שלום!
יש לי קובץ אקסל (לא גוגל שיטס אלא אקסל)עם הרבה שמות,
איך אפשר למצוא כפילויות של שמות במהירות ולצבוע את התאים בצבע?

@אפר @מאסטר באקסל @נערה מבני ברק @ברוך הוא
בית> עיצוב מותנה>כללי סימון תאים>ערכים כפולים
1643824355320.png

וואו
@מאסטר באקסל .
גיליתי את השרשור לראשונה, והיה קשה לי להפסיק לדפדף בו, מדהים!

אני צריך עזרה דחופה, באקסל באון דרייב
אולי יש פה מישהו שיודע.

יש לי טבלה שאני רוצה ליצור מעליה תיבת חיפוש שתסנן את הטבלה, בהתאם להקלדה בתוכה
כמו שמדגים מצויין פה
באקסל על המחשב, אני מצליח לעשות את זה
ואין לי מושג איך עושים את זה באון דרייב
(אין שם לשונית מפתחים וכו')
@נערה מבני ברק @xl3391

תודה גדולה מראש!

זה פועל על מאקרו
במקרה של שיטס צריך לעשות סקריפט או מאקרו

שלום וברכה,
מחפש תוסף, קוד, או כל דבר אחר עבור גוגל שיטס, שכל תאריך שירשם בגליון יכנס אוטומטית ליומן גוגל, או ישלח מייל בתאריך המיועד. זה אפשרי?

תודה רבה
באמצעות

האם ישנה דרך להעביר אובייקט יחיד לרקע, למשל תמונה שנמצאת על הגליון תעמוד מאחוריו ולא בקידמה של הנתונים?

יש לי מספר גליונות בgoogle sheetsw אני רוצה להוריד כל גליון בנפרד, אבל כשאני עושה הורדה זה מוריד לי את כל הגליונות בקבץ אחד.
מישהו יכול להסביר לי איך מורידים כל גליון בנפרד?
תודה

@אוהבת להקשיב
יש לי מספר גליונות בgoogle sheetsw אני רוצה להוריד כל גליון בנפרד, אבל כשאני עושה הורדה זה מוריד לי את כל הגליונות בקבץ אחד.
מישהו יכול להסביר לי איך מורידים כל גליון בנפרד?
תודה
שאלה מעניינת
לפי מה שידוע לי אי אפשר, כי הקובץ הוא "חוברת" של כמה "גליונות".
אבל את יכולה להוריד את הקובץ, לפתוח באקסל, ואז ללחוץ על שם גליון בעכבר במקש ימין>העתקה או הדבקה>העבר גליונות נבחרים לחוברת - לבחור "חוברת חדשה" ואז אישור. הגליון נפתח כקובץ נפרד. רק שצריך לעבור על הגליונות אחד אחד.

אני צריך לשלב נתונים של שתי טבלאות כלומר יש לי טבלה של מספרי זהות ועוד טבלה של מספרי זהות עם שאר הפרטים איך אני מסנכרן את שתי הרשימות ביחד?

אני צריך לשלב נתונים של שתי טבלאות כלומר יש לי טבלה של מספרי זהות ועוד טבלה של מספרי זהות עם שאר הפרטים איך אני מסנכרן את שתי הרשימות ביחד?
לא הבנתי...
למה צריך את הטבלה הראשונה אם קיימת השניה עם כל הנתונים?

הטבלה הראשונה אני מקבל באופן אוטומטי מאיזה מערכת ואני צריך לסנכרן את זה עם הטבלה השנייה לראות מי הם מספרי הזהות שהגיעו

הטבלה הראשונה אני מקבל באופן אוטומטי מאיזה מערכת ואני צריך לסנכרן את זה עם הטבלה השנייה לראות מי הם מספרי הזהות שהגיעו
מצורף קישור לקובץ שבו ביצעתי סנכרון. ניתן לבצע לפי העיקרון הזה (להוריד כוכביות).

שלום רב,
כיצד ניתן לסכום טווח של תאים לפי 2 תנאים שהתנאי הראשון נמצא בעמודה והשני בשורה
לדוגמא טבלה של מחירי מוצרים לפי קטגוריה ולפי חודשים.
כל קטגוריה יכולה להופיע מספר פעמים, צריך לחשב סה"כ קטגוריה X בחודש Y.
או לחילופין אם ניתן להגדיר בנוסחא את הטווח שיש לסכום ע"י נוסחא, ז"א במקום להפנות לטווח מסויים, אשים שם נוסחא להפניה..
תודה מראש

SUMIFS

להלן הסבר:
לסכם את עמודה C,
אם בעמודה B - מופיע קטגוריה X
ואם בעמודה A - שווה לתאריך המופיע בתא H1
קוד:
SUMIFS(C:C,B:B,"קטגוריה X",A:A,"="&H1)

תודה אבל התנאי השני צריך להיות ואם בשורה 1 שווה לתאריך בעמודה h1..

לא הבנתי

אולי ע"י קיבוע את תא H1 יעזור לך, ככה:
קוד:
SUMIFS(C:C,B:B,"קטגוריה X",A:A,"="&$H$1)

תודה על הרצון לעזור
מצ"ב אקסל רק לצורך המחשה, לדוגמא צריך לחשב מה עלות כמה מוצרי חלב בחודש מסוים

קבצים מצורפים

• דוגמא.xlsx
    KB 9.3 · צפיות: 45

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה