- הוסף לסימניות
- #5,721
איך 'מוצאים' כפילויות באסל, אני לא רוצה להסיר, אני רוצה לראות את הכפילות שהאקסל מצא ואז להחליט האם אני רוצה להסירו
יש אפשרות?
יש אפשרות?
לעשות עיצוב מותנה> כללי סימון תאים>ערכים כפוליםאיך 'מוצאים' כפילויות באסל, אני לא רוצה להסיר, אני רוצה לראות את הכפילות שהאקסל מצא ואז להחליט האם אני רוצה להסירו
יש אפשרות?
אם הבנתי נכון את שאלתך.אז התשובה בצילום מסך המצורף.יש לך רצף של תאריכים
אני מעונין לרשום מספרי חודשים - חודש1,חודש2,חודש3
הענין שמספר החודש מתחיל בכל 10 לחודש
כלומר כדלהלן
10/1/2023 מתחיל חודש 1
10/2/2023 מתחיל חודש 2
אשמח לעזרה
באקסל /וורד .תלחץ בפתיחה על הפוך עריכה לזמינההקובץ באקסאל נפתח לי אבל לא מצליח להזין חומר {הבעיה גם בוורד}
ישר כח
הסתדרת?השאלה האם האקסל יכול לחשב אוטומטית כל סוף יום כמו בדפי חשבון של הבנק.
אני רוצה שבתאים הצהובים תופיע היתרה של סוף היום
צפה בקובץ המצורף 1314062
אני מכירה דרך שאינה קשורה לאקסל, אלא לכל דבר במחשב:יש לי רשימה של מאות מספרי זהות באקסל, בנוסף יש לי כמה עשרות מספרי זהות, ואני רוצה לבדוק מי מהמספרים נמצא ברשימה של המאות ומי לא
מה הדרך הכי מהירה לבדוק זאת?
כן.איך אני מקבע נתון באקסל
f4
?
כן, תודה! [נתתי לייק]הסתדרת?
אתה מתכוון שתוכל לעמוד על הגיליון ולהוסיף בו?אודה לעזרה ביצירת טופס פשוט ונוח להוספת ערכים בטבלאות.
יש לי 2 טבלאות: 1. מוצרים שהוזמנו. 2. מוצרים שאזלו.
אני רוצה ליצור גליון שבו יהיה טופס עם אפשרות הוספת מוצר לאחד מהטבלאות הנ"ל ע"מ שיהיה פשוט לנהל את המלאי, מה אני אמור לעשות?
(כשאני נמצא על כל טבלה אני יכול ללחוץ על "טופס" בסרגל הכלים והוא פותח טופס אבל אני מעוניין לעשות את זה בגליון אחר ועם פקד בתוך הגליון כך שאוכל לעצב ממשק יפה ונוח)
מה שאני צריך זה פשוט 2 פקדי טופס בדף הראשי (Dashboard) אחד להוספה (יוסיף שורה בהזמנות) ואחד לגריעה (יוסיף שורה באזלו).אתה מתכוון שתוכל לעמוד על הגיליון ולהוסיף בו?
אם כתיבת מאקרו יכולה לעזור, תביא לי קובץ ואנסה.
לא מוצא את הפקדים...הפקדים אינם בטופס הראשי, אלא כל אחד בגיליון שלו.
אין לי מושג איך עושים, אם לא יהיה כאן מישהו שיודע, אנסה להבין מאוחר יותר.
מקווה שלזה התכוונת...
(אם ברצונך שאערוך שינוי בטופס [כג' בעדכן/נקה/סגור וכיו"ב], בשמחה).
אולי אנחנו לא מתכוונים לאותו דבר...לא מוצא את הפקדים...
אולי שלחת בטעות את הקובץ המקורי?
איך לא אחזתי!לא מוצא את הכפתורים...
המחשב שלי כן מוגדר עם מאקרו....קובץ > אפשרויות (יתכן שזה נמצא ב'עוד') >התאמה אישית של רצועת הכלים.
V איפה שכתוב 'מפתחים' > אישור.
צפה בקובץ המצורף 1318154
מה זה מוגדר באבטחת מאקרו?המחשב שלי כן מוגדר עם מאקרו....
תשנה את הסיומת של הקובץ או שתשלח אותו בארכיון rarהבנתי מה קרה.
משום-מה פרוג לא נותן לי להעלות את הקובץ עם המאקרו.
מה עושים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים