יש לי עמודה 1 עם אותם נתונים ובעמדה 2 נתונים שונים, איך אני מסיר כפילויות כי ברגיל הוא לא מסיר אלא א"כ ב2 העמדות אותם נתונים ואז הוא מסיר, ואם אני קובע לו רק על עמודה1 הוא מסיר הכל אך הנתונים מעמדה 2 לא נמשכים עם הנתונים הנותרים. יש פתרון?

רשימת מקומות לבית הכנסת באקסל.
אני רוצה לכתוב שם בתוך המקום, והוא יופיע בגיליון אחר כרשימת אנשים לפי סדר א' ב'.

יש לי קובץ עם תאריכי לידה לועזי, הצלחתי בעיצוב תאים פשוט להמיר את התאריכים לעברי
אני צריכה אבל לקבל רק את החודש העברי, איך אני עושה את זה?
פונקציות LEFT ו RIGHT לא עובדות כיון שערך התא נשאר עם תאריך לועזי

אני מעוניין לדעת איך יוצרים באקסל את הדבר הבא
נגיד השקעתי 100 ש"ח לשנה ויצא לי מזה 120 ש"ח ואני מעוניין לדעת כמה אחוזים גדל לי פה איך מארגנים את זה באקסל
תודה רבה

יש לי קובץ עם תאריכי לידה לועזי, הצלחתי בעיצוב תאים פשוט להמיר את התאריכים לעברי
אני צריכה אבל לקבל רק את החודש העברי, איך אני עושה את זה?
פונקציות LEFT ו RIGHT לא עובדות כיון שערך התא נשאר עם תאריך לועזי
הסתדרתי

לא הבנתי
איך אני יודע כמה אחוזים זה
במקרה הזה זה צמיחה של 20 אחוז לא צריך להיות גאון עולם
אבל מ2500 ל3455
כמה אחוזים זה...
לחלק 100 בסכום שהשקעתם, ולהכפיל בסכום הסופי.
במקרה שלכם.
100/2500 * 3455 =138.2.
יוצא שהצמיחה הייתה 38.2 % (ללא ה1 בהתחלה שזה הקרן).

שלום וברכה,
שתי שאלות
  1. מחפש פונקציה לגוגל שיטס אשר מקבלת תאריך ומחזירה את היום בשבוע של אותו תאריך.

2. מחפש אפשרות לעשות עיצוב מותנה בגוגל שיטס, אבל אני מחפש שהתנאי יהיה שתא אחר יהיה שווה XXX, יודעים אם יש אפשרות?
תודה רבה מראש!

מחפש פונקציה לגוגל שיטס אשר מקבלת תאריך ומחזירה את היום בשבוע של אותו תאריך.
WEEKDAY

מחפש אפשרות לעשות עיצוב מותנה בגוגל שיטס, אבל אני מחפש שהתנאי יהיה שתא אחר יהיה שווה XXX, יודעים אם יש אפשרות?
הנוסחה המותאמת אישית היא: תא X1 שווה XXX.

שלום וברכה
אשמח לקבל עזרה
יש לי גיליון של הוצאות וכן גיליון של קופה מזומן וגיליון של קופה צ'קים
אני רוצה לכתוב בגיליון של ההוצאות ששולם במזומן או בצ'ק, ואוטומטי ירשם לי בקופה של המזומן או הצ'קים שיצא כסף לפי הסכום שרשמתי בהוצאות.

תודה רבה מראש

שלום וברכה
אשמח לקבל עזרה
יש לי גיליון של הוצאות וכן גיליון של קופה מזומן וגיליון של קופה צ'קים
אני רוצה לכתוב בגיליון של ההוצאות ששולם במזומן או בצ'ק, ואוטומטי ירשם לי בקופה של המזומן או הצ'קים שיצא כסף לפי הסכום שרשמתי בהוצאות.

תודה רבה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה