים זה TRUE ואם הם ריקים זה FALSE?
=IF(AND(C2<>"",B2<>"",A2<>""),TRUE,FALSE)
עוד לא הבנתי את הבעיה אבל בכל אופן מצאתי פיתרוןאני רוצה לעשות כמה שורות שהעמודה הראשונה הוא שם והעמודה השלישית הוא קישור לשם שבעמודה הראשונה, (ידני)
אחרי זה להעלות עם פונקציות VLOOKUP + hyperlink לחפש את הקישור שיעלה לי אבל אז הקישור כבר לא עובד, @יעקב ויצמן אולי נגלה לך הסודזה למה?
מצורף קובץ
excel-pedia.co.il
הדבר ניתן לביצוע באופן ידני ויזום.האם יש אפשרות לשתף קובץ בגוגל שיטס (לדוגמא קובץ לבחירת פרק תהילים) ולנעול כל תא אחרי שמילאו אותו כך שלא יוכלו לשנות אותו אחרים
בתודה מראש
תודה רבה גם לך ידידי על ההערכה הרבה והפידבק.ברצוני לשתף אתכם במשהו מיוחד שחוויתי אתמול.
הייתי זקוק לעזרה כלשהיא באקסל.
ביקשתי פה באשכול ומנהלנו היקר ר' @יעקב ויצמן ביקש שאשלח לו מייל.
לא היה לי מאד נעים להטריד אותו, כי אחרי הכל הוא לא חייב לי שום דבר.
אבל בגלל שזה היה משהו קצת דחוף פניתי אליו.
אחרי כמה הודעות הוא כתב לי להתקשר אליו בפלאפון האישי שלו.
עכשיו זה היה כבר ממש לא נעים, אבל שוב בגלל הדחיפות התגברתי על התחושה הזאת והתקשרתי אליו.
ואז קרה הפלא, רק ר' יעקב ענה וכל התחושות נעלמו.
הוא פשוט נתן לי הרגשה כל כך נעימה וטובה - שאני בכלל עוזר לו בזה שאני מאתגר אותו.
זה דבר פשוט לא ייאמן איך שהוא ממש שמח ורוצה לעזור.
מפה לשם הסתעפה השיחה וגיליתי שמי שחושב שר' יעקב הוא תלמיד חכם בגלל המאמרים המיוחדים שלו, שיידע שהוא לא יודע כלום!
הוא עבר בקלילות מנדרים למנחות, מברכות לבבא בתרא, ממש שליטה מלאה בכל נושא ובכל דבר.
מתוך דבריו גם הבנתי כמה השקעה מטורפת מונחת מתחת לכל מאמר שהוא כותב ואפילו מתחת לכל הודעה הפורום.
אני לא יודע במה זכינו שהוא יהיה איתנו כאן, אבל אשרינו שזכינו.
אני יודע שר' יעקב לא יאהב את ההודעה הזאת, אבל הייתי חייב ולא יכולתי להתאפק
יש תחליף לפונקציית TEXTJOIN?בגיליון 2 תא a2 תכתוב את הקוד הבא
ולגרור למטהקוד:=VALUE(TEXTJOIN("/",,'גיליון1'!A2:C2))
(תפקידה של פונקציית value "לאלץ" את התרכובת החדשה שנוצרה לבצע המרה מסתם טקסט -למספר=תאריך.)
תראה כאןיש תחליף לפונקציית TEXTJOIN?
יש לי מחשב עם אקסל קצת מיושן והפונקציה לא עובדת שם
www.prog.co.il
השאלות כאן מורכבות.שלום וברכה, אודה לעזרה כדלקמן:
ברצוני להשוות סכומים בין 2 טבלאות באקסל עפ"י מזהה משותף בין שתיהן,
כשבטבלה אחת יש סיכום סכומים עפ"י מס' קבלה ללקוח ובטבלה 2 יש פירוט הסכומים לאותו לקוח עבור אותה קבלה,
ואני רוצה לבדוק שיש התאמה בין הסכומים לפי המזהה וכמובן בנוסף לבדוק נתונים שאינם זהים בין שתי הטבלאות אם זה שמות שונים או סכומים לא תואמים וכדו'. מצ"ב דוגמא.
תודה מראש!
תודה רבה על הרצון לעזור, ראשון שני לא אוכל ליצור קשר,השאלות כאן מורכבות.
נא להתקשר בראשון בבוקר ואטפל בל"נ בשמחה
0528174820
כןתודה רבה על הרצון לעזור, ראשון שני לא אוכל ליצור קשר,
יום שלישי זה בסדר להתקשר?
לא הבנתי לגמרי מה היה כתוב וכו..יש לי טבלה וכשניסיתי לעצב סגנון טבלה כנראה עשיתי איזה פעולה שעכשיו לא נותן לי בתא הראשון להשאיר את התא ריק וכשאני מוחק נכתב אוטומטי עמודה 1 והיו לי שני כותרת "משנה" ועכשיו באחד התווסף הספרה 2 ואי אפשר לשנות,
אשמח לעזרה איך לבטל את הפעולה שעשיתי שכנראה הוא הגורם לזה
צפה בקובץ המצורף 1744500
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים