תיקון טעות קטן:
Screenshot_20240513_235017_Chrome.jpg

התכוונתי כמובן לעמודה G ולא J.
סורי..

הפיתרון הפשוט הוא להוסיף עמודה ריקה בגיליון רשימת תורמים ובו למזג את השם ומשפחה על ידי פונקציית textjoin (למשל...ניתן בעוד כמה דרכים) וכפי שביצעתי בגיליון המצורף.
צפה בקובץ המצורף 1649589
ומכאן הדרך פשוטה וידועה...
בגיליון תרומות,יש לבצע "הפנייה מטווח" באימות נתונים לאותה עמודה הממוזגת.
מצורף גיליון מתוקן
בהצלחה רבה!
חשבתי על זה,
אבל אני מעדיף שגם בגליון תרומות הם יופיעו לי בשתי עמודות נפרדות,

אגב, המיזוג של השם והמשפחה אפשר לעשות גם בלי נוסחה
1715642536113.png

חשבתי על זה,
אבל אני מעדיף שגם בגליון תרומות הם יופיעו לי בשתי עמודות נפרדות,
לא הבנתי לגמרי מה המטרה..סורי
אם תלחץ כל פעם אימות נתונים להזנת שם ועוד אימות נתונים להזנת משפחה בשתי עמודות נפרדות.זה אפשרי ופשוט לביצוע.
אבל העבודה כאן (בכל פעם שתרצה להזין נתונים בגיליון) היא כפולה.
לדעתי .מוטב שתשאיר את העמודה לבחירה -הממוזגת.
ובעמודות שם ומשפחה לבד תבצע פיצול שיחול באופן אוטומטי כפי שכתבתי והדגמתי בזמנו בלינק כאן
https://www.prog.co.il/threads/רוצה-לעזור-לכם-באקסל.499341/post-12003704
אגב, המיזוג של השם והמשפחה אפשר לעשות גם בלי נוסחה
צפה בקובץ המצורף 1649941
זה אכן ניתן בעזרת אנדים או פונקציות נוספות או בעזרת כלי flash fill באקסל.

נערך לאחרונה ב:
שלום וברכה יש לי כמה שאלות חשובות
1. יש לי טבלה שמושכת נתונים ואני מעוניין לדעת בכל רגע נתון בריבוע אחר כמה שורות יש כרגע בטבלה כי לפעמים הטבלה תמשוךך 8 ולפעמים 9 ואני רוצה לבנות על זה מערך אז איזה נוסחה נותנת לי את זה
2. אני רוצה לדעת בעמודה מסוימת כמה פעמים יש את המילךה שלום לדוגמא איזה נוסחא זה
3. יש לי 2 עמודות אחד הסעה הלוך אחד הסעה חזור ואני מעוניין לדעת כמה הם גם הלוך גם חזור
וכמה הם רק הלוך וכמה הם רק חזור איזה נוסחא מתאימה לזה
אשמח לקבל תשובה זה ממש חשוב לי

שאלה נוספת יש לי פונקציה שפעמים מחזירה שגיאה NA כי אין נתונים איך עושים שאם אין נתונים יחזיר משבצת ריקה?
דחוף לי תודה רבה

האם יש למישהו פתרון לקבצי אקסל עם מאקרו שיושבים ב-OnDraive כאשר אני פותח אותם אני מקבל את ההודעה על חסימה של פקודות מאקרו, האמת שנראה לי שזה איזה שילוב עם אופיס 365, אני מבין שצריך לפתוח את הנתיב של ה-OnDraive בקבצים מהימנים באפשרויות אינטרנט אבל כנראה שאני לא כותב נכון את שם הכונן?

יש לי קובץ אקסל עם פקודות מאקרו ונתונים רבים ופתאום הוא לא נפתח לי אלא מציג לי את ההודעה הבאה-
441887281_122144509856171524_843517378183711578_n.jpg
ניסיתי לשחזר בכל מיני דרכים, דרך 'פתיחה ותיקון' ובתוכנות חינמיות אחרות ולא הצלחתי לשחזר ממנו כלום, נתוני הקובץ יקרים לי ואשמח לדעת אם למישהו יש רעיון לשיחזור מתקדם יותר אפי' בתשלום.
תודה לכולם

שלום וברכה יש לי כמה שאלות חשובות
1. יש לי טבלה שמושכת נתונים ואני מעוניין לדעת בכל רגע נתון בריבוע אחר כמה שורות יש כרגע בטבלה כי לפעמים הטבלה תמשוךך 8 ולפעמים 9 ואני רוצה לבנות על זה מערך אז איזה נוסחה נותנת לי את זה
2. אני רוצה לדעת בעמודה מסוימת כמה פעמים יש את המילךה שלום לדוגמא איזה נוסחא זה
3. יש לי 2 עמודות אחד הסעה הלוך אחד הסעה חזור ואני מעוניין לדעת כמה הם גם הלוך גם חזור
וכמה הם רק הלוך וכמה הם רק חזור איזה נוסחא מתאימה לזה
אשמח לקבל תשובה זה ממש חשוב לי
מקפיץ שוב

1. יש לך טבלה ואתה רוצה לדעת כמה שורות מתוכה מלאות, או שאתה מעוניין לדעת כמה שורות יש בכלל בטבלה?
2. נניח שהעמודה שאותה אתה רוצה לבדוק היא עמודה A תוכל להשתמש בנוסחה הבאה:
קוד:
=COUNTIF(A:A,"שלום")
3. מה מופיעים בעמודות האלו, מספרים או שמות?

1. יש לך טבלה ואתה רוצה לדעת כמה שורות מתוכה מלאות, או שאתה מעוניין לדעת כמה שורות יש בכלל בטבלה?
2. נניח שהעמודה שאותה אתה רוצה לבדוק היא עמודה A תוכל להשתמש בנוסחה הבאה:
קוד:
=COUNTIF(A:A,"שלום")
3. מה מופיעים בעמודות האלו, מספרים או שמות?
@וילה בצפת
נא לשלוח גיליון דוגמא לשאלה 1 וכן לשאלה 3.
לכל שאלה גיליון נפרד עד 10 שורות בלבד.
ולצרף את השאלה בצורה מפורטת בגוף הגיליון.
לגבי ifna ששאלת.אז כנל נא לשלוח גיליון דוגמא

שלום רב!
ברצוני לברר האם יש כאן באשכול או ברחבי הפורום אקסל לרכישת דירה להשקעה, להורדה?
שיחשבן את עלויות הבניה והתשואות מהשכירות וכו'

שלום רב!
ברצוני לברר האם יש כאן באשכול או ברחבי הפורום אקסל לרכישת דירה להשקעה, להורדה?
שיחשבן את עלויות הבניה והתשואות מהשכירות וכו'
כאן ניתן להוריד אקסל מובנה ואיכותי בתשלום

כאן ניתן להוריד אקסל מובנה ואיכותי בתשלום
יש גם חינמי?

האם יש למישהו פתרון לקבצי אקסל עם מאקרו שיושבים ב-OnDraive כאשר אני פותח אותם אני מקבל את ההודעה על חסימה של פקודות מאקרו, האמת שנראה לי שזה איזה שילוב עם אופיס 365, אני מבין שצריך לפתוח את הנתיב של ה-OnDraive בקבצים מהימנים באפשרויות אינטרנט אבל כנראה שאני לא כותב נכון את שם הכונן?
מקפיץ.

אתה פותח בענן או על שולחן העבודה, איפה זה נתקע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה