- הוסף לסימניות
- #3,781
לא ניסיתי אם זה יעבוד אבל אם כן להחליף בין העמודות ב IFזה יכול לעבוד גם בלי ''isblank''?
פשוט לי זה עבד...
תנסהשלום!
ברצוני לעשות עיצוב מותנה על משבצת באקסל (גוגל שיטס) , שאם יהיה כתוב טקסט מסויים במשבצת מסויימת (אחרת)- המשבצת תיצבע בצבע מסויים, עשיתי עיצוב מותנה לפי נוסחה מותאמת אישית, אבל אני לא מצליח למצוא את הנוסחה המתאימה.
ניסיתי לרשום: a1= "טקסט"
אבל זה לא עובד...
אשמח לעזרה מהירה!
תודה רבה!
@אפר @מאסטר באקסל
שלום!
ברצוני לעשות עיצוב מותנה על משבצת באקסל (גוגל שיטס) , שאם יהיה כתוב טקסט מסויים במשבצת מסויימת (אחרת)- המשבצת תיצבע בצבע מסויים, עשיתי עיצוב מותנה לפי נוסחה מותאמת אישית, אבל אני לא מצליח למצוא את הנוסחה המתאימה.
אבל זה לא עובד...
אשמח לעזרה מהירה!
תודה רבה!
@אפר @מאסטר באקסל
תנסה
=a1="טקסט"
לא עובד...
![]()
תנסהשלום!
אבל זה לא עובד...
אשמח לעזרה מהירה!
תודה רבה!
@אפר @מאסטר באקסל
=A1="טקסט"
אצלי יש שיחזור אוטומטי שנפתח אחרי קריסה. האקסל שומר לעצמו מידי פעם ואז אתה לא מאבד נתונים של יותר מדקה או שתיים. (זה מופיע אצלי בצד ימין של האקסל בד"כ שני קבצים: הקובץ המקורי והקובץ המשוחזר, ואז הוא מציע לך לסגור את החלון ולגרוס את הקבצים האלו כי כבר שמרת/אתה לא צריך את הקבצים המשוחזרים שלו).אשמח מאוד מאוד לעזרה.
לא עובד..תנסה
קוד:=A1="טקסט"
לא הסתדרתי עם זה...הפונקציה FILTER - עורכי Google Docs עזרה
מחזירה גרסה מסוננת של טווח המקור, כלומר, מחזירה רק שורות או עמודות שעונות על התנאים שצוינו. דוגמאות יצירת עותק הפונקציה מסננת טווsupport.google.com
אצלי זה עובד רגיל.כן!
אתה יכול לנסות אצלך?![]()
ניסיתי, עובד!כן!
אתה יכול לנסות אצלך?![]()
אצלי זה עובד רגיל.
אני עומד על המשבצת שאני רוצה לעצב (לדוגמה A1) פותח את העיצוב המותנה בוחר נוסחה וכותב בנוסח =B1="טקסט".
תודה רבה!ניסיתי, עובד!
אולי אפשר לעשות העתק ממה שכתבתם, ותדביקו את זה כאן?
עדיף גם צילום מסך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים