תופעה/בעיה זו ידועה ומפורסמת...קובץ גוגל שיטס
יש לי הרבה שמות של אנשים
כשאני מזין להם מספרי טלפון בטור סמוך לשמות זה מוריד לי לכולם את ה-0 בהתחלה
למה?
איך אני משנה בגוגל שיטס שיהיה טקסט?תופעה/בעיה זו ידועה ומפורסמת...
כך היא ברירת המחדל באקסל ושיטס
ניתן לפתור זאת בפשטות על ידי שינוי עיצוב פורמט התא/העמודה לטקסט ולא מספר /אוטומטי
הנה תשובות לשאלה דומה באקסל בלינק כאן
https://www.prog.co.il/threads/האשכול-המרכזי-לשאלות-באקסל-גוגל-שיטס.499341/post-13659713
איך אני משנה בגוגל שיטס שיהיה טקסט?
הנה פיתרון מעניין שחשבתי עליו בס"ד@יעקב ויצמן או משתמשים אחרים.
איך מסירים סימני ניקוד בגוגל שיסט או אקסל.
היינו יש לי עמודה עם מילים בעברית מנוקדות, ואני מעוניין להסיר את סימני הניקוד.
זה חשוב לי מאוד, כיון שיש לי בכל יום עמודה חדשה כזו!!
=GOOGLETRANSLATE(GOOGLETRANSLATE(A1,"he","en"),"en","he")
www.prog.co.il
ב"ה יום יום, שמח לשמוע תמיד את שאלותיך המחכימות.@יעקב ויצמן מה שלומך? הרבה זמן לא ביקרתי כאן...
אם הבנתי נכון את שאלתך.יש להשתמש בפונקציית FLOORהאם יש אפשרות לשילוב פונקציות MROUND ו ROUNDDOWN ?
כלומר, אני רוצה לעגל לכפולות של 5 אבל תמיד כלפי מטה
אין צורך בנוסחהבגוגל שיטס
מה הפונקציה הפשוטה לסיכום נתונים מגליונות שונים?
יש לי טבלאות של נתוני נקודות לתלמידים (גיליון לכל מקצוע)
בכל גליון יש עמודה של 'סה"כ' מכל הנתונים של אותו גליון
ומשם אני רוצה לקחת נתונים לסה"כ כללי - לגליון אחד של סיכום.
לא מוצא 'איחוד נתונים' שם, מן הסתם יש נוסחה לכתוב בפונקציה?
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים