- הוסף לסימניות
- #3,921
האמת לא ממש הבנתי,אפשר להוסיף את שורת הסיכום מתחת, ולחשב באמצעות ספירה
איך בדיוק אני עושה את זה?
עריכה: הצלחתי, תודה רבה!
נערך לאחרונה ב:
האמת לא ממש הבנתי,אפשר להוסיף את שורת הסיכום מתחת, ולחשב באמצעות ספירה
הצלחתי תודה!
אפשר לעשות את זה בנוסחה משולשת של IF,MATCH,VLOOKUP.שאלה
אני רוצה לחפש ב vlookup שתי ערכים כלומר ערך מתא A1 למשל וערך שני מגליון אחר ואם הוא מוצא את שתיהם באותו שורה שיתן את הערך.
מקווה שמובן השאלה
תודה
אני צריך אבל לחפש את זה בטבלאאפשר לעשות את זה בנוסחה משולשת של IF,MATCH,VLOOKUP.
הנוסחא MATCH נותנת לנו את מס' השורה של הערך ולכן כותבים נוסחא של אם MATCH של ערך A שווה לMATCH של ערך B אז יעשה VLOOKUP.
מקווה שהובן ויעזור.
תשים את כל הנוסחא במקום שאתה רוצה שיביא לך את הערך.אני צריך אבל לחפש את זה בטבלא
איפה אני שם את ה vlookup
תא אחד בלבד?איך יוצרים נוסחה שמעתיקה טקסט ומספרים מתא אחד לתא אחר?
אני צריך יותר מתא אחד, אבל בצורה שונה הסבר בדוגמא המצורפתצפה בקובץ המצורף 1068641
=OFFSET($A2,(ROW()-1)*8-8+COLUMN()-7,0)
לאחר ניסיונות נוספים הצליח, אבל יש שגיאה בהעברת הנתונים למקומם, מצורף צילום, אשמח לעזרה ותודה על העזרה בינתיים
=OFFSET($A$2,(ROW()-1)*9-9+COLUMN()-7,0)
אולי הוא לא יודע שאנחנו לפי שעון קהיר.....כשאני מריץ סקריפט בגוגל שיטס שיריץ את השעה הנוכחית
הוא נותן לי את השעה באיחור של 20דק' בערך
מישהו נתקל בזה ?
בדקתי ואם אני עושה לפי ביירות הוא עובד מצוייןאולי הוא לא יודע שאנחנו לפי שעון קהיר.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים