שלום וברכה,
קובץ גוגל שיטס עם רשימה של תאריכים, הכנסתי עיצוב מותנה שאם התאריך הוא היום אז יצבע את התא בירוק, בפועל זה עובד רק בשעת טעינת הקובץ אבל לא אם השתנה היום. למשל כעת (14/10) צבוע עדיין התא של 13/10, ומכיוון שזה קובץ שאמור להיות פתוח תמיד אני מחפש פיתרון שיהיה עדכון אוטומטי של העיצוב בעת שינוי התאריך.
מצ"ב תמונה

תודה רבה

1665698100936.png

ושאלה נוספת,
ישנה פונקציה המחזירה את השעה הנוכחית (בדומה ל TODAY שמחזירה תאריך נוכחי)?

תודה

קובץ גוגל שיטס עם רשימה של תאריכים, הכנסתי עיצוב מותנה שאם התאריך הוא היום אז יצבע את התא בירוק, בפועל זה עובד רק בשעת טעינת הקובץ אבל לא אם השתנה היום. למשל כעת (14/10) צבוע עדיין התא של 13/10, ומכיוון שזה קובץ שאמור להיות פתוח תמיד אני מחפש פיתרון שיהיה עדכון אוטומטי של העיצוב בעת שינוי התאריך.
איזה תנאי עשית?
אם עשית
קוד:
=TODAY()
זה אמור לעבוד

איזה תנאי עשית?
אם עשית
קוד:
=TODAY()
זה אמור לעבוד
זה בדיוק מה שעשיתי, וזה אכן עובד, אבל רק בשעת טעינת הקובץ, אם עבר 12 בלילה והשתנה תאריך אז נשאר צבוע התאריך של היום הקודם (אא"כ הקובץ נטען מחדש).

זה בדיוק מה שעשיתי, וזה אכן עובד, אבל רק בשעת טעינת הקובץ, אם עבר 12 בלילה והשתנה תאריך אז נשאר צבוע התאריך של היום הקודם (אא"כ הקובץ נטען מחדש).
פשוט מרעננים את הקובץ... (נתונים>רענן הכל או ctrl+alt+F5)

שלום
יש לי כמה דוחות באקסל ואני רוצה לצף אותם ולעשות סה"כ .
האם זה אפשרי ?
מישהו יכול לעשות לי בבקשה?
תודה מראש

משהו בכיוון הזה
ActiveSheet.Calculate
(זה ההוראה לחשב, עכשיו צריך להכניס אותה בתוך לופ שיופעל כל כך וכך שניות, יש כמה סוגי לופים בעולם התכנות כנראה גם בVBA כך).

שלום אני רוצה להכין טבלה עם מספרים ואותיות למשל לספרים בבית כנסת כלומר טור ב שורה 8 איך אני עושה את זה בדף אחת הרבה מספרים שזה יהיה טבלה שכל התאים אינם מחוברים אחד לשני

שלום אני רוצה להכין טבלה עם מספרים ואותיות למשל לספרים בבית כנסת כלומר טור ב שורה 8 איך אני עושה את זה בדף אחת הרבה מספרים שזה יהיה טבלה שכל התאים אינם מחוברים אחד לשני
אני לא הבנתי.

שלום,
מנסה לעשות עיצוב מותנה בשיטס על שורה שלימה במידה ומופיע המילה "שלום"
אני מכניס את הנוסחה הזו:
קוד:
=$D1=שלום

רק אני מחפש שגם אם כתוב מילים נוספות אחרי המילה "שלום" זה גם יכיל את העיצוב.
מה אני צריך לכתוב כדי שזה יקרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה