עשיתי עכשיו כך אך שוב זה מסכם לי רק את אותו תא. סימון של כל תאי G לא מסכמת לי אותם גם עם לחיצה על אינטר

כעת מעתיקים בכונטרול C כונטרול V או בגרירה את התא G8 לכל תאי G (עד G100 או היכן שנגמרות השורות)
רק לשים לב שלשורה הראשונה G7 שמים נוסחה בלי G6 כי בG6 אין נתונים

כעת מעתיקים בכונטרול C כונטרול V או בגרירה את התא G8 לכל תאי G (עד G100 או היכן שנגמרות השורות)
רק לשים לב שלשורה הראשונה G7 שמים נוסחה בלי G6 כי בG6 אין נתונים
אני לוחץ על תא G8 ויורד ממנו על התאים שתחתיו אך הם לא משתנים שאני משחרר וגם לא עם אינטר

ככה זה נראה
1652658372855.png

בG7 לא נגעתי רק בG8 כמו שהדרכתם אותי רק בG8 יש נוסחה

טוב מאוחר אפרוש כאן תודה על העזרה הרבה ומקוה שמחר אעלה על מה אני לא עושה טוב...

רק בG8 יש נוסחה בשאר יש סכום של העו''ש
אם אתה מעוניין בסיכום ביניים בכל שורה בתא G
אתה חייב, אבל חייב להעתיק את הנוסחה מG8 לכל שורה

כתבת שניסת לגרור, אולי זה לא העתיק לך טוב ולא הבנתי מה הקשר לאנטר.

לכן תעתיק את הנוסחה ע"י העתק הדבק:
1. בחירת תא G8
2. העתק
3. בחירת G9 עד הסוף
4. הדבק
זהו

אם אתה מעוניין בסיכום ביניים בכל שורה בתא G
אתה חייב, אבל חייב להעתיק את הנוסחה מG8 לכל שורה

כתבת שניסת לגרור, אולי זה לא העתיק לך טוב ולא הבנתי מה הקשר לאנטר.

לכן תעתיק את הנוסחה ע"י העתק הדבק:
1. בחירת תא G8
2. העתק
3. בחירת G9 עד הסוף
4. הדבק
זהו
עשיתי כמו שאמרת והכל מעולה בנוסחאה בכל תאי הG אבל הוא כותב לי שיש תקלה ולכן עדין הוא לא נותן לי סיכומי ביניים, מצרף צילום מסך
1652682521558.png

כעת רק להעיף את הפסיק המעפן מה-9,921.34 שבתא G7 והכל מגניב
@מרובע זה נכתב קצת בבדיחותא, האמת היא שצריכים לוודא בכל עמודות F ו-E שאליהן ההפניות -
שאין איזה רווח או תו שלא יכול להיות מספר, כי באמת זה קורה הרבה כשמייבאים מספרים.

יש לי עמודה A ועמודה B שעות,
אני רוצה להשוות כמה ההפרש ביניהם.
הבעיה שאם יהיה הפרש שלילי יהיה שגיאה (כי בשעות אין שלילי)
מה עושים

@מרובע זה נכתב קצת בבדיחותא, האמת היא שצריכים לוודא בכל עמודות F ו-E שאליהן ההפניות -
שאין איזה רווח או תו שלא יכול להיות מספר, כי באמת זה קורה הרבה כשמייבאים מספרים.
אני לא קשור לדיון ההוא, רק נהנתי מהמעפן

טוב מאוד!
כעת רק להעיף את הפסיק המעפן מה-9,921.34 שבתא G7 והכל מגניב
איך אני מעיף אותו? הוא חוזר אחרי שאני מתחיל לרוץ ממנו... זיהו התיאשתי סופית עכשיו גם את העתק הדבק זה שוב לא נותן לי. זה כותב איזה שגיאה

איך אני מעיף אותו? הוא חוזר אחרי שאני מתחיל לרוץ ממנו... זיהו התיאשתי סופית עכשיו גם את העתק הדבק זה שוב לא נותן לי. זה כותב איזה שגיאה
תעטוף את ההפניות לתאים בפונקציית N או VALUE

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה