אולי תפרט יותר כי לא בדיוק הצלחתי לעשות את זה
אתה רושם בתא תרגיל חילוק של המספר הקטן לחלק למספר הגדול (כמובן עם שווה בהתחלה שאקסל יבין שזה נוסחה), אחרי האנטר תראה תוצאה של 0 נקודה משהו, ואז אתה הולך לכרטיסיית בית בקטגוריית מספר ולוחץ על סימן האחוזים.

אתה רושם בתא תרגיל חילוק של המספר הקטן לחלק למספר הגדול (כמובן עם שווה בהתחלה שאקסל יבין שזה נוסחה), אחרי האנטר תראה תוצאה של 0 נקודה משהו, ואז אתה הולך לכרטיסיית בית בקטגוריית מספר ולוחץ על סימן האחוזים.
תודה רבה!
אגב איך אני עושה חשבון כזה במחשבון?
(הפוך אני יודע נגיד שאני רוצה לדעת כמה זה 70% מ500 אני עושה 500 כפול .7)

תודה רבה!
אגב איך אני עושה חשבון כזה במחשבון?
(הפוך אני יודע נגיד שאני רוצה לדעת כמה זה 70% מ500 אני עושה 500 כפול .7)
תזין במחשבון את המספר החלקי כפול 100 חלקי המספר השלם

שאלה פשוטה באקסל
מנסה למזג 2 תאים בלי לאבד את התוכן
אני מבין שצריך להשתמש ב =& וכו'
אשמח לפירוט איך בדיוק עושים זאת
תודה מראש
@אפר
@מאסטר באקסל

את מה אני משחיר? את השורה הראשונה ב2 הטורים? ואז רושם בשורה בטור ה3?
או שצריך לסמן את כל העמודה?
שורה אחת ואחר כך גורר לשורות הבאות
1640763155523.png

משהו משום מה לא מצליח לי
אולי יש לך @אפר כח להרחיב לי בצורת החיבור
גם לא הבנתי למה אתה כותב A1 ולא רק A
האם צריך רווח אחרי ה & " ??
תודה רבה!
אני כותב A1 כי ב C1 אני רוצה את A1, (ב C2 את A2 וכו' - האקסל מתאים את זה בגרירה)
" " זה מוסיף רווח ביניהם
& מחבר בין חלקים
שאר הרווחים לא הכרחיים

אני כותב A1 כי ב C1 אני רוצה את A1, (ב C2 את A2 וכו' - האקסל מתאים את זה בגרירה)
" " זה מוסיף רווח ביניהם
& מחבר בין חלקים
שאר הרווחים לא הכרחיים
ואם אני רוצה את כל העמודה אני לא מוסיף 1?
לגבי הרווח שאלתי האם בהקלדה של & ולאחמ"כ " אתה עושה רווח?

ואם אני רוצה את כל העמודה אני לא מוסיף 1?
לגבי הרווח שאלתי האם בהקלדה של & ולאחמ"כ " אתה עושה רווח?
תגרור או תעתיק את C1 לשאר העמודה והאקסל יתאים את זה

יש לי מפתחות לספר שאני מעוניין לסדר לפי הא.ב.
אבל שהקובע יהיה רק עמודה A,

1640862327948.png

-

קבצים מצורפים

• AA.gif
    AA.gif
    KB 297 · צפיות: 46
אני רוצה שהמספר שאני מכניסה בתא ספציפי יוכפל. (אני מכניסה מחיר לפני מע"מ ושהוא יראה לי את זה עם מע"מ).
אני לא רוצה לעשות את זה בעמודה נפרדת- את זה אני יודעת איך לעשות.

נניח תא A2: אני כותבת 500, אבל הוא מציג 585.

איך עושים סיכום אוטומטי ב google sheets ?

אני רוצה שהמספר שאני מכניסה בתא ספציפי יוכפל. (אני מכניסה מחיר לפני מע"מ ושהוא יראה לי את זה עם מע"מ).
אני לא רוצה לעשות את זה בעמודה נפרדת- את זה אני יודעת איך לעשות.

נניח תא A2: אני כותבת 500, אבל הוא מציג 585.
אי אפשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה