אפשר להוריד את התו ב TRIMערב טוב, איזה אשכול מדהים.
אשמח לעזרה.
יש לי טבלה עם כמה שדות של תאריכים, אני רוצה לעשות מנוע חיפוש שידגיש לי את כל התאריכים בין לדוגמא ה01/01/2022 ועד ה02/01/2022
אבל יש בעיה שהתארך רשום עם עוד תו, סימנתי כאן שתראו.
מה האופציה שלי לעשות את הכי קל ומהר?
אשמח להסבר איך עושים את זה? כי מה שאני ראיתי שזה יוריד רק את הרווחים. לא את הפסוקים השוניםאפשר להוריד את התו ב TRIM
איך? כלומר מה אני רושמת?אפשר לעשות החלפה
01/04/2020 |
01/04/2020 |
01/04/2020 |
02/02/2020 |
02/03/2022 |
02/03/2022 |
02/04/2020 |
02/04/2020 |
02/12/2019 |
03/02/2020 |
03/03/2022 |
03/04/2022 |
03/04/2022 |
03/04/2022 |
03/04/2022 |
03/04/2022 |
03/04/2022 |
תבנה טבלת קריטריונים, ותעשה VLOOKUP על פי זה.שלום וברכה
יש לי טבלה מלאה מציונים. ואני צריך להחליף את כל הציונים בציונים אחרים. לדוגמא, אני צריך להחליף את כל המקומות שבהם כתוב 10, להחליף ב-100.
כל מקום שכתוב בו 10. אני צריך להחליף ב90
האם יש מצב (בעיקר בגוגל שיטס אבל לא חייב) שאני כותב לו בבת אחת: 10 תחליף ל100, 10. תחליף ל90, 10- תחליף ל80 וכן הלאה?
תודה מראש
1 | 2 |
הון 1 | 50 |
הון 5 | 60 |
הון השקעה | 70 |
חוב | 20 |
חוב הלוואה | 10 |
הון | 30 |
לא כ"כ הבנתי את השאלה אתם רוצים שיסכום רק תאים שבעמודה לידם מכיל טקסט מסוים?הי,
איל אני עושה, תסכום לי את עמודה 2 אם שלושת האותיות הראשונות בעמודה 1 הן "הון"
אני עושה סאמאיפ, בקריטריון, שמה נוסחה של LEFT (במקור זה באנגלית), אבל זה חל רק על עמודה ספציפית, בקיצו לא יוצא טוב
אשמח לעזרת המומחים
@אפר @מרובע
תודה רבה
1 2 הון 1 50 הון 5 60 הון השקעה 70 חוב 20 חוב הלוואה 10 הון 30
בדיוקלא כ"כ הבנתי את השאלה אתם רוצים שיסכום רק תאים שבעמודה לידם מכיל טקסט מסוים?
נראה לי הדרך הפשוטה להוסיף עמודה ולכתוב שם נוסחת LEFT או MID או FIND, ואז לבנות SUMIF בעמודה השלישית לפי העמודה השנייהבדיוק
אבל הטקסט לא זהה בעמודה ליד, מה שזהה זה שלושת האותיות הראשונות "הון"
כן, את זה אני רוצה למנוענראה לי הדרך הפשוטה להוסיף עמודה ולכתוב שם נוסחת LEFT או MID או FIND, ואז לבנות SUMIF בעמודה השלישית לפי העמודה השנייה
עדיין אפשר כנראה לעשות עמודה מחוץ לבסיס הנתונים הזהכן, את זה אני רוצה למנוע
לא רוצה להוסיף עמודה,
זה בסיס נתונים שאא לגעת בו
תנסהכן, את זה אני רוצה למנוע
לא רוצה להוסיף עמודה,
זה בסיס נתונים שאא לגעת בו
=SUMPRODUCT(IFERROR(FIND("הון",A:A),0),B:B)
פצצה! הלך!תנסה
קוד:=SUMPRODUCT(IFERROR(FIND("הון",A:A),0),B:B)
במחשבה שניה יכול להיות בעייתי עם הון מופיע באמצעפצצה! הלך!
אין מילים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים