- הוסף לסימניות
- #2,421
לא יודע איך בדיוק סיכמת עדיף שתשים דוגמא, אנסה לעזור
1. MAXIF
2. תעשה טור בקרה שממספר איזה מספר כניסה ויציאה של העובד ביום זה
לא יודע איך בדיוק סיכמת עדיף שתשים דוגמא, אנסה לעזור
1. MAXIF
2. תעשה טור בקרה שממספר איזה מספר כניסה ויציאה של העובד ביום זה
פנה אלי במייל t0527184022 שטרודל גמייל..יש לי קובץ בשיטס - דיווח נוכחות
שמזינים נתונים (כניסה - יציאה, שם עובד) מתוך טופס
ואני רוצה לעשות סיכום שיראו בטבלה מסודרת כל עובד בכל יום באיזה שעה הוא הגיע, ובאיזה שעה הוא יצא,
יש לי כרגע 2 בעיות
1. אם עובד עשה 2 כניסות רצופות או 2 יציאות רצופות איך אני אומר לאקסל לקחת את הנתון השני
2. אם העובד עשה הפסקה במהלך היום, איך יופיע לי 2 כניסות ויציאות ?
מקווה שהובנתי
שלום
יש לי קובץ שיטס שבו אני מחשב הוצאות והכנסות.
הנחתי בקובץ 2 שורות ליתרה. 1. יתרה עדכנית. 2. יתרה נזילה.
יתרה עדכנית מחושבת מחיבור של עמודת ההכנסות וחיסור עמודת ההוצאות.
יתרה נזילה מחושבת כנ"ל + עמודה של הוצאות מוקשחות. זה אומר שאם יש לי הוצאה בעוד חודש שאני יודע עליה כבר כעת, אני רושם אותה בהוצאות המקושחות ואז ביתרה הנזילה אני רואה את היתרה שיש לי פחות הכסף שהוקדש עבור ההוצאה של עוד חודש.
הבעיה היא שיש הוצאות ייעודיות לעוד כמה חודשים ואני לא רוצה שהיתרה הנזילה תהיה מושפעת מהם אלא רק הוצאות שבטווח של חודש יחושבו.
האם ישנה נוסחה כל שהיא דרכה אוכל לגרום ששורת היתרה נזילה תיקח הוצאות שמתוארכות לחודש מהיום ולא מעבר?
דבר נוסף, אני מחפש דרך שאם ההוצאה הייעודית כבר נרשמה בעמודת ההוצאות אוכל לסמן אותה כשולמה ואז היא לא תחוסר מהיתרה הנזילה. (כיום אני פשוט מוחק אותה. אבל חשוב לי שתישאר רשומה בשביל התיעוד הסטטיסיטי)
יש דרך כל שהיא לעשות זאת.
מצרף קובץ לדוגמה:
![]()
מאזן
docs.google.com
ואהוו תודה!!כאן - עותק לקובץ דוגמא מעודכן עם הנוסחה וסימון
להסיר את החלק הבא מהנוסחה:ואהוו תודה!!
זה לא מכסה שורות עם תאריך קודם.
ז"א אם ישנו סכום שייעדתי לתשלום לפני שבוע ועדיין הוא לא שולם, החישוב של 'יתרה נזילה' יפגע כי הוא לא מתוארך בתוך ה31 מהיום.
לכאורה צריך להיות כתוב בנוסחה שרק כאלה שמעבר ל31 מהיום לא יחושבו, או להוסיף שיחושב גם התאריכים של אחורה עם 372 ימים אחורה. (כי כל שנה אני פותח גיליון חדש)
O11:O29,">="&today(),
מעבירים את ה"=" לתחילת הטקסט במקום בסוף.איך עושים שהסכום (תוצאה) יכתב באותו תא?
צפה בקובץ המצורף 811899
באמצעותיש לי לקוחות ואני רושם את ההוצאות שיש לי בשבילם בגיליון הוצאות
ואני רוצה אח"כ לתת ללקוח את רשימת ההוצאות שלו ז"א לא רק הסיכום של סכום ההוצאות
אלא רשימה של כל ההוצאות
אני יסביר יש לי גיליון של סיכום ללקוח ושם יש טבלה הוצאות שאני רוצה שזה יקח נתונים מהגיליון הוצאות שמשותף לכל ההוצאות
תודה רבה
עיצוב תאים > מספר > טקסטשלום וברכה
אני כתבתי מאקרו קטן באקסל, ויש לי בעיה קטנה.
יש לי ערך של ספרות, למשל 0006, וכשאני עושה פלוס 1, זה נהפך ל 7 בלי האפסים לפני זה.
איך מגדירים את צורת הטקסט כך שישאיר את האפסים?
תודה
=TEXT(A1+1,"0000")
אם השימוש בתוצאה הוא רק בקוד ולא בגיליון, אז אפשר להכניס את התוצאה למשתנה מסוג string ובאמצעות פונקציית format לסדר את האפסים. דוגמא:שלום וברכה
אני כתבתי מאקרו קטן באקסל, ויש לי בעיה קטנה.
יש לי ערך של ספרות, למשל 0006, וכשאני עושה פלוס 1, זה נהפך ל 7 בלי האפסים לפני זה.
איך מגדירים את צורת הטקסט כך שישאיר את האפסים?
תודה
Sub plus()
Dim s As String
Dim i As Integer
s = "0006"
i = s + 1
s = Format(i, "0000")
MsgBox s
End Sub
למה לא עמודה נוספת?שאלה באקסל:
יש לי קובץ של מוצרים. אחד מהעמודות בקובץ הזה הוא "כתובת האתר של המוצר", כלומר כתובת האתר ששם המוצר מופיע (באתר שממנו הורדתי את הקובץ, ולא משנה כרגע כיצד נוצר הקובץ הזה).
ממילא, בתוך כל מוצר (דהיינו כל שורה בקובץ היא מוצר אחד) יש למעשה את העמודה הזו של כתובת האתר של אותו המוצר.
אני צריך להמיר את כל הכתובות המופיעות באותה העמודה, לכתובת זהה למקור שלה [כל אחת והמקור שלה] עם תוספת כל שהיא הקבועה בכולם בשווה (נניח שזה ייהפך להיות כתובת האתר המקורית של המוצר עם תוספת 123 בסוף הכתובת).
השאלה לכאורה, היא כלדהלן:
1. האם ניתן לשלוט באופן כזה בחיפוש והחלפה שהחיפוש וההחלפה יחולו רק בעמודה אחת ולא בכל הקובץ?
2. האם ניתן להגדיר בחיפוש והחלפה של אקסל, באופן דינמי, שכל קטע מלל יוחלף באותו המלל עם תוספת בסופו?
=A1 & "123"
כיצד ניתן לעשות זאת?למה לא עמודה נוספת?
קוד:=A1 & "123"
מצרף דוגמאבאמצעות
vlookup או index+match.
עלה הרבה באשכול.
אם יצורף קובץ דוגמא בע"ה נוסיף עליו.
מצ"ב.מצרף דוגמא
אני רוצה לתת ללקוח סיכום הוצאות שלו
אבל לא רק את הסכום הכולל אלא את כל הנתונים
תודה רבה
תודה רבה אין מיליםמצ"ב.
בעמודה C הנוסחה הנגררת היא הנוסחה משורה 4.
בC3 הנוסחה שונה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים