אשמח מאד לקובץ הנ"לאני כבר מזמן לא עובד על הקובץ ההוא, בניתי לי משהו אחר בשיטס שמסדר הרבה יותר טוב את כל הניהול, אז לא נתקלתי בזה כבר שנים
אם אני זוכר, זה בנוי על Pivot לפי טווח נתונים מסויים אז יתכן שהוספת שורה בגביה באמת לא תוסיף לריכוז גביה
בתא L2 לעשות אימות מתוך טווח של שם הישיבהקובץ אקסל של בחורים בישיבות.
הרשומות הם פרטי הבחורים-שם, ת.ז כתובת ושם הישיבה, וכו'.
צריכה לעשות לכל ישיבה קובץ נפרד של כל הבחורים שנמצאים בה.
מיינתי לפי העמודה של שם הישיבה, מה הלאה?
מצורף קובץ לדוגמא, תודה רבה מראש!
=FILTER(FILTER(A2:J1000,H2:H1000=L2),{1,1,1,1,1,1,1,0,1,1})
עם פיבוט יהיה ניתן לקבל נתונים של כל ישיבה לפי שדה של שם הישיבה.זה כמות גדולה של ישיבות-סביבות 50,
האם פיבוט יעזור?
מצ"ב קובץ שמבצע זאת.קובץ אקסל של בחורים בישיבות.
הרשומות הם פרטי הבחורים-שם, ת.ז כתובת ושם הישיבה, וכו'.
צריכה לעשות לכל ישיבה קובץ נפרד של כל הבחורים שנמצאים בה.
מיינתי לפי העמודה של שם הישיבה, מה הלאה?
מצורף קובץ לדוגמא, תודה רבה מראש!
אם התאים שבודקים את מספר הדירות עובדים טובשלום!
אני מעוניינת לחשב תוצאה של אחוזים.
למשל יש לי טור של מספרי דירות של 4 חדרים ולידו מספרי דירות של 3 חדרים
למטה אני עושה שורה כמה חדרים של 4 ומתחתיו כמה של 3 ומתחתיהם באחוזים כמה זה יוצא דהיינו מתוך נניח יש 30 דירות ומתוכם יש 15 דירות של 4 חדרים אני רוצה לעדכן נתונים והשורה האחרונה מיד תראה לי כמה אחוזים זה יוצא (זה אמור להיות 15%)
מישהו יודע איך מגדירים את זה?
מקוה שלא הסתבכתם.
תודה רבה
סליחהאו לכתוב את הנוסחה = A1 / (A1 + B1) * 100
ואז זה יוצג כ 0.15 בלי סימון אחוז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים