- הוסף לסימניות
- #5,081
יש לפונקציה הזו אפשרות שתחזיר רק "ראשון" ולא "יום ראשון"?
תודה רבה
קוד:
right(text(WEEKDAY(B2),"dddd"),len(text(WEEKDAY(B2),"dddd"))-4)
יש לפונקציה הזו אפשרות שתחזיר רק "ראשון" ולא "יום ראשון"?
תודה רבה
right(text(WEEKDAY(B2),"dddd"),len(text(WEEKDAY(B2),"dddd"))-4)
בגיליונות של הקופות להשתמש בפונקציה sumif בכדי לבדוק כמה יצא.שלום וברכה
אשמח לקבל עזרה
יש לי גיליון של הוצאות וכן גיליון של קופה מזומן וגיליון של קופה צ'קים
אני רוצה לכתוב בגיליון של ההוצאות ששולם במזומן או בצ'ק, ואוטומטי ירשם לי בקופה של המזומן או הצ'קים שיצא כסף לפי הסכום שרשמתי בהוצאות.
תודה רבה מראש
=sumif('הוצאות'!$B$1:$B$22,"מזומן",'הוצאות'!$C$1:$C$22)
זה אמור לעבוד, אצלי זה בד"כ עובד.אבל זה לא עובד.
אולי הסינטקס שונה מכל הגליון?
בבקשהעזרה בבקשה:
יש לי זמני שקיעה בימים א-ה ואני רוצה שאקסל יבדוק לי מה השקיעה המוקדמת ביותר בימים האלו באותו שבוע
זאת אומרת שכל שבוע יהיה לי זמן אחד של השקיעה לאותו שבוע בימים א'-ה'.
מקווה שהובנתי
דוגמא:
אם השקיעה יום ראשון ב6:49 וביום חמישי בשעה 6:40, אני רוצה שכל השבוע הזה יופיע לי 6:40. (וכן להיפך: אם יום ראשון זה 40 וחמישי זה 49 שיכתוב 40).
תודהבבקשה
תודה רבה!קוד:right(text(WEEKDAY(B2),"dddd"),len(text(WEEKDAY(B2),"dddd"))-4)
הפונקציה מחזירה ערך מינימלי של תאים לפי קריטריון (בדוגמה שלנו ,הפונקציה מחזירה את הערך הנמוך ביותר בעמודה שעות,לפי קריטריון מס' שבוע)תודה
מה זה הדבר הזה: _xlfn.MINIFS
זה פונקציה של אקסל? איך עושים אותה איך היא עובדת לא הכרתי עד היום.
להוסיף עמודה עם מספרים מ 1-4אודה לעזרה
מעונינת לחבר סכום תאים בעמודה, אך לא תאים ברצף אלא לדוגמא כל שורה רביעית
כיצד עושים זאת?
אין לי 2019הפונקציה מחזירה ערך מינימלי של תאים לפי קריטריון (בדוגמה שלנו ,הפונקציה מחזירה את הערך הנמוך ביותר בעמודה שעות,לפי קריטריון מס' שבוע)
נתמך רק בגרסאות אקסל 2019 ומעלה
לעזרה ודוגמאות באתר של מיקרוסופט, וגם ב - אקסל פדיה
אפשר גם באמצעות נוסחת מערךאין לי 2019
חשבתי על אופציה אחרת שכל תחילת שבוע האקסל יחשב MIN וגם MAX לחמשה ימים הבאים.
להוציא את נוסחת TODAY מחוץ למרכאות:זה עובד מצויין
וזה בנפרד גם עוב מצוייןקוד:=SUMIF($A$3:$A,"<21/9/2022",$C$3:$C)
וביחד זה נותן תוצאה - אך לא נכונהקוד:=TODAY()-10
אשמח לעזרהקוד:=SUMIF($A$3:$A,"<TODAY()-10",$C$3:$C)
=SUMIF($A$3:$A,"<"&TODAY()-10,$C$3:$C)
אחרי שיש לך את המקסימום נגיד בעמודה "I".כעת אני צריך נוסחת IF
שאם המאוחר הוא בעמודה F שיחזיר לי "קבוצה א"
ובאם המאוחר הוא בעמודה H שיחזיר לי "קבוצה ב"
בבקשה.נטפרי לא מציג לי את התמונה שצרפת לי
רשמתי כך (היות שבאקסל 0 הוא תאריך 30/12/1899) - יש לך הצעה יותר טובה
קוד:=IF(H3=F3,"",MAX(H3,F3))
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים