יש לי להגיש עבודה קטנה באקסל (הרוב נעשה). אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור לי.

אפשר רק הסבר קצר... :rolleyes:
ואנסה להסתדר...

תודה בכל מקרה!!

או שאולי @אפר @מאסטר באקסל @ברוך הוא יכולים לעזור בזה?
הרעיון של טבלת ציר זה שהוא נותן לך אפשרות לשחק עם כל הנתונים או חלק מהנתונים של טבלה גדולה לפי בחירתך.
אתה עומד על תא כלשהו בטבלה, ובתוך כרטיסיית הוספה הדבר הראשון הוא PIVOT TABLE, וזה טבלת ציר, ייפתח חלון ששואל אותך היכן למקם את זה, תמיד עדיף בגיליון חדש ואז נפתח חלון ששואל איזה שדות אתה רוצה ואתה יכול לבחור איזה מהם יהיו בעמודות ואיזה בשורות ואיזה במסנן ויש עוד הרבה הרבה הרבה אפשרויות בטבלת ציר שמאוד עוזרים (חפש על זה יותר בגוגל)

בוקר טוב. אני מנסה את מזלי שוב
1. ביבוא של דברי דואר מאקסל לוורד, בערך של שעה (באקסל) הוא מוסיף AM. (למשל 6:44:15 AM)
איך אפשר להוריד את זה (שיופיע רק המספרים).
2. יש לי שורה של ערכי שעה בשניות (למשל =C12-50/86400) איך אפשר ליצור נוסחה של סכום שתחבר את כל השניות, לסך של דקות. (למשל =C12-50/86400 + =C11-140/86400 = 00:03:10)
תודה מראש.
@אפר @מאסטר באקסל

עשיתי וילוקאפ לפי רשימה מקווה שזה היה הכוונה.
התרשים אני לא מבין את הכוונה בסעיף תרשים על מה והיכן.

קבצים מצורפים

• קובץ מצורף הנחיות מרצה להגשת עבודות .xlsx
    KB 19.3 · צפיות: 40
שאלה בif.
יש לי שלשה גליונות, הראשי קליטת נתונים, והשני והשלישי אמורים לקבל נתונים מהראשי לפי תנאי מסוים.
למשל בראשי אני כותב שורות של חובה או זיכוי, והגליון השני יקבל רק את הזיכוי והשלישי רק את החוב,
אייך אני עושה בfalsh שירד שורה כלומר אני לא רוצה שהתא ישאר ריק אני רוצה שהוא ימשיך לבדוק עד שיתקיים התנאי?

שאלה בif.
יש לי שלשה גליונות, הראשי קליטת נתונים, והשני והשלישי אמורים לקבל נתונים מהראשי לפי תנאי מסוים.
למשל בראשי אני כותב שורות של חובה או זיכוי, והגליון השני יקבל רק את הזיכוי והשלישי רק את החוב,
אייך אני עושה בfalsh שירד שורה כלומר אני לא רוצה שהתא ישאר ריק אני רוצה שהוא ימשיך לבדוק עד שיתקיים התנאי?
בנוסחה זה מסובך
הדרך הפשוטה היא להשתמש במסנן (לפי עמודה המפרטת חיוב/זיכוי, או לפי גדול/קטן מ-0).
(ניתן ליצור עותק של כל הטבלה ולסנן).

ניתן גם ליצור טבלת צירים/פיבוטייבל.

יש לי אקסל שמורכב כולו מנתונים באנגלית
האם יש אפשרות לתרגם לעברית
הכי יעיל יהיה אם מול הנתון באנגלית יהיה תרגום לעברית

תודה מראש
ממש ממש יעזור

שלום,
כתבתי מידי פעם טקסט באקסל על חובות שחייבים או שאני חייב לאחרים
ברצוני לדעת אם יש דרך לדעת מתי התא או השורה נכתב - באיזה תאריך?

יש לי טבלה ענקית באקסל עם הרבה נתונים לכל קטגוריה
אני רוצה לעשות בצד שמאל בגליון האקסל טבלה קטנה שמסכמת את הנתונים של טבלה הגדולה
אך אני מעונינת שהטבלה הקטנה של הסיכום תהיה מקובעת בגליו תמיד בחלק העליון
כך שגם כשאני עושה סינון בטבלה הגדולה או גוללת אותה ללמטה
אנירוצה שהטבלה הקטנה תהיה לי מול העינים
יש כזו אופציה?
מקווה שהובנתי
תודה

יש לי טבלה ענקית באקסל עם הרבה נתונים לכל קטגוריה
אני רוצה לעשות בצד שמאל בגליון האקסל טבלה קטנה שמסכמת את הנתונים של טבלה הגדולה
אך אני מעונינת שהטבלה הקטנה של הסיכום תהיה מקובעת בגליו תמיד בחלק העליון
כך שגם כשאני עושה סינון בטבלה הגדולה או גוללת אותה ללמטה
אנירוצה שהטבלה הקטנה תהיה לי מול העינים
יש כזו אופציה?
מקווה שהובנתי
תודה
לבחור את השורה שמתחת לטבלה הקטנה.
תצוגה>הקפאת חלוניות>הקפא חלוניות.
לא עוזר בשעת סינון (יסנן גם מעל ההקפאה). אולי להתחיל את הטבלה הגדולה בשורה שתחת לטבלה הקטנה, כך שסינון בגדולה לא יסנן חלק מהטבלה הקטנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה