התחלתי משהו צריך להמשיך את זה,
בינתיים זה לא מבדיל בין אדר א' לב',
ולא מחליף שנים...

חודש קדימה

תודה רבה.
הקובץ בקישור הזה מתבסס על התוסף והנוסחה שהבאתם לתאריך עברי, עם חישוב חודש קדימה.
מצ"ב גם קובץ אקסל רגיל עם הנוסחאות לתאריך עברי, חישוב חודש קדימה ואחורה, והמרת מספרים לאותיות.

קבצים מצורפים

• נוסחאות לתאריך עברי והמרת מספרים לאותיות.xlsx
    KB 211.3 · צפיות: 279
בל"תק.
אשמח לעזרה, איך אני יכול בגוגל שיטס לעשות את הדבר הבא
יש לי מספר, לצורך הדוגמא 100 ואני מעוניין שלדוגמא אם אני כותב תחת זה 8.5 המספר יהפוך ל 91.5 וכן הלאה.
תודה רבה!

הנה מצורף דוגמא אם IF

קבצים מצורפים

• דוגמא.xlsx
    KB 8.5 · צפיות: 51
תודה רבה.
הקובץ בקישור הזה מתבסס על התוסף והנוסחה שהבאתם לתאריך עברי, עם חישוב חודש קדימה.
מצ"ב גם קובץ אקסל רגיל עם הנוסחאות לתאריך עברי, חישוב חודש קדימה ואחורה, והמרת מספרים לאותיות.
ממש נוסחה גאונית

בקובץ המצורף מופיעים לי חודשים לועזיים במקום עבריים, יש אפשרות שזה יפתח בgoogle sheets?

בל"תק.
אשמח לעזרה, איך אני יכול בגוגל שיטס לעשות את הדבר הבא
יש לי מספר, לצורך הדוגמא 100 ואני מעוניין שלדוגמא אם אני כותב תחת זה 8.5 המספר יהפוך ל 91.5 וכן הלאה.
תודה רבה!
אני רואה שכבר ענו על זה, לא הבנתי נכון את השאלה

הכנסתי את זה =IF(A2:A130=0,7417,7417-A2:A130)
שזה בעצם אותו דבר רק עם מספר אחר וליותר שורות
אבל עדיין הוא לא נותן לי, מה אני צריך להכניס? אני צריך שלא רק השורה הראשונה אלא גם כל השורות שמתחת לזה יעשו את החשבון

אבל עדיין הוא לא נותן לי, מה אני צריך להכניס? אני צריך שלא רק השורה הראשונה אלא גם כל השורות שמתחת לזה יעשו את החשבון
תגרור את הנוסחה לתאים הבאים באמצעות הגרירה כמו בתמונה מהצו"ב
1594824675121.png

יש סיכוי שתרשום את הנוסחא, ואני יעתיק אותו?
אני ממש לא מסתדר
תודה.

הנה מצו"ב דוגמא, בעמודה B הערך הוא תמיד 7417 עד שתקליד ערך בעמודה A, כשתקליד ערך בעמודה A הוא יעשה 7417 פחות הערך...
בהצלחה
מקוה שהבנתי טוב מה אתה צריך...

קבצים מצורפים

• חוברת1.xlsx
    KB 8.8 · צפיות: 46
הנה מצו"ב דוגמא, בעמודה B הערך הוא תמיד 7417 עד שתקליד ערך בעמודה A, כשתקליד ערך בעמודה A הוא יעשה 7417 פחות הערך...
בהצלחה
וואלה תודה רבה!
אז ככה, זה צריך להיות שלמעלה יהיה רשום 7417 וכל ערך שנכתוב תחתיו זה יפחית מה7417
למשל אם בשורה מתחת אני ירשום 100 זה יצא 7317
ואם אני יוסיף בשורה תחת ה100 200 הערך ירד בעוד 200 ויצא 7117 וכן הלאה.

בהצלחה
טעות, זה לא מה שהייתי צריך, בנראה לא הבנת אותי מספיק :(

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה