- הוסף לסימניות
- #3,741
באמת היה מתאים לאקסל לתת אופציה כזו ב"עיצוב תאים" (כמו שהם עושים עם התאריכים והשעות ועוד דברים אחרים שהתצוגה לא תואמת את המספר).
באמת היה מתאים לאקסל לתת אופציה כזו ב"עיצוב תאים" (כמו שהם עושים עם התאריכים והשעות ועוד דברים אחרים שהתצוגה לא תואמת את המספר).
@מאסטר באקסלאשמח לדעת מדוע כל פעם שאני רוצה לשמור את חוברת העבודה, נותן לי רק לשמור בחוברת עבודה חדשה ולא בחוברת שאני עובדת עליה.
תודה מראש
האם אתה יכול לעזור לי לפתוח אקסל שהוא פגום?חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...
יפהמאוד יפה, לא חשבתי על זה.
הוספה קטנה, אם אתה לא רוצה שיראו את המילוי אתה יכול לפני הדבקת הערכים לבחור בבחירה מיוחדת תאים עם נוסחא ולהפוך את צבע הגופן ללבן.
אני רוצה שהמספר שאני מכניסה בתא ספציפי יוכפל. (אני מכניסה מחיר לפני מע"מ ושהוא יראה לי את זה עם מע"מ).
אני לא רוצה לעשות את זה בעמודה נפרדת- את זה אני יודעת איך לעשות.
נניח תא A2: אני כותבת 500, אבל הוא מציג 585.
אי אפשר
טוב, אז כמובן ש- @אפר צודק,באמת היה מתאים לאקסל לתת אופציה כזו ב"עיצוב תאים" (כמו שהם עושים עם התאריכים והשעות ועוד דברים אחרים שהתצוגה לא תואמת את המספר).
מקש scroll lockלאחרונה אצלי השימוש בחיצים באקסל אינו עובר מתא לתא, אלא גלילה למעלה ולמטה
איך מבטלים זאת ומחזירים למעבר בין תא לתא?
תודה
יש נוסחה באקסל שמשלבת שני טורים בלי לאבד טקסט של אחד מהם?
שורה אחת ואחר כך גורר לשורות הבאות
צפה בקובץ המצורף 1033152
לא מובן מה השאלהשאלה, תודה לכל העוזרים: אם יש ל עובד שהיה מקבל לפי 45 ש"ח נטו, וכעת אני אמור להשלים לו ל60 ש"ח ברוטו, רטרו שנה. איך אני מחשב את זה? (ניסיתי לבד ויצא שיש לו מינוס!)
אולי בכל אופן?הלואי שתצליחו לעזור לי,
יש לי קובץ שאני מעדכנת , ונאבד לי הנתונים של היום האחרון. יש מצב לשחזר?
תודה רבה רבה .
מאסטר באקסל
הלואי שתצליחו לעזור לי,
יש לי קובץ שאני מעדכנת , ונאבד לי הנתונים של היום האחרון. יש מצב לשחזר?
תודה רבה רבה .
מאסטר באקסל
לא מספיק ברור מה קרה.אולי בכל אופן?
תודה מראש
@ברוך הואאני לא יודע למה אף אחד לא כתב את זה אבל הדרך הכי טובה וקלה לשלב שתי עמודות ללא שום נוסחא זה ע"י מילוי מהיר, כלומר, אם אני רוצה לחבר את טור A עם טור B, אז אני עומד בטור C לדוגמה ואני רושם בתא הראשון את שני הנתונים יחד, ולוחץ על מילוי מהיר ואוטומטית הכל מתמלא בשילוב.
לא הבנתי איך עושים את זהאני לא יודע למה אף אחד לא כתב את זה אבל הדרך הכי טובה וקלה לשלב שתי עמודות ללא שום נוסחא זה ע"י מילוי מהיר, כלומר, אם אני רוצה לחבר את טור A עם טור B, אז אני עומד בטור C לדוגמה ואני רושם בתא הראשון את שני הנתונים יחד, ולוחץ על מילוי מהיר ואוטומטית הכל מתמלא בשילוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים