- הוסף לסימניות
- #1,481
תנסה את זהטעות, זה לא מה שהייתי צריך, בנראה לא הבנת אותי מספיק
תנסה את זהטעות, זה לא מה שהייתי צריך, בנראה לא הבנת אותי מספיק
תודה רבה, בדיוק!!!!תנסה את זה
בוחרים את התאים אותם תרצו להגן, קליק ימני, הגנה על טווח....איך אפשר לנעול תאים מסויימים באקסל בגוגל שיטס, שלא יהיה ניתן לשנות אותם?
הדגש הוא לא לנעול את הכל הגליון אלא רק תאים מסויימים.
אז תלך בתפריטים, כלים>הגנה על הגיליון, ואז תבחר טווח במקום גיליון, ותגדיר איזה טווח אתה רוצה להגן. מצו"ב תמונהאין לי הגנה על טווח...
איל לי ב'כלים' הגנה על גליוןאז תלך בתפריטים, כלים>הגנה על הגיליון, ואז תבחר טווח במקום גיליון, ותגדיר איזה טווח אתה רוצה להגן. מצו"ב תמונה
משהו מאוד מוזר, אולי משהו בעדכון של הכרום?גם שם אין לי...
אולי לא נכנסת לחשבון גוגלמשהו מאוד מוזר, אולי משהו בעדכון של הכרום?
עיצוב מותנה > ערכים כפוליםשאלה באקסל. אשמח מאוד בתשובה.
יש לי קובץ אקסל שבעצם משמש לקודי קופון. (מטעמי אבטחה אין לי אפשרות להעלות אותו כאן).
כל שורה היא קוד קופון חדש.
אני צריך למצוא שורות שהקוד מופיע פעמיים.
כלומר האם יש דרך לאתר בתוך בערך 800 שורות אם יש משבצת (רק בטור הימני של הקובץ בלבד) שהתוכן שלה כפול מול משבצת אחרת.
תודה מראש לתשובה! יעזור לי מאוד!
אם יהיה יהיו אדומיםתודה רבה!
מאוד עזר!
כיצד אני יכול לאתר אחרי ההחלפה שאין ערכים כפולים?
רק עכשיו פתחתי. סליחה. לא הבנתי משהו ברשותך, אני אמור לכתוב את הנוסחה בכל שורה מחדש? אין משהו שמחשב את כל הפעולות יחד?מצ"ב דוגמא
לגרור או להעתיק ולהדביקרק עכשיו פתחתי. סליחה. לא הבנתי משהו ברשותך, אני אמור לכתוב את הנוסחה בכל שורה מחדש? אין משהו שמחשב את כל הפעולות יחד?
=sum(B2:B10)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים