ראה בלינק כאןיש אופציה לבחירת תאריך עברי מתוך תפריט נפתח בגוגל שיטס ואם לא האם יש אפשרות לנוסחא שתמיר את התאריך הלעוזי לעברי
בתודה מראש
בתשובתי התייחסתי לשאלתך השניה.@יעקב ויצמן תודה רבה אני מעדיף שהלוח שנפתח לבחירה יהיה עברי ולכן שאלתי אני מבין שאין אפשרות
ראיתי את מה שענו לכם, ועדיין יש דרך נוספת קלה ומהירה יותר.יש לי קובץ מוגן באמצעות סיסמא ולא זכור לי בכלל מה היה הקוד
יש איך לשחזר את הסיסמא?
כעיקרון כן. כשתפתח את חלונית השיתוף של גוגל שיטס, תראה שניתן לבחור רק גליון מסויים.האם קיימת אפשרות לשתף קובץ Google Sheets אחד, המכיל 20 גיליונות שונים, כך שכל אחד מ-20 המשתמשים יקבל גישה לגיליון אחד בלבד – זה שקשור אליו – מבלי לראות את שאר הגיליונות?
רלוונטי?מי שהוא יכול להמליץ לי על מישהו??
כן רלוונטי.רלוונטי?
אשמח לעזור
לא הבנתי איך ? אשמח אם תשלח צילום מסך.כעיקרון כן. כשתפתח את חלונית השיתוף של גוגל שיטס, תראה שניתן לבחור רק גליון מסויים.
כלומר?אבל לאחרונה גוגל שלחו אזהרה שמי שמשותף לגיליון אחד, עלול להיות חשוף גם לשאר הגליונות.
?????????האם קיים אפשרות לפתוח את האקסל במקום שבו סגרתי ולא בתחילת רשימה
תודה
תראה את הדוגמא בצילום מסךאשמח לפתרון לחישוב תשואה שנתית ממוצעת
בטור A כתוב השקעה שנתית (סכום שונה כל שנה)
במשבצת D1 רשום את השווי בסוף התקופה
האם יש נוסחה שבודקת מה היה התשואה הממוצעת בכל שנה?
מג'ימני וGPT לא הצלחתי למצוא נוסחה (או שלא הצלחתי להגדיר את השאלה)
אא"כ הייתי מוסיף הרבה נתונים שאולי זה היה עוזר לנוסחה (אני מעדיף כמובן שלא)
בנתיים פשוט עשיתי ניסוי ותהיה
צפה בקובץ המצורף 1908753
הנוסחה בטור B זה =(B1+A2)*C$1 (כמובן בB1 כתוב רק A1*C1)
ושיחקתי עם המספר ב C1 עד שהגעתי הכי קרוב
@יעקב ויצמן אולי יש לך פתרון?
לא, זה התשואה השנתית במידה וידוע לי השווי בסוף שנה
???שלום רב,
האם למישהו יש טבלה עבור שדכן באקסל?
תודה רבה!
סורי, אני לא מבין מספיק בתחום התשואות והנדלן.תודה רבה
לא, זה התשואה השנתית במידה וידוע לי השווי בסוף שנה
אני רוצה לבדוק השקעה שמסתיימת עכשיו מה התשואה הממוצעת שלה
הנתונים שיש לי הם, כמה הושקע כל שנה ומה השווי עכשיו
קניתי דירה לפני 10 שנים ב1M
לאורך השנים היו הוצאות שונות על הדירה
(איטום, שיפוץ, מטבח וכדו')
עכשיו מכרתי ב2M
אם אני רוצה להשוות להשקעה במדד
אני צריך לדעת מה התשואה הממוצעת על הדירה לצורך ההשוואה
אם הסכום היה קבוע כל שנה היה אפשר לעשות את זה בנוסחה אפילו בלי טבלה
הבעיה היא שכל שנה זה סכום אחר
ובעצם הנוסחה צריכה איכשהו לבדוק את התשואה המצטברת לכל שנה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים