- הוסף לסימניות
- #2,061
אלוף עלאפשר להשתמש באיחוד נתונים. (כרטיסיית נתונים>איחוד).
מצ"ב עם שתי האפשרויות. (נוסחאות, ואיחוד נתונים).
אלוף עלאפשר להשתמש באיחוד נתונים. (כרטיסיית נתונים>איחוד).
מצ"ב עם שתי האפשרויות. (נוסחאות, ואיחוד נתונים).
בעיקרון אפשר אבל צריך איזושהי עקביות. רחובות וערים מכילים לפעמים מילה אחת ולפעמים שתיים, וגם מספר לא תמיד יש. יש משהו עקבי שאפשר להסתמך עליו?הי חייבת עזרה דחוף באקסל
יש לי עמודה של כתובת ואני צריכה להוסיף לפני העיר שני פסיקים. יש נוסחה לעשות את זה?
או להוסיף לפני המספר פסיק ואחרי המספר פסיק.הבעיה בזה שיש כתובות בלי מספר לכן עדיף לפני העיר 2 פסיקים
תודה
אז קודם כל- בין העיר למספר יש כמעט להכל פסיקים אני צריכה להוסיף 2פסיקים לפני כל עיר בלי כתובת .בעיקרון אפשר אבל צריך איזושהי עקביות. רחובות וערים מכילים לפעמים מילה אחת ולפעמים שתיים, וגם מספר לא תמיד יש. יש משהו עקבי שאפשר להסתמך עליו?
הי חייבת עזרה דחוף באקסל
יש לי עמודה של כתובת ואני צריכה להוסיף לפני העיר שני פסיקים. יש נוסחה לעשות את זה?
או להוסיף לפני המספר פסיק ואחרי המספר פסיק.הבעיה בזה שיש כתובות בלי מספר לכן עדיף לפני העיר 2 פסיקים
תודה
אז קודם כל- בין העיר למספר יש כמעט להכל פסיקים אני צריכה להוסיף 2פסיקים לפני כל עיר בלי כתובת .
ובחלק צריך להוסיף אחד לפני כל הכתובת.
בתכלס אני צריכה שיהיה לי 2 פסיקים לפני העיר אז יש חלק שאין בהם כתובת רק עיר. ויש חלק שיש כתובת עם עיר אז לפני העיר
מצו"ב צילומסך
תודה רבה על העזרהה
צפה בקובץ המצורף 755287
שכל מקום שהוא רואה פסיק שיוסיף לי עוד אחד.
וגם פסיק בתחילת השורה.
=","&SUBSTITUTE(C2,",",",,")
אצלי נראה שעובד.מי יכול לעזור לי
יש לי פה אקסל שביום בהיר הפסיק את פעולתו (בכל העותקים שלו במחשב)
מדובר באקסל שמחשב ניצול חומר לחיתוך פרופילים...
א. המספר העשרוני לחלק ל 1440 (ולעצב תוצאה כשעה)מה התרגיל להפוך עשרוני לשעות.
אני רוצה שלושה תרגילים:
א. 0.5 דקות = 00:00:30
ב. 0.5 שעות = 00:30:00
ג. 0.5 ימים = 12:00:00
בתודה מראש
אצלי נראה שעובד.
מה לא עובד לכם?
האם הלחצנים לא עובדים - כלומר פקודות המאקרו?
האם החלפתם גרסת אקסל?
יכול להיות שצריך לשנות הגדרות אבטחה במרכז יחסי אמון.
בכלל הקובץ ישן מאוד וכדאי להמיר לפורמט xlsm.
A1 כמובן מייצג את התא שממנו נלקחת המחרוזתשאלה חדשה:
במידה ויש לי טור של מספרים, כגון מספרי אסמכתאות וכל תא מכיל מספר שונה של ספרות, אני צריכה שהטור יכיל רק את חמשת הספרות האחרונות של האסמכתא ולא את כל הספרות שמופיעות,
האם יש אפשרות לתת הוראה לכל הטור לשנות את הספרות כך שישארו רק 5 ספרות אחרונות?
=RIGHT(A1,5)
לבחור ב B יופיע הקוד ב Cהאם יש אפשרות כשאני כותב את סטטוס האישור בגיליון 1 במקומו יהיה רשום את קוד הפעולה שרשום במסד נתונים
אם כן זה מאד יעזור לי באם מישהו יכול לכתוב לי את קוד הפקודה המלא
אבל כשאני רושם בתא אחד כמה סטטוסים הנוסחה אינה עובדת, ומופיעה הודעת שגיאהלבחור ב B יופיע הקוד ב C
זה כבר שאלה אחרתאבל כשאני רושם בתא אחד כמה סטטוסים הנוסחה אינה עובדת, ומופיעה הודעת שגיאה
ובכל אופן אין שום אפשרותזה כבר שאלה אחרת
כמה דברים באותו תא באקסל לא כל כך שייך לנתח אותם בצורה סבירה לסטטוסים לאחר מכן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים