- הוסף לסימניות
- #8,141
תיקון טעות קטן:
התכוונתי כמובן לעמודה G ולא J.
סורי..
התכוונתי כמובן לעמודה G ולא J.
סורי..
חשבתי על זה,הפיתרון הפשוט הוא להוסיף עמודה ריקה בגיליון רשימת תורמים ובו למזג את השם ומשפחה על ידי פונקציית textjoin (למשל...ניתן בעוד כמה דרכים) וכפי שביצעתי בגיליון המצורף.
צפה בקובץ המצורף 1649589
ומכאן הדרך פשוטה וידועה...
בגיליון תרומות,יש לבצע "הפנייה מטווח" באימות נתונים לאותה עמודה הממוזגת.
מצורף גיליון מתוקן
בהצלחה רבה!
לא הבנתי לגמרי מה המטרה..סוריחשבתי על זה,
אבל אני מעדיף שגם בגליון תרומות הם יופיעו לי בשתי עמודות נפרדות,
זה אכן ניתן בעזרת אנדים או פונקציות נוספות או בעזרת כלי flash fill באקסל.אגב, המיזוג של השם והמשפחה אפשר לעשות גם בלי נוסחה
צפה בקובץ המצורף 1649941
אפשר להוסיף לפני הנוסחה את נוסחת IFNAשאלה נוספת יש לי פונקציה שפעמים מחזירה שגיאה NA כי אין נתונים איך עושים שאם אין נתונים יחזיר משבצת ריקה?
דחוף לי תודה רבה
לא הצלחתי הוא החזיר לי נוסחה אחרתאפשר להוסיף לפני הנוסחה את נוסחת IFNA
מקפיץ שובשלום וברכה יש לי כמה שאלות חשובות
1. יש לי טבלה שמושכת נתונים ואני מעוניין לדעת בכל רגע נתון בריבוע אחר כמה שורות יש כרגע בטבלה כי לפעמים הטבלה תמשוךך 8 ולפעמים 9 ואני רוצה לבנות על זה מערך אז איזה נוסחה נותנת לי את זה
2. אני רוצה לדעת בעמודה מסוימת כמה פעמים יש את המילךה שלום לדוגמא איזה נוסחא זה
3. יש לי 2 עמודות אחד הסעה הלוך אחד הסעה חזור ואני מעוניין לדעת כמה הם גם הלוך גם חזור
וכמה הם רק הלוך וכמה הם רק חזור איזה נוסחא מתאימה לזה
אשמח לקבל תשובה זה ממש חשוב לי
=COUNTIF(A:A,"שלום")
@וילה בצפת1. יש לך טבלה ואתה רוצה לדעת כמה שורות מתוכה מלאות, או שאתה מעוניין לדעת כמה שורות יש בכלל בטבלה?
2. נניח שהעמודה שאותה אתה רוצה לבדוק היא עמודה A תוכל להשתמש בנוסחה הבאה:
3. מה מופיעים בעמודות האלו, מספרים או שמות?קוד:=COUNTIF(A:A,"שלום")
כאן ניתן להוריד אקסל מובנה ואיכותי בתשלוםשלום רב!
ברצוני לברר האם יש כאן באשכול או ברחבי הפורום אקסל לרכישת דירה להשקעה, להורדה?
שיחשבן את עלויות הבניה והתשואות מהשכירות וכו'
financa.co.il
יש גם חינמי?כאן ניתן להוריד אקסל מובנה ואיכותי בתשלום
![]()
אקסל דירה להשקעה - סימולטור לחישוב כדאיות קניית דירה להשקעה - פיננקה
רכישת דירה להשקעה היא אחת ההשקעות הרווחיות. כמשקיעים, עלינו לתכנן את ההשקעה ממש עד הפרט האחרון - לשם כך השתמשו באקסל דירה להשקעה של פיננקהfinanca.co.il
בחיפוש שעשיתי בגוגל לא ראיתי משהו מיקצועי שהוא חינמי.יש גם חינמי?
מקפיץ.האם יש למישהו פתרון לקבצי אקסל עם מאקרו שיושבים ב-OnDraive כאשר אני פותח אותם אני מקבל את ההודעה על חסימה של פקודות מאקרו, האמת שנראה לי שזה איזה שילוב עם אופיס 365, אני מבין שצריך לפתוח את הנתיב של ה-OnDraive בקבצים מהימנים באפשרויות אינטרנט אבל כנראה שאני לא כותב נכון את שם הכונן?
אתה פותח בענן או על שולחן העבודה, איפה זה נתקע?האם יש למישהו פתרון לקבצי אקסל עם מאקרו שיושבים ב-OnDraive כאשר אני פותח אותם אני מקבל את ההודעה על חסימה של פקודות מאקרו, האמת שנראה לי שזה איזה שילוב עם אופיס 365, אני מבין שצריך לפתוח את הנתיב של ה-OnDraive בקבצים מהימנים באפשרויות אינטרנט אבל כנראה שאני לא כותב נכון את שם הכונן?
בשלחן עבודהאתה פותח בענן או על שולחן העבודה, איפה זה נתקע?
תנסה את מה שכתבתי כאן בלינקבשלחן עבודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים