לא נותן אפשרות בחירת קידוד?נשאר גם בהמרה
* בפתיחת הקובץ הזה בוורד הוא נותן אפשרויות קידוד?
תודה רבה לך ידידי על ההערכה הרבה.תבורך!@יעקב ויצמן לפני שאני כותב את השאלה שלי קודם כל רציתי להגיד לך תודה רבה על העזרה האין סופי שאתה נותן כאן לכולם גם מזמנך וגם מידיעותייך בתוכנת אקסל, אשריך! שאתה ככה מפרגן ועוזר לכולם מכל הלב, אין מילים!
התרשים הזה נקרא תרשים עוגה.ועכשיו לשאלה:
יש לי 4 רשימות שאני רוצה לעשות סך הכל מדובר ב-144 שמות כש-64 שייכים לרשימה אחת 35 לרשימה שנייה וכו',
וזה כל הזמן משתנה, מה שאני רוצה זה שכל הרשימות יהיו מקושרות לתרשים כזה:
צפה בקובץ המצורף 1752055
וכל פעם שאני מוחק שם אחד מרשימה או מוסיף שם לרשימה המספר והגודל של החלק ישתנה בהתאם לגודל המספר,
אשמח אם תוכל להסביר לי איך אפשר לעשות כזה דבר, תודה!
כן.זו פונקציית counta (סופרת גם תאים עם ערכי כל טקסט ולא רק ערך מספרי כמו count)יש לי את הרשימות, איך אני מכניס אותם לתרשים עוגה?
צריך שיהיה כתוב מתחת לכל רשימה כמה שמות יש ברשימה, לא?
יש פונקציה שיכול לחשב לבד כדי שאם אני אוריד או אוסיף שיתעדכן לבד?
כן.אני אטפל בזה בל"נ@יעקב ויצמן קיבלת את הגליון שלי במייל?
תודה גם לך.תבורך!מצטרף להערכה העצומה שנופפת אליך מכל צד בפורום.
ללמוד ממך את הפירוש עולם חסד יבנה.
תראה בלינק כאןאיך אפשר להגדיר באקסל תבנית ברירת מחדל? שכל אקסל שאפתח יהיה בתבנית חשבונאות?
מה המיייל שלך?אשמח שתשלח לינק גיליון דוגמא של שיטס למייל (מצורף בפרופיל) ובעזרת ה' אעזור בשמחה.
תלחץ על סימון שטרודל @
בערב בעזרת ה'@יעקב ויצמן מה קורה עם המאמר?
מחכים כבר בקוצר רוח
אם העדכון הוא באמצעות העתק הדבק של נתונים, אני מציע שהכל יהיה בגיליון אחד וברצף.יצרתי לי קובץ אקסל עם משתנים לחישוב הוצאה מסוימת.
כעת אני מעוניינת לעדכן אותו פעם בחודש עדכון רלוונטי, אבל שהמידע הקודם לא יידרס.
מה אפשר לעשות? אני לא רוצה לשכפל את האקסל, אני רוצה שהכל יופיע באותו קובץ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים