הרעיון של טבלת ציר זה שהוא נותן לך אפשרות לשחק עם כל הנתונים או חלק מהנתונים של טבלה גדולה לפי בחירתך.אפשר רק הסבר קצר...
ואנסה להסתדר...
תודה בכל מקרה!!
או שאולי @אפר @מאסטר באקסל @ברוך הוא יכולים לעזור בזה?
איזה סוג עבודה?יש לי להגיש עבודה קטנה באקסל (הרוב נעשה). אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור לי.
תרגיל קטן בוילוקאפ +הוספת תרשים לטבלהאיזה סוג עבודה?
בסדר, אז תעלה לפה אני אנסה לעזור.תרגיל קטן בוילוקאפ +הוספת תרשים לטבלה
אני צריך את סעיפים ה-חבסדר, אז תעלה לפה אני אנסה לעזור.
בנוסחה זה מסובךשאלה בif.
יש לי שלשה גליונות, הראשי קליטת נתונים, והשני והשלישי אמורים לקבל נתונים מהראשי לפי תנאי מסוים.
למשל בראשי אני כותב שורות של חובה או זיכוי, והגליון השני יקבל רק את הזיכוי והשלישי רק את החוב,
אייך אני עושה בfalsh שירד שורה כלומר אני לא רוצה שהתא ישאר ריק אני רוצה שהוא ימשיך לבדוק עד שיתקיים התנאי?
בבקשה?יש לי אקסל שמורכב כולו מנתונים באנגלית
האם יש אפשרות לתרגם לעברית
הכי יעיל יהיה אם מול הנתון באנגלית יהיה תרגום לעברית
תודה מראש
ממש ממש יעזור
בגוגל שיטס יש פונקציה Translateבבקשה?
לא אני צריכה משהו יותר מורכבבגוגל שיטס יש פונקציה Translate
גוגל שיטס או אקסל?שלום,
כתבתי מידי פעם טקסט באקסל על חובות שחייבים או שאני חייב לאחרים
ברצוני לדעת אם יש דרך לדעת מתי התא או השורה נכתב - באיזה תאריך?
אקסלגוגל שיטס או אקסל?
לבחור את השורה שמתחת לטבלה הקטנה.יש לי טבלה ענקית באקסל עם הרבה נתונים לכל קטגוריה
אני רוצה לעשות בצד שמאל בגליון האקסל טבלה קטנה שמסכמת את הנתונים של טבלה הגדולה
אך אני מעונינת שהטבלה הקטנה של הסיכום תהיה מקובעת בגליו תמיד בחלק העליון
כך שגם כשאני עושה סינון בטבלה הגדולה או גוללת אותה ללמטה
אנירוצה שהטבלה הקטנה תהיה לי מול העינים
יש כזו אופציה?
מקווה שהובנתי
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים