המון תודה!בנוסחה שרשמתי זה מביא נתונים רק של 2024 (אם מישהו סורב גם ב 24 וגם ב 25 זה לא יציג אותו)
ולא החל מ 2024, ומכיוון שאין נתון כזה הוא מחזיר שגיאה.
מצורף קובץ שמביא נתונים על סירוב החל מ 2024 (אם מישהו סורב גם ב 24 וגם ב 23 הוא לא יופיע, אם מישהו סורב רק ב 25 יופיע.)
מה הכוונה?המון תודה!
יש אפשרות שיציג רק את מי שסורב החל מ 2024?
אני צריכה 2 רשימות, את אלו שסורבו החל מ 2025-שזה עובד מעולה וכבר התחלנו להשתמש בזה-(המון תודה!)
ואת אלו שסורבו החל מ 2024, ללא החל מ 2025
יש אפשרות כזו?
כמו כן אשמח לדעת (אם אפשר כמובן) איך עושים ב gpt את הנוסחאות האלו?
הכוונה לקוחות שסורבו החל מ 2024 בלבד.מה הכוונה?
בנוגע לGPT רק את הנוסחה הראשונה ביקשתי ממנו, את השאר תיקנתי בעצמי.... (אחרי שהבנתי מה הוא עשה.)
וזה מה שכתבתי לו----
יש לי אקסל עם רשימת סירובי אשראי של לקוחות, בעמודה B תאריך הסירוב, ובעמודה D שם הלקוח, אני רוצה ליצור עמודה נוספת שבה יוצגו כל הלקוחות שסורבו רק השנה, אם יש לקוח שסורב גם השנה וגם שנה שעברה שלא יוצג.
מי שסורב גם ב 24 וגם ב 25,הכוונה לקוחות שסורבו החל מ 2024 בלבד.
תודה
בנוסחה שרשמתי זה מביא נתונים רק של 2024 (אם מישהו סורב גם ב 24 וגם ב 25 זה לא יציג אותו)
ולא החל מ 2024, ומכיוון שאין נתון כזה הוא מחזיר שגיאה.
מצורף קובץ שמביא נתונים על סירוב החל מ 2024 (אם מישהו סורב גם ב 24 וגם ב 23 הוא לא יופיע, אם מישהו סורב רק ב 25 יופיע.)
מצורף קובץ שיטס.האם יש אפשרות שהנתונים מהטבלה בגליון 1 יסתדרו לשורות לפי קוד לקוח כמו בטבלה בגליון 2?
כלומר, שלכל קוד לקוח יהיה שורה אחת עם כל המוצרים שרכש.
תודה מראש!
המון המון תודה! תקין לגמרי. עזרת לי מאוד.@שוקולד מריר
עמודה T
מה הבעיה עם סכומים בפורומס?אשמח לעזרה
יש לי קובץ גוגל שיטס שמרכז את הנתונים של העסק
הכנסות הוצאות שעות עבודה וכו'
אני רוצה לבנות טופס שדרכו אכניס את הנתונים לטבלה בדומה למה שיש באקסס
האם ישנה כזו אפשרות - הגוגל פורמס לא מתאים כי יש שדות של סכומים ועוד
מה האופציות שלי?
תודה
אין אפשרות לבחור בסוג תא של מטבעמה הבעיה עם סכומים בפורומס?
נראה לי שבכ"א זה יהיה הפתרון הכי פשוט...
בהצלחה!
תבחר בפורומס מספר, ובטבלה בשיטס תגדיר שהעמודה תהיה מטבע.אין אפשרות לבחור בסוג תא של מטבעצפה בקובץ המצורף 1998787
אבל גם אין אפשרות של סוג תא - מספרתבחר בפורומס מספר, ובטבלה בשיטס תגדיר שהעמודה תהיה מטבע.
בפורומס? בטח שיש----אבל גם אין אפשרות של סוג תא - מספר
איך אפשר לקשר פורמס לטבלה שכבר קיימת בשיטס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים