איך אני מוריד רווח עם נוסחה ?

איזה פונקציה מסירה שלמים ממספר עשרוני.
זאת אומרת להפוך 1.5 ל-0.5, או 45.234 ל-0.234
בתודה מראש
לא ידוע לי על נוסחה כזו
MOD עובד אבל כמדומני שלא מחזיר עשרוני
אתה יכול לעשות כך
קוד:
=X-INT(X)

יש אופציה בגוגל פורמס להגביל שיוכלו להכניס רק מספר ולא טקסט
כמו שאפשר להגביל שם לתאריך ?

זה אותו דבר רק קצר יותר
ומטפל ב טו טז
שלך לא עובד לי, אולי זה תואם רק לגירסאות החדשות של אקסל.
ואגב משום מה שלי הופיע בהפניה לתא A6, יותר נוח להחליף שם הכל לA1

שלך לא עובד לי, אולי זה תואם רק לגירסאות החדשות של אקסל.
ואגב משום מה שלי הופיע בהפניה לתא A6, יותר נוח להחליף שם הכל לA1
אמור לעבוד לא שמתי שם נוסחה חדשה כלשהי
תעשה הערך נוסחה ותראה היכן נתקע

אמור לעבוד לא שמתי שם נוסחה חדשה כלשהי
תעשה הערך נוסחה ותראה היכן נתקע
כאן
1626726485215.png

לא טיפלתי באלפים
קוד:
=SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(IFERROR(CHOOSE(MOD(INT(A1/1000),10),"א","ב","ג","ד","ה","ו","ז","ח","ט") & "' ","")&CHOOSE(MOD(INT(A1/100),10)+1,"","ק","ר","ש","ת","תק","תר","תש","תת","תתק") & CHOOSE(INT(MOD(A1,100)/10)+1,"","י","כ","ל","מ","נ","ס","ע","פ","צ") & CHOOSE(MOD(A1,10)+1,"","א","ב","ג","ד","ה","ו","ז","ח","ט"),"יה","טו"),"יו","טז")

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה