• הוסף לסימניות
תודה מראש, אשריך.
עשיתי קטלוג לספרים. ממויין לפי א-ב. ישנם ספרים שהם כמה כרכים למשל גמרא, אני צריך למיין אותם לפי סדר שלהם ולא לפי א-ב. כמו: גמ' ברכות, גמ' שבת, גמ' עירובין וכו', האם יש דרך לעשות כן בטור אחד?
באקסל אפשר למיין לפי רשימה מותאמת אישית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוכל לפרט יותר
על מנת שלא יהיה לך את הDIV בתא שנוצר מחלוקה לאפס
תכניס את הנוסחה לתוך הנוסחה IfError ובארגומנט השני תשים 0 כך לא יהיה לך שם את השגיאה והאקסל או השיטס יוכל לסכם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
על מנת שלא יהיה לך את הDUV בתא שנוצר מחלוקה לאפס
תכניס את הנוסחה לתוך הנוסחה IfErrorr ובארגומנט השני תשים 0 כך לא יהיה לך שם את השגיאה והאקסל או השיטס יוכל לסכם

לא מצליח אולי לא כתבתי את הנוסחה נכון??
אני כתבתי =IfErrorr(SUM(C2:N2),0)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע האם יש אפשרות בנוסחת אקסל מיקרוסופט (או באקסל שיטס) לפתוח קבצים מתוך המחשב
במיקרוסופט אפשרי
תכנס להוספה למעלה תקיש על "איפר קישור" הוא ישאל אותך מאיזה תיקיה ואיזה קובץ תקיש על זה ותקיש על אישור... וקבלת.

• הוסף לסימניות
עד כמה שלי ידוע בגוגל שיטס אין דבר כזה
אלא אם כן אתה שם את התיקייה בגוגל דרייב
ואז אתה משתמש בפונקצייה HYPERLINK
אולי באקסל של מייקורסופט אפשר, זה לא בתחום שלי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ובנוסחה:
upload_2019-12-9_16-57-13.png

• הוסף לסימניות
במיקרוסופט אפשרי
תכנס להוספה למעלה תקיש על "איפר קישור" הוא ישאל אותך מאיזה תיקיה ואיזה קובץ תקיש על זה ותקיש על אישור... וקבלת.

תודה רבה!!!

אבל בעיה קטנה האקסל מוציא לי כל פעם הודעה כזו

upload_2019-12-9_16-56-4.png

האם יש אפשרות לדלג עליה

• הוסף לסימניות
עד כמה שלי ידוע בגוגל שיטס אין דבר כזה
אלא אם כן אתה שם את התיקייה בגוגל דרייב
לי ידוע שבאקסל שיטס אין צורך להשתמש בנוסחה בכלל היות ולכל קובץ שהוא בדרייב יש לו קישור וזה עובר רק עם קישור ללא נוסחה

אבל אני חיפשתי שיפתח מהמחשב ולא מהדרייב

• הוסף לסימניות
נסה להגדיר את המיקום
upload_2019-12-9_17-10-33.png
במיקומים בטוחים במרכז יחסי אמון.
קובץ>אפשרויות>מרכז יחסי האמון>הגדרת יחסי אמון>מיקומים מהימנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה