1644846812521.png

שאלה
אני רוצה לחפש ב vlookup שתי ערכים כלומר ערך מתא A1 למשל וערך שני מגליון אחר ואם הוא מוצא את שתיהם באותו שורה שיתן את הערך.
מקווה שמובן השאלה
תודה
אפשר לעשות את זה בנוסחה משולשת של IF,MATCH,VLOOKUP.
הנוסחא MATCH נותנת לנו את מס' השורה של הערך ולכן כותבים נוסחא של אם MATCH של ערך A שווה לMATCH של ערך B אז יעשה VLOOKUP.
מקווה שהובן ויעזור.

למה כשאני לוחץ על היפרלינק שמפנה למיקום באותו גליון, הוא לא קופץ למיקום בקובץ הפתוח בתוכנה במחשב (אקסל 365), אלא פותח את הדפדפן ופותח את הקובץ מחדש מOneDrive? ואיך אפשר לשנות את זה?

אפשר לעשות את זה בנוסחה משולשת של IF,MATCH,VLOOKUP.
הנוסחא MATCH נותנת לנו את מס' השורה של הערך ולכן כותבים נוסחא של אם MATCH של ערך A שווה לMATCH של ערך B אז יעשה VLOOKUP.
מקווה שהובן ויעזור.
אני צריך אבל לחפש את זה בטבלא
איפה אני שם את ה vlookup

שלום

יש נוסחה או קוד להמרת תאריך לעוזי לעברי בגוגל שיטס?

תודה

אני צריך יותר מתא אחד, אבל בצורה שונה הסבר בדוגמא המצורפתדוגמא.jpg

לאחר ניסיונות נוספים הצליח, אבל יש שגיאה בהעברת הנתונים למקומם, מצורף צילום, אשמח לעזרה ותודה על העזרה בינתיים

קבצים מצורפים

• דוגמא.PNG
    דוגמא.PNG
    KB 50.3 · צפיות: 45
כשאני מריץ סקריפט בגוגל שיטס שיריץ את השעה הנוכחית
הוא נותן לי את השעה באיחור של 20דק' בערך
מישהו נתקל בזה ?

היי זקוקה לעזרה מיידית באקסל !
יש לי כל מיני פונקציות שלא עובדות באקסל רגיל כמו
UNIQUE‏
datediff
מנסה ליצור עותק של האקסל מהדרייב ועדיין לא נותן לי
נא עזרתכם
אולי לפתוח כגוגל שיט? איך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה