זכור לי שיש נוסחה שהופכת שורות לטורים ולהיפך. מישהו יודע מה שם הנוסחה?

איך עושים עיצוב מותנה שיחזור על עצמו בכל שורה, בלי צורך להעתיק ידנית עיצוב לכל שורה?
מצרפת דוגמא - צריכה לצבוע עבור כל לקוח את הערכים מעל ומתחת לממוצע שלו.

קבצים מצורפים

• עיצוב מותנה.xlsx
    KB 9 · צפיות: 53
עשרוניים שקטנים מ 1 מופיעים לי ללא אפס לפניהם. איך משנים את זה?

קוד:
במקום ככה:
.33
שיופיע ככה
0.33

שלום רב,
ברצוני לדעת איך אפשר להפריד בכתובות, לדוג':
זבוטינסקי 1 דירה 3 בני ברק 51325054
להפריד לתאים נפרדים.
תודה רבה מראש!!

תודה, ברור.
הכוונה לקובץ עם כאלף כתובות, כאשר ישנם רחובות עם מילה אחת, ואחרים, בני שלוש מילים, וכו'

אחרי זה תסנן את כל אלה עם כתובות ארוכות ותעשה צירוף כך:
קוד:
=A1&" "&A2&" "&A3
וכן הלאה...

שלום רב,
ברצוני לדעת איך אפשר להפריד בכתובות, לדוג':
זבוטינסקי 1 דירה 3 בני ברק 51325054
להפריד לתאים נפרדים.
תודה רבה מראש!!
יש פה גיליון שכתבתי שם נוסחה בשביל להפריד שם פרטי משם משפחה,
בהתבוננות מעמיקה, אני חושב שזה יכול להועיל גם כאן.
בכל מקרה יש כאן עֲבוֹדָה קָשָׁה

איזה נוסחה קובעת את מספר הספרות אחרי הנקודה?
תודה מראש

איך עושים עיצוב מותנה שיחזור על עצמו בכל שורה, בלי צורך להעתיק ידנית עיצוב לכל שורה?
מצרפת דוגמא - צריכה לצבוע עבור כל לקוח את הערכים מעל ומתחת לממוצע שלו.
העליתי היום, לא קיבלתי תשובה.
@מאסטר באקסל , @xl3391 מישהו?

תודה!

עיצוב מותנה לשורה שלמה.png

זה מאתר מיכל דוד המכללה האינטרנטית

איך אני מקבלת את השורה האחרונה שמלאה בטבלה ולא את השורה האחרונה בטבלה?
בגוגל שיטס - סקריפט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה