- הוסף לסימניות
- #9,501
א
איך?
זה משכפל לי את כל הקובץ
כשאתה עומד על הלשונית הרלוונטית
תלחץ על החץ הקטן למטה (ליד השם של הלשונית)
העתקה אל > גיליון אלקטרוני חדש
א
איך?
זה משכפל לי את כל הקובץ
אני מצרף קובץ דוגמהתודה רבה!
אבל אני מקבל שוב שגיאה שמראה על שורה זו:
ActiveSheet.Rows(myNum).EntireRow.Delete
במאמר כאן התייחסתי לכךרציתי לשאול:
אני רוצה לעשות בגוגל שיטס
נוכחות שעות- כניסה ויציאה כל יום וסה"כ יומי, שיחושב אוטמטי
ולאחמ"כ שיחשב לי סה"כ שעות חודשיות
איך אני יכולה לעשות את זה?
לא הצלחתי לראות איך זה מתחשב אוטמטי
או שיש לזה אופציה מוכנה כבר
אשמח להכוונה
הקובץ שלך עובד גם אצלי. איפה שאני מכניס הקוד אצלי, זה לא עובד. אולי אני לא מכניס את זה במיקום הנכון.אני מצרף קובץ דוגמה
בדקתי את המאקרו בגיליון סיכום חודשי והוא עובד מצויין.הקובץ שלך עובד גם אצלי. איפה שאני מכניס הקוד אצלי, זה לא עובד. אולי אני לא מכניס את זה במיקום הנכון.
גם אצלי זה עובד בגליון 'סיכום חודשי' אולם בגליונות האחרים (של המספרים) זה לא עובד.בדקתי את המאקרו בגיליון סיכום חודשי והוא עובד מצויין.
כדי למחוק שורה -צריך לבחור גיליון ואז להפעיל את המאקרו
בהפעלת המאקרו תיפתח תיבת קלט ,בתיבה להקיש מס' שורה בגיליון ,אישור ,והשורה נמחקת ללא התראה נוספת
בהצלחה
בגיליונות האחרים יש שני טבלאות ולכן אם תמחק שורה אז גם השורה בטבלה השניה תימחקגם אצלי זה עובד בגליון 'סיכום חודשי' אולם בגליונות האחרים (של המספרים) זה לא עובד.
אולי לא הבנתי מה שכתבת 'לבחור גליון'. הרי תמיד יש גליון אחד שהוא כבר 'נבחר' ממילא.
זה נכון. אבל בגלל זה זה לא עובד?? אקסל יודע שיש כאן שני טבלאות, ולכן זה משתבש??בגיליונות האחרים יש שני טבלאות ולכן אם תמחק שורה אז גם השורה בטבלה השניה תימחק
אולי תכתוב מפורט יותר מה אתה רוצה לקבל מהמאקרו , וננסה לעזור בעז"ה
אני מקווה שהבנתי מה אתה רוצהזה נכון. אבל בגלל זה זה לא עובד?? אקסל יודע שיש כאן שני טבלאות, ולכן זה משתבש??
כפי שאתה יכול לראות יש כבר מאקרו שמוחק שורה אחרונה בכל טבלה, ואני רוצה שיהיה אפשרות למחוק שורה מסוימת בטבלא, לא רק שורה אחרונה.
מה קורה??היי,
חייבת את עזרתכם דחוף!!
אני מנסה לשדר ממשקים לקופות גמל מחודשים קודמים, אבל זה נתקע לי בשלב שהגירסה של הקובץ לא מעודכנת,
בעצם שינוי עכשיו לקובץ גירסה 5 והקבצים שאני מפיקה זה גירסה 4,
מי מבין ויודע לעזור לי בזה,
חייבת לסיים עם זה עד סוף שבוע וחייבת פיתרון מידי!!
בתודה מראש
אפשר לעשות אוטמטיתשאלה:
צפה בקובץ המצורף 1926883
אני צריך שהתאים בעמודה 2 יחשבו את התאים בעמודה 1 עד אותה שורה.
השאלה האם אפשר לעשות את זה אוטומטית או שצריך לעדכן אחד אחד.
תודה לעונים
אפשר לשלוח להדפסהמישהו נקל בתופעה שכאשר מייצאים מגוגל שיטס ל- PDF זה הופך את המילים?
מצו"ב תמונות
צפה בקובץ המצורף 1925740צפה בקובץ המצורף 1925741
תודה רבהאפשר לעשות אוטמטית
תשתמש בפונקצית SUM ותא הראשון תקבע אם סימון $ כמו הדוגמה שצירפתי
=SUM($P$1.P2)
נכוןתודה רבה
הוא כותב לי שגיאה שהנוסחה השמיטה תאים סמוכים להתעלם מזה, נכון?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים