- הוסף לסימניות
- #2,221
תודה הבנתילכן מצורף קובץ וGIF הסבר
עם כבר בניתי את הגליונות בעצם אני צריך להוסיף את הIF הזה בכל הגליונות בצדי הגליון, ומדובר בחמישים גליונות
האם אין אופציה לבנות משהו בלי לגעת בגליונות הישנים
תודה הבנתילכן מצורף קובץ וGIF הסבר
לא נראה לי שיש אפשרות סבירהתודה הבנתי
עם כבר בניתי את הגליונות בעצם אני צריך להוסיף את הIF הזה בכל הגליונות בצדי הגליון, ומדובר בחמישים גליונות
האם אין אופציה לבנות משהו בלי לגעת בגליונות הישנים
הבעיה שמדובר בכמויות של חומרלא נראה לי שיש אפשרות סבירה
תתמקם בעמודה מרוחקת
כפי איך שהבנתי הוא רוצה את אותו התא בכל הגיליונות שיש לו בקובץ אקסללא נראה לי שיש אפשרות סבירה
תתמקם בעמודה מרוחקת
לרוץ על הטווח ב vba ? לא בטוח שזה יותר יעיל מהשיטה של הנוסחאותכפי איך שהבנתי הוא רוצה את אותו התא בכל הגיליונות שיש לו בקובץ אקסל
אם כן אפשר ליצור פונקציה בקוד vba שתחזיר את כל שמות הגיליונות עם הפסקה של נקודתיים וסימן קריאה
ולחשב בקוד את התא שהוא רוצה לבדוק
יש לך מושג איך עושים את זהכפי איך שהבנתי הוא רוצה את אותו התא בכל הגיליונות שיש לו בקובץ אקסל
אם כן אפשר ליצור פונקציה בקוד vba שתחזיר את כל שמות הגיליונות עם הפסקה של נקודתיים וסימן קריאה
ולחשב בקוד את התא שהוא רוצה לבדוק
=INDIRECT(A2&"!B5")
Sub sheetsList()
Dim i As Integer
Sheets.Add.Name = "רשימת גיליונות"
i = 1
For Each sh In ActiveWorkbook.Sheets
Range("A" & i).Value = sh.Name
i = i + 1
Next
End Sub
נוסחה מותאמת אישית בקוד:יש לך מושג איך עושים את זה
Function cntIf(oneCell, crt)
Dim i As Integer
tmpCnt = 0
For Each sh In ActiveWorkbook.Sheets
If sh.Range(oneCell).Value = crt Then
tmpCnt = tmpCnt + 1
End If
Next
cntIf = tmpCnt
End Function
=cntIf("B5",1)+CELL("col")-CELL("col")
תכתוב בגיליונות המשניים בתאים לדוג'איך אפשר להעביר מידע בין גליונות,
ז"א יש לי גליון ראשי ועוד גליונות נוספים,
ואני רוצה כשאעדכן משהו בגליון הראשי, אז זה יתעדכן גם בשאר הגליונות,
כגון עדכון מחיר
תודה מראש על האשכול המחכים והמחדד הזה
='גיליון ראשי'!A1
עכשיו התיישבתי ללמוד את מה שעשית.מצו"ב קובץ עובד על SUM על מערך
הריבית התייחסתי אליה כאל ריבית שנתית ולכן עשיתי לחלק ל 12
הייתה סתירה בין התשלומים שעברו לאלו שנותרו והפכתי את נותרו לתשלומים - עברו כדי למנוע שגיאות
עריכה: החלפתי את נוסחת המערך שתתבסס על ROW ולא על גיליון "עזר" החלפתי את הקובץ
אשמח לקישור, יש לי אקסל רגיל,באקסל זה מורכב אני היה במעלה האשכול קובץ שלי בעניין אם תרצה אנסה להפנות אותך לשם
בשיטס זה נוסחת FILTER
אפשר להשתמש בתצוגה מותאמת אישית.האם יש דרך יותר קצרה ל:
כשיש לי טבלה עם 25 עמודות, וכל פעם צריך את הטבלה עם עמודות מסויומות , פעם 5 עמודות, פעם4 וכו,
האם זה נכון לעשות גליון לכל טבלה, או להגדיר שם של הטבלה עם הסינון המתאים?
לא בדקתי את הקובץ, ולא את התגובות,רוצה נוסחה שתחשב לי בהלואת משכנתא את יתרת הקרן (דהיינו יתרה לסילוק) לחודש ספציפי של ההלואה.
מצאתי נוסחת PPMT שמחשבת את תשלום הקרן של חודש ספציפי אבל אני צריך סיכום של כל החודשים הבאים .
???
העניין שהוא לא רצה טבלה אלא נתון שמסכם קטע בטבלהלא בדקתי את הקובץ, ולא את התגובות,
אבל יש באקסל תבניות מוכנות לחישוב הלוואות. מכניסים את פרטי ההלוואה, ונותן טבלת סילוקין מפורטת שאפשר לסנן/לסכם וכו'
לאלמה הוא מוסיף אוטומטית
אתה מריץ איזשהו קוד שם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים