ifs.רציתי לדעת
אני רוצה לעשות טבלת נוכחות ואני מעוניין שמי שמגיע משעה זאת ואילך יתן לו ציון כזה ומשעה זאת ואילך ציון כזה שיהיה 4 מצבים שכל זמן נותן ציון אחר יש אפשרות כזאת או שזה מידי הרבה תנאים?
תודה מסביר מעולה
השאלה אם יש נוסחה באקסל אני לא עובד עם מחשבון
SWITCHרציתי לדעת
אני רוצה לעשות טבלת נוכחות ואני מעוניין שמי שמגיע משעה זאת ואילך יתן לו ציון כזה ומשעה זאת ואילך ציון כזה שיהיה 4 מצבים שכל זמן נותן ציון אחר יש אפשרות כזאת או שזה מידי הרבה תנאים?
זה אני יודע אבל זה אתה יכול לתת לו שאם כך אז כך וכו'ifs.
מתנצל, תמיד אני משגע אותך אבל עדיין לא הבנתיSWITCH
VLOOKUPזה אני יודע אבל זה אתה יכול לתת לו שאם כך אז כך וכו'
אבל אני לא רוצה שבשעה זאתיתן כך
אלא מ7 עד 7 וחצי יתן כך ומ7ווחצי עד 8 יתן כך וזה יתן נוסחה גם כאשר השעה שיכנס תהיה 7:35
בתנאי, משתמשים עם אופורטור של > (יותר).זה אני יודע אבל זה אתה יכול לתת לו שאם כך אז כך וכו'
אבל אני לא רוצה שבשעה זאתיתן כך
אלא מ7 עד 7 וחצי יתן כך ומ7ווחצי עד 8 יתן כך וזה יתן נוסחה גם כאשר השעה שיכנס תהיה 7:35
סליחה מה זה אומר בפרמטר הרביעי
לשים כל פעם אחרי שעה?
תוכל ליצור אולי דוגמת נוסחה
A1 שעת כניסהA2 ציון כל שעה תתן ציון אחר אשמח מאוד תודה ענקית
A | B | C | D |
|---|---|---|---|
7:00 | 50 | 7:35 |
קוד:
|
7:30 | 45 | ||
8:00 | 40 | ||
8:30 | 35 |
טעות שלי. SWITCH לא יתאים.מתנצל, תמיד אני משגע אותך אבל עדיין לא הבנתי
אני רוצה ציון מספרים
אם הגיע מ7 עד 8 ציון מסויים
איך אני עושה את זה
אני צריך למלאות 7 ודקה 7 ושתי דקות?
תודה בכל אופן על כל העזרהטעות שלי. SWITCH לא יתאים.
העלו כאן רעיונות אחרים מעולים.
בתא שבו אתה מכניס את מחיר המוצר תכניס-יש לי שאלה קצת מעניינת.
יש לי עמודה של הוצאות חודשיות ובסיכום החודשי של רווח והפסד שאני עושה,
אני מחשב את ההכנסות החדשיות -ההוצאות החודשיות,
אני רוצה להכניס גם הוצאה בתשלומים, לצורך העניין קניתי מקרר ואני רוצה שזה ייחשב לי כהוצאה ב12 חודשים הקרובים.
איך אני מחשב זאת?
הקובץ נמצא בשיטס
=min($/%*(year(today())-yyy)*12+$/%*(month(today())-mmm), $)
יש לי שאלה קצת מעניינת.
יש לי עמודה של הוצאות חודשיות ובסיכום החודשי של רווח והפסד שאני עושה,
אני מחשב את ההכנסות החדשיות -ההוצאות החודשיות,
אני רוצה להכניס גם הוצאה בתשלומים, לצורך העניין קניתי מקרר ואני רוצה שזה ייחשב לי כהוצאה ב12 חודשים הקרובים.
איך אני מחשב זאת?
הקובץ נמצא בשיטס
תיקון-בתא שבו אתה מכניס את מחיר המוצר תכניס-
במקום $ תכניס את מחיר הקניה, במקום % תכניס את מספר התשלומים, במקום yyy תכניס את השנה שבו נקנה המוצר, במקום mmm תכניס את החודש שבו נקנה המוצר.קוד:=min($/%*(year(today())-yyy)*12+$/%*(month(today())-mmm), $)
=min($/%*(year(today())-YEAR(DATEVALUE("ddd")))*12+$/%*(month(today())-MONTH(DATEVALUE("ddd"))),$)
זה מה שכתבתיתיקון-
קוד:=min($/%*(year(today())-YEAR(DATEVALUE("ddd")))*12+$/%*(month(today())-MONTH(DATEVALUE("ddd"))),$)
במקום $ תכניס את מחיר הקניה, במקום % תכניס את מספר התשלומים, במקום ddd תכניס את התאריך שבו נקנה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים