אני מצרף כאן קובץ דוגמא
אשמח אם אפשר להכניס לשם את פונקציית ARRAYFORMULA
ושיעשה הפנייה לכל התאים,

תודה רבה על העזרה

קבצים מצורפים

• דוגמא.xlsx
    KB 11.8 · צפיות: 24
אני מצרף כאן קובץ דוגמא
אשמח אם אפשר להכניס לשם את פונקציית ARRAYFORMULA
ושיעשה הפנייה לכל התאים,

תודה רבה על העזרה
תנקה את כל הגיליון של "לכאן הכל עובר"
ותדביק את הקוד בתא b2
קוד:
=ARRAYFORMULA('תגובות גוגל פורמס'!B2:E)

שלום וברכה
יש אופציה בשיטס, שיעתיק נתונים שמופיעים מספר פעמים מסוים בטבלה לטבלה שניה
ואז ימחק את המקור וישאיר רק את ההעתק?
למשל בקובץ הזה
צריך שכל מי שמופיע 5 פעמים בגיליון 2 יועתק עם פרטיו לגיליון 1, ואז ימחק מהרשימה המקורית כדי שלאחר כל 5 ספירות יספר מחדש, או לחילופין הגדרה שתורה לו לא לספור את השורות שוב
כרגע בקובץ מוגדר שכל מי שמופיע מעל 4 פעמים יועתק, אבל זה שומר גם על אנשים ישנים שנכנסו פעם וכעת לא רלוונטים
מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה
(ועוד משהו איך לשחק בהתאמה כך שיזהה לפי המייל ולא השם למקרה של כפילות שמות לאנשים שונים)

שלום וברכה
יש אופציה בשיטס, שיעתיק נתונים שמופיעים מספר פעמים מסוים בטבלה לטבלה שניה
ואז ימחק את המקור וישאיר רק את ההעתק?
למה הדבר דומה?
אם יש מראה גדולה תלויה בחדר 1 .ולפניה נניח שולחן.אנו נראה שולחן "בתוך" המראה.
אם נפנה את השולחן לחדר 2.הופ! השולחן יעלם מהמראה.
הנמשל- כאשר אנחנו מושכים נתונים באופן דינמי על ידי פונקציות ונוסחאות .זו "השתקפות" מהמקור.
ברגע שהמקור ימחק= ההשתקפות תעלם איתו בו זמנית.
ולכן, לוגית- זה לא שייך...

למשל בקובץ הזה
צריך שכל מי שמופיע 5 פעמים בגיליון 2 יועתק עם פרטיו לגיליון 1, ואז ימחק מהרשימה המקורית כדי שלאחר כל 5 ספירות יספר מחדש, או לחילופין הגדרה שתורה לו לא לספור את השורות שוב
כרגע בקובץ מוגדר שכל מי שמופיע מעל 4 פעמים יועתק, אבל זה שומר גם על אנשים ישנים שנכנסו פעם וכעת לא רלוונטים
מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה
(ועוד משהו איך לשחק בהתאמה כך שיזהה לפי המייל ולא השם למקרה של כפילות שמות לאנשים שונים)
מה כן ניתן לעשות כאן?
ניתן להציב תנאי למשיכת הנתונים שתהיה בתנאי שהמייל יופיע בכפולות של 5.
מה שייצא כאן שאם ספירות המייל יופיע 4 פעמים לא ימשכו נתונים.
5 - כן
6- לא
7/8/9 -לא
10- כן.
שיש 10 פעמים .זה כמו לומר שה5 הראשונים "נמחקו" בכאילו .ויש לנו כאן 5 נוספים חדשים.

צריך לנקות את כל כל גיליון 1 משורה 2 ומטה.
ואז בגיליון 1
בתא A2 בלבד יש להדביק את הקוד הזה
קוד:
=UNIQUE('גיליון2'!B2:B)

ובתא B2 להדביק את הקוד הזה
קוד:
=IF(MOD(COUNTIF('גיליון2'!$B$2:$B,A2),5)=0,UNIQUE(FILTER('גיליון2'!$A$2:C,'גיליון2'!$B$2:B<>"",'גיליון2'!$B$2:$B=A2)),"")
ולגרור למטה.

פונקציית mod היא גאונית.והיא האחראית כאן על בדיקה שסך הספירה (של countif) יוצא בכפולות של 5 במדויק וללא שארית.
וכדאי ללמוד את הטכניקה שבוצעה פה כפי שהסברתי והדגמתי במאמר שפורסם כאן

בהצלחה רבה!

אם משהו לא מסתדר. נא ליצור קשר במייל המופיע בפרופיל

אני מנסה לעשות נוסחה בשיטס
משום מה הוא מופיע בשורת הפקודות למעלה(או איך שזה נקרא)
אבל בטבלה עצמה לא מופיע ,
רק בנוסחה אבל סתם ספרות או אותיות עובד.
יצוין כי זה בכל הגליונות ,גם אלה שעבד בעבר
תודה רבה!!

ב"ה
הסתדרתי

מישהו יודע????
יש לי מעל עשרים גליונות בקובץ אקסל, איך אפשר להציג את כולם בסרגל התחתון, בלי לדפדף למטה? יש אופציה לעבות את התצוגה שם?
תודה

שלום וברכה
אני ישמח לעזרה בנושא של עיצוב מותנה בגוגל שיטס

יש לי גליון של פירוט תשלומים ואני רוצה שכל פעם שאני שם קישור לחשבונית שכל השורה יצבע בירוק
1730287630064.png

מה שעשיתי עד עכשיו - בגלל שיש לי שם של ההוצאה + הסכום, הגדרתי שאם יש פסיק אז הוא יצבע בירוק
1730287392214.png

הבעיה שלי היא שהתוכנה השתדרגה והתחילה לשים לי צ'יפ במקום היפרלינק רגיל שהיה נותן עד עכשיו והוא לא קולט את התוים אז אני רוצה שיבדוק לי אם קיים לינק בתא הזה
1730287555327.png

השאלה אם יש לי אפשרות לנוסחה שיבדוק לי אם יש לינק בתא ואם כן שיצבע את השורה בירוק
(לא אם הלינק נכון רק אם יש לינק בכלל, ניסיתי עם ISURL אבל הוא מחזיר FALSE בגלל שההיפרלינק לא עומד בקריטריון של לינק)

מישהו יודע
אם יש אפשרות להפוך מספר שלילי ככה:
שהכל יהיה ללא מינוס
1730293689701.png

ככה
1730293720133.png

תודה רבה אשמח לעזרה

מישהו יודע
אם יש אפשרות להפוך מספר שלילי ככה:
שהכל יהיה ללא מינוס
צפה בקובץ המצורף 1806749
ככה
צפה בקובץ המצורף 1806751

תודה רבה אשמח לעזרה

יש בשביל זה נוסחא מותאמת אישית ולא צריך קיצורים...
קוד:
=ABS(A1)

יפה מאד וכל הכבוד, הייתי אבל מוסיף מתחת כל מסכת את מספר הפרקים, כל שורה פרק, כדי שיהיה אפשר לקחת גם פרקים בודדים. נראה לי מאד חשוב ושימושי
פשוט רוב האנשים לוקחים במשניות מסכת שלמה... (חוץ מכלים שחילקתי לשלוש)
לא רציתי טבלה יותר מדי ארוכה

שלום וברכה אשמח לעזרה , יש לי עובר ושב של החשבון שלי של החצי שנה האחרונה באקסל , אני רוצה ליצור גרף המתאר את מצב העו"ש בתקופה הזאת ( ציר X - התאריך, ציר Y - העו"ש באותו היום). אפשר בבקשה להסבר?? תודה יישרכח.!!!

שלום וברכה אשמח לעזרה , יש לי עובר ושב של החשבון שלי של החצי שנה האחרונה באקסל , אני רוצה ליצור גרף המתאר את מצב העו"ש בתקופה הזאת ( ציר X - התאריך, ציר Y - העו"ש באותו היום). אפשר בבקשה להסבר?? תודה יישרכח.!!!
מצורף כאן מדריך.
במקרה הזה מומלץ גרף "עמודות"
בהצלחה

שלום, מישהי יודע איך אפשר לעשות שיהיו שדות חובה באקסל
ניסיתי לפי זה ולא הלך...
תודה רבה!

שלום, מישהי יודע איך אפשר לעשות שיהיו שדות חובה באקסל
ניסיתי לפי זה ולא הלך...
תודה רבה!
מצורף מאקרו בלינק כאן
תשנה את b1 לתא הרלוונטי.
לחילופין ניתן להגדיר עיצוב מותנה באדום כאשר התא ריק.זו תזכורת מצוינת לא פחות.
בהצלחה

• שכוייח!
Reactions: E7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה