היי צריך את עזרת הציבור הקדוש.

יש לי קובץ שיטס עם 3 עמודות.
1 אנשי קשר רבים.
2. מתוך האנשי קשר מי שכבר הזמנתי אותו לאירוע
3. מגוון אנשים שכבר אישרו הגעה.
בינם יש אנשים מהאנשקי קשר ומהם סתם אנשים.

השאלה היא, איך אני עושה שיווצר סימון בגליון הראשון אוטומטית
שכל מי שנמצא בגליון 2 יהיה בצבע אדום
וכל מי שנמצא בגליון 3יהיה בצבע ירוק.

מקווה שהובנתי.
המטרה היא, לא להתקשר לאנשים שכבר הזמנתי אותם או שכבר אישרו הגעה.
תודה ענקית לעוזרים

אולי
@מרובע @אפר @אבי2021

נערך לאחרונה ב:
היי צריך את עזרת הציבור הקדוש.

יש לי קובץ שיטס עם 3 עמודות.
1 אנשי קשר רבים.
2. מתוך האנשי קשר מי שכבר הזמנתי אותו לאירוע
3. מגוון אנשים שכבר אישרו הגעה.
בינם יש אנשים מהאנשקי קשר ומהם סתם אנשים.

השאלה היא, איך אני עושה שיווצר סימון בגליון הראשון אוטומטית
שכל מי שנמצא בגליון 2 יהיה בצבע אדום
וכל מי שנמצא בגליון 3יהיה בצבע ירוק.

מקווה שהובנתי.
המטרה היא, לא להתקשר לאנשים שכבר הזמנתי אותם או שכבר אישרו הגעה.
תודה ענקית לעוזרים

אולי
@מרובע @אפר @אבי2021
קודם כל תתקן בהודעה שיש לך קובץ שיטס עם שלוש גליונות, לא שלוש עמודות.
שנית, למה באמת לא תעשה שלוש עמודות וזהו? (ליד כל שם שמים שתי תיבות סימון: אחת לסמן שהוא קיבל ואחת לסמן שהוא אישר).

על כל פנים איך שכבר עשית צריך לעשות כללי סימון תאים עם נוסחה מותאמת אישית שבמקרה שהMATCH שלו שווה מספר יסומן באדום. יתכן שיש דרך יותר פשוטה אבל אם לא תסתדר תגיד איפה הבעיה וננסה לעזור שוב.

קודם כל תתקן בהודעה שיש לך קובץ שיטס עם שלוש גליונות, לא שלוש עמודות.
שנית, למה באמת לא תעשה שלוש עמודות וזהו? (ליד כל שם שמים שתי תיבות סימון: אחת לסמן שהוא קיבל ואחת לסמן שהוא אישר).

על כל פנים איך שכבר עשית צריך לעשות כללי סימון תאים עם נוסחה מותאמת אישית שבמקרה שהMATCH שלו שווה מספר יסומן באדום. יתכן שיש דרך יותר פשוטה אבל אם לא תסתדר תגיד איפה הבעיה וננסה לעזור שוב.
אינני יכול לערוך את ההודעה.
סורי.

בכל מקרה, כרגע אין לי בעיה לעשות 3 עמודות, הבעיה שהנתונים שעד עכשיו, מופיעים ב3 גליונות.

עדכון -לאחר שוטטות ברשת הצלחתי להגדיר VLOOKUP לצבוע נתונים צגליון אחד.
עדיין אני צריך עזרה,
מכיוון שבגליון השלישי
הנתונים לא כתובים בו ממש,
אלא משכתי אותם מקובץ שיטס אחר דרך נוסחת IMPORTRANGE.

וכאן הבעיה, כי הVLOOKUP לא מזהה את הנתונים כי הם לא כתובים בעצם בגוף הגליון אלא מיובאים מקובץ שיטס אחר.

יש רעיון ו/או פיתרון אחר?

אינני יכול לערוך את ההודעה.
סורי.

בכל מקרה, כרגע אין לי בעיה לעשות 3 עמודות, הבעיה שהנתונים שעד עכשיו, מופיעים ב3 גליונות.

עדכון -לאחר שוטטות ברשת הצלחתי להגדיר VLOOKUP לצבוע נתונים צגליון אחד.
עדיין אני צריך עזרה,
מכיוון שבגליון השלישי
הנתונים לא כתובים בו ממש,
אלא משכתי אותם מקובץ שיטס אחר דרך נוסחת IMPORTRANGE.

וכאן הבעיה, כי הVLOOKUP לא מזהה את הנתונים כי הם לא כתובים בעצם בגוף הגליון אלא מיובאים מקובץ שיטס אחר.

יש רעיון ו/או פיתרון אחר?
מוזר שזה לא מזהה.
עכ"פ אם אתה לא צריך את זה מתעדכן כל הזמן אתה יכול לעשות הדבק כערכים במקום אחר ואז יהיה לך רשימה של ערכים שהפונקציות יוכלו לעבוד עליהם.

מוזר שזה לא מזהה.
עכ"פ אם אתה לא צריך את זה מתעדכן כל הזמן אתה יכול לעשות הדבק כערכים במקום אחר ואז יהיה לך רשימה של ערכים שהפונקציות יוכלו לעבוד עליהם.
הבעיה שאני כן צריך שזה יתעדכן לפחות כרגע...

האם יש נוסחה שממירה דולר לשקלים או להפך לפי השער העדכני בכל עת???

אשמח לעזרה
יש לי עמודה עם הוצאות
עמודה עם תאריך פירעון

אני רוצה לעשות טבלה שתמשוך נתונים מעמודות אלו ותגיד לי כמה אני צריך לשלם עד תאריך X כמה עד תאריך Y וכו'.

לעשות איזה תנאי של סכימה אם התאריך בעמודה של תאריך קטן מ..

האם יש דרך למספר כמות של טקסט יחוסי
כלומר אם השם אבי ויעקב מופיעים 5 פעמים שימספר כל אחד
1668416276775.png

האם יש נוסחה שממירה דולר לשקלים או להפך לפי השער העדכני בכל עת???

מצטרף לשאלה, וכן האם יש נוסחה שממירה לפי העת של הזנת הנתונים

איך בגוגל שיטס..
בגוגל שיטס יש פונקציב מיוחדת להמרת ערכים פיננסיים (לא רק דולר ושקל וגם לא רק מטבעות).
קוד:
=GOOGLEFINANCE("CURRENCY:USDILS")

יש לי 2 רשימות טקסטים
ואני רוצה שיריץ אותם - במתכונת חפש והחלף
כלומר חפש טקסט (בכל הגיליון) מה שמופיע בתאים A1:A10 החלף לטקסט מתאים B1:B10

יש לי בטבלה 3 עמודות, עמודה ראשונה עם שם מוצר כולל חברה, עמודה שניה מחיר מוצר, עמודה שלישית חישוב מחיר סופי.
אני מעוניינת בעמודה של המחיר הסופי לבצע חישוב שישתנה לפי החברה של המוצר לדוגמה אם שם החברה הוא 'תנובה' החישוב יהיה מחיר*1.3 אם שם החברה הוא 'טרה' החישוב יהיה מחיר*1.4
יש דרך לעשות את זה?

יש לי בטבלה 3 עמודות, עמודה ראשונה עם שם מוצר כולל חברה, עמודה שניה מחיר מוצר, עמודה שלישית חישוב מחיר סופי.
אני מעוניינת בעמודה של המחיר הסופי לבצע חישוב שישתנה לפי החברה של המוצר לדוגמה אם שם החברה הוא 'תנובה' החישוב יהיה מחיר*1.3 אם שם החברה הוא 'טרה' החישוב יהיה מחיר*1.4
יש דרך לעשות את זה?
1668454996189.png

אשמח לעזרה
יש לי עמודה עם הוצאות
עמודה עם תאריך פירעון

אני רוצה לעשות טבלה שתמשוך נתונים מעמודות אלו ותגיד לי כמה אני צריך לשלם עד תאריך X כמה עד תאריך Y וכו'.

לעשות איזה תנאי של סכימה אם התאריך בעמודה של תאריך קטן מ..
?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה