בגוגל שיטס, כאשר אני עושה לתא מסויים את הנוסחה הזו:
קוד:
=NOW()
הוא מעדכן לי את התאריך בתא, מיד כאשר אני פותח את הקובץ.

אולם אני רוצה שהוא יעדכן לי את התאריך, רק אם אני עושה שינוי בקובץ,
ובאופן שלא עשיתי שינוי, אלא רק פתחתי את הקובץ, אני לא רוצה שעצם פתיחת הקובץ תשנה את התאריך.

יש דרך לכך?

שלום וברכה יש לי קובץ שאני כותב בו נתונים עם תאריכים ויש שם מספר חודשים לטיפול
ואני מעוניין שיהיה לי גיליון אחר שיתן לי אוטומטי את כל השורה עם הגיע תאריך טיפול בה
נגיד רשמתי לעצמי
ללכת לבנק בתאריך 10/12 אני מעוניין שבגיליון אחר יופיע לי ביום 10/12 היום ללכת לבנק להביא את המסמכים וכו' כאילו יקח שורה שלמה מתוך טבלה ענקית ישים אותה למעלה וככה את כל המשימות יש דרך ??

שלום וברכה יש לי קובץ שאני כותב בו נתונים עם תאריכים ויש שם מספר חודשים לטיפול
ואני מעוניין שיהיה לי גיליון אחר שיתן לי אוטומטי את כל השורה עם הגיע תאריך טיפול בה
נגיד רשמתי לעצמי
ללכת לבנק בתאריך 10/12 אני מעוניין שבגיליון אחר יופיע לי ביום 10/12 היום ללכת לבנק להביא את המסמכים וכו' כאילו יקח שורה שלמה מתוך טבלה ענקית ישים אותה למעלה וככה את כל המשימות יש דרך ??
דוגמה לקוד מתאים בעצם הוא מחפש את התאריך הנוכחי ואז מביא את כל המשך השורה לידו
קוד:
=XLOOKUP(TODAY(),A4:A23,B4:G23)

שאלה:
באיזו פונקציה באקסל אני מקבל סיכום של הנתונים הבאים:
1670151416970.png

בטבלה אחרת אני מעוניין לקבל בכל שורה של פירות לפי הפרמטר של "מס' תלמיד" את כל הפירות שהוא קיבל ללא צורך בהקלדה ידנית של הנתונים:
1670151560855.png

(כלומר, לפי הנוסחה, אמור להופיע אצל "תלמיד 559" קלמנטינה ותפוח)

תודה ענקית למסייעים.

שאלה:
צפה בקובץ המצורף 1258403
בטבלה אחרת אני מעוניין לקבל בכל שורה של פירות לפי הפרמטר של "מס' תלמיד" את כל הפירות שהוא קיבל ללא צורך בהקלדה ידנית של הנתונים:
צפה בקובץ המצורף 1258407

תודה ענקית למסייעים.
VLOOKUP, XLOOKOP

הסתבכתי קצת,
יש מצב שתוכל לכתוב את הנוסחה בקובץ המצורף?
(יעזור לי מאוד מאוד, תודה!)
אין שם שום ערך חד ערכי אז אי אפשר דרך הנוסחאות הקודמים.
לא נראה לי שיש נוסחה לזה לכאורה רק דרך מאקרו.
אולי למישהו אחר כאן יהיה פתרון.

שאלה:
צפה בקובץ המצורף 1258403
צפה בקובץ המצורף 1258407

תודה ענקית למסייעים.
pivot table

תראה בגליון השני
נראה לי שלזה התכווין @HennyS

קבצים מצורפים

• סיכום פירות.xlsx
    KB 18.6 · צפיות: 49
יש לי טפסים מקוונים של גוגל שכשממלאים אותם הם מתמלאים אוטומטית בטבלאת אקסל
השאלה, האם קימת אופציה ליצא את התשובות שזה בעצם שורה באקסל לטופס מסודר שניתן להדפסה
פשוט מה שגוגל נותנם זה לא כל כך מסודר
אני ישמח תודה

יש לי טבלה של חיובים של תשלומים ואני מעוניין שיהיה לי גיליון שיתן אוטומטי כל מה שיורד החודש
כיצד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה