מצורף שעון נוכחות שהורדתי מהאשכול הזה, ראשית, תודה רבה למפתחים שלו!
שנית, האם יש כאן מישהו שיכול (בתשלום) להפוך אותו לרב משתמשים? כלומר שיהיו כרטיסיות רבות אחת לכל עובד
וכרטיסית סיכום, שבה יהיה סיכום יומי של כלל העובדים, וסיכום חודשי של כלל העובדים.
אפשר לשים קובץ כזה בתיקיה משותפת ולחסוך הרבה.
תודה מראש
yosefg148# וכו'

קבצים מצורפים

• שעון נוכחות - גירסה 8.zip
    KB 66.6 · צפיות: 70
שלום,
איך אני מכניסה תנאי בתוך נוסחת ווילוקאפ?
לדוגמא של הנוסחא:

=IFERROR(VLOOKUP(SMALL(IF(Raise_Report!M:M=$A$1,Raise_Report!A:A),A20),Raise_Report!A:O,10,0),0)

אני רוצה להכניס תנראי שאם טור U ללא ערכים שיחזיר לי 0 ואם אחרת, שיחזיר לי עמודה J,
כנראה שאצטרך לרחיב את הטבלה ל Raise_Report!A:U ואז?

האם זה ברור שאלתי?
@אפר וכל המומחים,
תודה

שלום,
איך אני מכניסה תנאי בתוך נוסחת ווילוקאפ?
לדוגמא של הנוסחא:

=IFERROR(VLOOKUP(SMALL(IF(Raise_Report!M:M=$A$1,Raise_Report!A:A),A20),Raise_Report!A:O,10,0),0)

אני רוצה להכניס תנראי שאם טור U ללא ערכים שיחזיר לי 0 ואם אחרת, שיחזיר לי עמודה J,
כנראה שאצטרך לרחיב את הטבלה ל Raise_Report!A:U ואז?

האם זה ברור שאלתי?
@אפר וכל המומחים,
תודה
דבר ראשון תכניס את זה בתוך תיבת קוד בהודעה שיראו ברור
1653509719337.png

לגוף העניין
לכאורה צריך להכניס את VLOOKUP לתוך ה IF ולא להיפך

שלום,
עשיתי פונקציית =COUNTA שיסכם כמה ערכים יש בתאים מסוימים, אך איך אני עושה שאם התא ריק שלא יכתוב 0 רק ישאר ריק?
היות שאני לא מבין גדול באקסל, אשמח אם יוכל להסביר באופן ברור
בתודה מראש לכל המשיבים

@אפר
אפשר ליצור איתך קשר באישי אפילו בתשלום?
אני ורצה לשלוח קובץ אבל לא בפורום,
בטח פחות מדקה אתה תפתור את העניו..
תודה רבה

מצורף שעון נוכחות שהורדתי מהאשכול הזה, ראשית, תודה רבה למפתחים שלו!
שנית, האם יש כאן מישהו שיכול (בתשלום) להפוך אותו לרב משתמשים? כלומר שיהיו כרטיסיות רבות אחת לכל עובד
וכרטיסית סיכום, שבה יהיה סיכום יומי של כלל העובדים, וסיכום חודשי של כלל העובדים.
אפשר לשים קובץ כזה בתיקיה משותפת ולחסוך הרבה.
תודה מראש
yosefg148# וכו'
מישהו?

איך מוסיפים תיבת סימון באקסל?

איך מוסיפים תיבת סימון באקסל?
אני רוצה 2 תיבות סימון שכאשר מסומן V בתיבת סימון 1 - כל השורה תהפוך לצבע מסוים,
ושאני מסמן בתיבה 1 ו-2 היא תהפוך לצבע אחר
האם ניתן לעשות דבר כזה?

יש לי טבלה של ערכים, אני רוצה שיביא לי ברשימה את שמות התלמידים של משה,
אם אני עושה ווילוקאפ וגוררת כמובן שזה יביא לי רק את הערך הראשון- ראובן,
איל אני יכולה שיתן לי את כולם ברשימה בגרירה,
ראובן
יהודה
בנימין
האם רק ע"י הוספת טור של מס"ד וכו?
בבקשה כל המומחים..
@אפר @ארי בכרמים @מאסטר באקסל
תודה
תלמיד​
מורה​
ראובן​
משה​
שמעון​
דוד​
לוי​
ישראל​
יהודה​
משה​
בנימין​
משה​

אני רוצה 2 תיבות סימון שכאשר מסומן V בתיבת סימון 1 - כל השורה תהפוך לצבע מסוים,
ושאני מסמן בתיבה 1 ו-2 היא תהפוך לצבע אחר
האם ניתן לעשות דבר כזה?
תוסיף בלשונית מפתחים את תיבת הסימון ותצמיד אותה לאחד התאים
ולאחר מכן תתנה את כל השורה שתרצה לצבוע בעיצוב מותנה לפי אותו תא
1653602266042.png

האם יש אפשרות להעתיק בקלות טקסט מתא לתא אחר, כשהתא ממנו מעתיקים הוא נוסחה?
אם מעתיקים רגיל זה מעתיק את הנוסחה, ישנה דרך פשוטה להעתיק את הטקסט עצמו (גם נוסחה תעזור)?

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה