יש לי קובץ של אקסל שנהיה פתאום פגום
מי יכול לעזור לי לפתוח את זה
אני מוכן גם לשלם אם צריך

חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...​
האם אתה יכול לעזור לי לפתוח אקסל שהוא פגום?

מאוד יפה, לא חשבתי על זה.
הוספה קטנה, אם אתה לא רוצה שיראו את המילוי אתה יכול לפני הדבקת הערכים לבחור בבחירה מיוחדת תאים עם נוסחא ולהפוך את צבע הגופן ללבן.
יפה
אפשר לפני הזנת הנוסחה לעצב בבחירה ריקים

אני רוצה שהמספר שאני מכניסה בתא ספציפי יוכפל. (אני מכניסה מחיר לפני מע"מ ושהוא יראה לי את זה עם מע"מ).
אני לא רוצה לעשות את זה בעמודה נפרדת- את זה אני יודעת איך לעשות.

נניח תא A2: אני כותבת 500, אבל הוא מציג 585.

באמת היה מתאים לאקסל לתת אופציה כזו ב"עיצוב תאים" (כמו שהם עושים עם התאריכים והשעות ועוד דברים אחרים שהתצוגה לא תואמת את המספר).
טוב, אז כמובן ש- @אפר צודק,
אי אפשר.

רק שתבינו את הרציונל:
אקסל מספק שירות של שמירת נתונים.
ובנוסף גם הפעלת מנופלציות על הנתונים.

כשהכלל המנחה הוא שכל תא הוא או נתון או שדה מחושב.
(בהקבלה לתכנות או משתנה, או פונקציה)

במקרה של תאריך ושעה, בעצם מדובר על תא שהוא נתון ורק מעוצב בצורה שנוחה למשתמש.

אבל אין שום רצון לאקסל, לתת אפשרות של הכנסת מידע אחד והצגת מידע אחר, זה מבלבל, מטעה, ולא יעיל.
בשביל זה יש תאים נוספים...
@.pres בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
לאחרונה אצלי השימוש בחיצים באקסל אינו עובר מתא לתא, אלא גלילה למעלה ולמטה
איך מבטלים זאת ומחזירים למעבר בין תא לתא?
תודה

לאחרונה אצלי השימוש בחיצים באקסל אינו עובר מתא לתא, אלא גלילה למעלה ולמטה
איך מבטלים זאת ומחזירים למעבר בין תא לתא?
תודה
מקש scroll lock
או כל מקש עם קיצור של המילים האלו (כמו למשל scl lk וכדומה)

הלואי שתצליחו לעזור לי,

יש לי קובץ שאני מעדכנת , ונאבד לי הנתונים של היום האחרון. יש מצב לשחזר?

תודה רבה רבה .

מאסטר באקסל

שאלה, תודה לכל העוזרים: אם יש ל עובד שהיה מקבל לפי 45 ש"ח נטו, וכעת אני אמור להשלים לו ל60 ש"ח ברוטו, רטרו שנה. איך אני מחשב את זה? (ניסיתי לבד ויצא שיש לו מינוס!)

יש נוסחה באקסל שמשלבת שני טורים בלי לאבד טקסט של אחד מהם?

שאלה, תודה לכל העוזרים: אם יש ל עובד שהיה מקבל לפי 45 ש"ח נטו, וכעת אני אמור להשלים לו ל60 ש"ח ברוטו, רטרו שנה. איך אני מחשב את זה? (ניסיתי לבד ויצא שיש לו מינוס!)
לא מובן מה השאלה

@אפר תודה רבה!
ותודה מיוחדת על הקובץ המצורף ככה גם הבנתי איך לעשות את זה באופן שישמור רווח בין מילה למילה

הלואי שתצליחו לעזור לי,

יש לי קובץ שאני מעדכנת , ונאבד לי הנתונים של היום האחרון. יש מצב לשחזר?

תודה רבה רבה .

מאסטר באקסל

אולי בכל אופן?

תודה מראש
לא מספיק ברור מה קרה.
עשית שמירה? לא עשית שמירה? יש שמירה אוטמטית?
איך זה נמחק?

אני לא יודע למה אף אחד לא כתב את זה אבל הדרך הכי טובה וקלה לשלב שתי עמודות ללא שום נוסחא זה ע"י מילוי מהיר, כלומר, אם אני רוצה לחבר את טור A עם טור B, אז אני עומד בטור C לדוגמה ואני רושם בתא הראשון את שני הנתונים יחד, ולוחץ על מילוי מהיר ואוטומטית הכל מתמלא בשילוב.

אני לא יודע למה אף אחד לא כתב את זה אבל הדרך הכי טובה וקלה לשלב שתי עמודות ללא שום נוסחא זה ע"י מילוי מהיר, כלומר, אם אני רוצה לחבר את טור A עם טור B, אז אני עומד בטור C לדוגמה ואני רושם בתא הראשון את שני הנתונים יחד, ולוחץ על מילוי מהיר ואוטומטית הכל מתמלא בשילוב.
@ברוך הוא
לגבי עצם הפתרון שאתה מציע, אתה צודק, זהו פתרון טוב.

ולגבי השאלה למה אף אחד לא מציע את זה,
אני חושב שמה שהציע @אפר יותר טוב,
כי לאחר שעשית מילוי מהיר ושינית נתון בעמודה a או b, עמודה c לא תתעדכן.
ובמה שאפר כתב, זה כן יתעדכן.

לא הבנתי איך עושים את זה

אם לדוגמה יש לך רשימה של שמות פרטיים בעמודה A ורשימה של שמות משפחה בעמודה B ואתה רוצה לחבר אותם בעמודה אחת לעמודה C אז כותבים בתא הראשון של עמודה C את השם והמשפחה שבשורה שלו בתאים A וB, ואז בכרטיסיית בית יש "מילוי" (זה נמצא מעל ניקוי), ואחת האופציות שמה זה מילוי מהיר, ואז אוטומטית כל העמודה מתחברת בצורה הזאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה