@אפר, תודה ענקית, אשמח להסבר, את/ה בטוח לא מי שפיתח את תוכנת אקסל?
אתה קובע מה השנתון של כל אחד בשורה שלו
בתא המיועד אתה כותב מה השנתון הנוכחי
בתא גיל מחושב השנתון הנוכחי פחות השנתון אליו הוא משויך
ועל זה מפעיל VLOOKUP שמתרגם את הגיל לכיתה
בפרמטר הראשון זה הגיל, הפרמטר השני זה הטווח של הרשימה של הכיתות והגילאים, (הנוסחה מחפשת את הפרמטר הראשון - הגיל בעמודה הראשונה של הטווח, ואז) מספר העמודה ממנה להחזיר את הנתון שזה 2 עמודת הכיתות, TRUE משמעו שגם אם אין את המספר עצמו ברשימה יביא את המדרגה הרלוונטית על מנת שמגיל 19 והלאה יביא סיום,
את הנוסחה הכנסתי לתוך IFNA כדי שבמקרה ולא תזין שנה לא יחזיר שגיאת NA אלא יחזיר "ללא"

לא מכירה.
אבל אפשר להגדיל את כל התאים בפעם אחת לגודל של כמעט עמוד, ולהצמיד טקסט ללמעלה אם זה עוזר במשהו.
כיצד עושים זאת?

במידה ואני פותח קובץ CSV באמצעות וורד ומשנה שם רק טקסטים, האם זה הורס את מבנה האקסל שלו שהוא לא יוכל להפתח באותה צורה ?

במידה ואני פותח קובץ CSV באמצעות וורד ומשנה שם רק טקסטים, האם זה הורס את מבנה האקסל שלו שהוא לא יוכל להפתח באותה צורה ?
אין סיבה כל זמן שלא תמחוק טאבים או פסיקים תלוי בסוג הקובץ
אתה יכול פשוט לנסות

גם לא להוסיף אנטרים ולא שיפט+אנטר וגם לא להוסיף פסיקים.

@נוכחות ניסית את הרחבת התאים באקסל?
ניסיתי את הרחבת תא העריכה עכשיו.
יותר מהיר מפתיחה באמצעות פנקס רשימות. הקובץ גדול.
האם יש פתרון לתצוגה מימין לשמאל?
מכיון שהטקסט מעורב הרבה קידוד באנגלית באמצעו. מאוד חשוב לקריאה תקינה שלו שהוא יהיה מימין לשמאל.
תודה

אם אני רוצה לאקסל יציג לי את שער הדולר הנוכחי איך אפשר לעשות זאת? (אם אפשר)

ניסיתי את הרחבת תא העריכה עכשיו.
יותר מהיר מפתיחה באמצעות פנקס רשימות. הקובץ גדול.
האם יש פתרון לתצוגה מימין לשמאל?
מכיון שהטקסט מעורב הרבה קידוד באנגלית באמצעו. מאוד חשוב לקריאה תקינה שלו שהוא יהיה מימין לשמאל.
תודה
בכרטיסיה בית:
1608591851456.png

בימים הקרובים בע"ה אעלה תוסף מעודכן והוספתי בו עריכת תא בהגדלה.

הבנתי מצאתי את הקובץ XML אבל איך מצאת את הדולר שם מתוך כל הבלאגן
למשל מעניין אותי להכניס מניות לתוך אקסל ואיך אני יכול לעשות גם את זה אני מקווה שאני מובן ותודה על הסיוע!!
1608646827036.png

הבנתי מצאתי את הקובץ XML אבל איך מצאת את הדולר שם מתוך כל הבלאגן
למשל מעניין אותי להכניס מניות לתוך אקסל ואיך אני יכול לעשות גם את זה אני מקווה שאני מובן ותודה על הסיוע!!
צפה בקובץ המצורף 788041
בנוסחה יש תנאי שהמטבע הוא דולר כאמור מיוצג ב 01
את השער הנוסחה השניה מחלצת מתגית Rate
לגבי מניות צריך למצוא לינק XML שמביא מידע כזה
או לחלילופין נראה לי שבגירסאות החדשות של אופיס (365 ואולי 2019) ניתן להשיג מידע על מניות בצורה מובנית באקסל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה