אשמח אם מישהו יכול לכתוב לי נוסחה לצורך דלהלן:

יש ספר פידיאף שממוספר כך שלכל עמוד יש שני עמודים: עמוד א' ועמוד ב'.
זאת אומרת שנניח עמוד 8 בפידיאף הוא ד' עמוד ב'.

אני רוצה שני דברים:
א. שאכתוב 8 והוא יכתוב לי ד', ב' (בשני תאים נפרדים, תא אחד לדף ותא אחד לעמוד).
ב. שאם המיספור של הפידיאף לא חופף למיספור של הספר אז הוא יחשב לי את ההפרש, זאת אומרת נניח שדף א' עמוד א' מתחיל בעמוד 3 אז עמוד 8 יהיה הפעם דף ג' עמוד ב'. (ואני רוצה עם אפשרות לחשב גם באמצע הספר, נניח אני נמצא בדף פידיאף 423, והמספור של הספר אוחז שם בדף רי''ב עמ' א', עכשיו אני רוצה שהוא ידע לבד שבעמוד הבא 424 זה רי"ב עמ' ב' וכן הלאה).

בתודה מראש
מקווה שזו כוונתכם.

מצב.

קבצים מצורפים

• פידיאף.xlsx
    KB 29.9 · צפיות: 52
שאלה קטנה,
איך מחברים כמה קבצי אקסל לגליון אחד בלי לפתוח אחד אחד

יש לי אקסל עם אלפי שורות, ואני רוצה לדעת כבר בראש האקסל כמה שורות יש לי.
האם יש איזה נוסחה שתכתוב לי כמה שורות כבר מופיעות (זה גם יעזור לי אם אני רוצה לקפוץ ישר לסוף ע"י כתיבה בשם התא).
בתודה מראש

יש לי אקסל עם אלפי שורות, ואני רוצה לדעת כבר בראש האקסל כמה שורות יש לי.
האם יש איזה נוסחה שתכתוב לי כמה שורות כבר מופיעות (זה גם יעזור לי אם אני רוצה לקפוץ ישר לסוף ע"י כתיבה בשם התא).
בתודה מראש
אולי COUNTA

כמו כן ניתן לבחור את כל העמודה ומופיע למטה בצד שמאל ספירה של השורות
1647264397822.png

איך שייך לבחור בבת אחת המון תמונות בקובץ או להעתיק להרבה שורות בפעם אחת תמונה אחת
כמו למשל בקובץ המצורף להעתיק את תמונת הלוגו לכל השורות

קבצים מצורפים

• 5010.xlsx
    KB 970.4 · צפיות: 46
איך שייך לבחור בבת אחת המון תמונות בקובץ או להעתיק להרבה שורות בפעם אחת תמונה אחת
כמו למשל בקובץ המצורף להעתיק את תמונת הלוגו לכל השורות
לגרור את התא לכל התאים הרצויים.
מצורף.

קבצים מצורפים

• 5010.xlsx
    KB 971.4 · צפיות: 49
עשיתי שינוי בקובץ אקסל עם שמירה
איך אפשר לבטל את השינוי
דחוף ביותר

עשיתי שינוי בקובץ אקסל עם שמירה
איך אפשר לבטל את השינוי
דחוף ביותר
תנסו בסייר הקבצים להיכנס למאפיינים (בלחיצה ימנית)
1647338932880.png

ולראות אם יש גירסאות קודמות)
1647339000212.png

יש לי קובץ אקסל עם נוסחאות מורכבות.
אפשר לעבוד עליו באנדרואיד?

אפליקציה של מיקרוסופט?
יש לך מושג כמה אמור לעלות אקסל אונליין? אולי דרך משרד החינוך?
אפליקציית אופיס
אקסל אונליין - חינם (אפשר לפתוח חשבון חינם)

הי,
האם ישנה נוסחה שיכולה "לנטרל" סימנים כמו * וכן ~ משם ולהשאיר בתוצאה רק אותיות (השם הוא באנגלית),
כיון שכל נוסחה שעושים על השם כולל סימנים אלו, לא תקינה,
לכן אני רוצה ליצור את השם ללא הסימנים, נוסחאות כמו LEFT וכו לא מועילות כי אני לא יודעת היכן הסמן ממוקם בשם וכן אני צריכה את מלא האותיות לצורך זיהוי,
@אפר @מאסטר באקסל @אקסלטיים
תודה!!

הי,
האם ישנה נוסחה שיכולה "לנטרל" סימנים כמו * וכן ~ משם ולהשאיר בתוצאה רק אותיות (השם הוא באנגלית),
כיון שכל נוסחה שעושים על השם כולל סימנים אלו, לא תקינה,
לכן אני רוצה ליצור את השם ללא הסימנים, נוסחאות כמו LEFT וכו לא מועילות כי אני לא יודעת היכן הסמן ממוקם בשם וכן אני צריכה את מלא האותיות לצורך זיהוי,
@אפר @מאסטר באקסל @אקסלטיים
תודה!!
אולי substitute

אולי substitute
,אין מילים! עזרת לי מאד,
האם ישנה נוסחה,
כאשר יוצא לי פלט עם שמות שאמורים להית זהים (לדוגמא אותו בית עסק) אבל פה ושם סימונים ואותיות גדולות/קטנות באנגלית השמות יוצאים שונים,
האם ישנה נוסחה שיכולה לזהות שמות לפי מספר תוים זהים ולהמיר את כל השמות הללו לאותם תוים בלבד?
כלומר אם מתוך 10 אותיות 8 תוים זהים, אז כל השמות הללו יומרו לאותם 8 תוים?
תודה!!

במילים אחרות.
אקסל יכול לעבוד חלק גם על אנדרואיד?
או שיש הבדלים..
באפליקציה לא ניסיתי לכאורה אפשר
באקסל אונליין זה בדפדפן וזה כמעט כמו אקסל 365 הכי מעודכן למעט vba

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה