כותרות מרובות למסמך Word יחיד

אחרי שהגדרת כותרת צריך להגיע בלשונית פריסת עמוד למעברים
ולבחור את האופציה עמוד הבא
אח"כ נוצר דף חדש עם הכותרת ויש לעבור ללשונית כלי כותרת עליונה וכותרת תחתונה, ולבטל את הסימון של קשר לקודם

כעת יש לכתוב את הכותרת החדשה.
ועל כל כותרת שמשתנה יש לעשות את אותה פעולה.
בהצלחה!

אם הכותרות הללו מוגדרות כסגנון, זה מאוד פשוט!
הוספה - חלקים מהירים- שדה, וההמשך כפי התמונה:

נכתב ע"י שירהsh;2333027:
אחרי שהגדרת כותרת צריך להגיע בלשונית פריסת עמוד למעברים
ולבחור את האופציה עמוד הבא
אח"כ נוצר דף חדש עם הכותרת ויש לעבור ללשונית כלי כותרת עליונה וכותרת תחתונה, ולבטל את הסימון של קשר לקודם

כעת יש לכתוב את הכותרת החדשה.
ועל כל כותרת שמשתנה יש לעשות את אותה פעולה.
בהצלחה!
בס"ד

לא לזה התכוונתי, זו לא כותרת מסתנכרנת. בקובץ בו עשרות / מאות עמודים ובכל עמוד כותרת שונה (מסכת - דף - עמוד) לא שייך לעשות זאת בעבודת יד עמוד עמוד. שנית, כשנוסף חידוש באמצע הקובץ, כל הכותרות בהמשך כבר לא יהיו רלוונטיות, כיון שהכל זז קדימה.
יש דרך שאני לא זוכר כיצד עושים אותה נכון, ששותלים שדה במתחם הכותרת העליונה, והוא תמיד יציין את הכתוב בכותרת משנה המופיעה באותו עמוד. ולצורך כך יש להגדיר את שם הדף כסגנון מסויים. נניח בדוגמא הנ"ל, לעצב את כל שמות הדפים כגון "כג ע"ב" בסגנון תחת שם קבוע, נניח "כותרת עמודים" ואח"כ דרך סרגל - הוספה - חלקים מהירים - שדה -- לבחור שדה: "styleRef" ולבחור בשם סגנון את הסגנון שיצרנו "כותרת עמודים" ולאשר.
אני שואל, כי עשיתי כך, אך וורד הודיע על שגיאה, אך לא הבנתי מדוע.
אודה למי שיוכל להסביר לי איך עושים זאת ללא שגיאה.
צפה בקובץ המצורף 326017

קבצים מצורפים

• צילום מסך.JPG
    KB 54.2 · צפיות: 163
בס"ד

כפי שהגבתי לנ"ל, עשיתי כך. בחרתי את שם הדף בסגנון "כותרת משנה" (ניסיתי גם סגנונות אחרים) אך הוורד מודיע על שגיאה.
מה עלי לעשות?

צפה בקובץ המצורף 326021

קבצים מצורפים

• כותרת משנה.JPG
    KB 19 · צפיות: 111
מנסה:
כפי שנראה, אתה ממשיך באותה שורה עם סגנון אחר, זה מבלבל את הוורד, כיון ש'כותרת משנה' זה סגנון פסקה. אתה צריך להגדיר לכותרת שלך סגנון תו.
צפה בקובץ המצורף 326092

נכתב ע"י למען דעת;2333539:
מנסה:
כפי שנראה, אתה ממשיך באותה שורה עם סגנון אחר, זה מבלבל את הוורד, כיון ש'כותרת משנה' זה סגנון פסקה. אתה צריך להגדיר לכותרת שלך סגנון תו.
צפה בקובץ המצורף 326092
בס"ד

תודה רבה, זה אכן פתר את הבעיה.

האם יש דרך לעשות בשורה אחת שתי פסקות? כך ש: "כג ע"ב" תוגדר כפסקה אחת, ו"אמר אביי" כפסקה שניה באותה שורה?

האם בXP זה לא אמור לעבוד? כי יוצאים לי הודעות שגיאה. (מערכת ההפעלה אצלי הוא בD ולא בC האם זה משנה משהו?)

OK! הודעת השגיאה כבר לא מופיעה.
אבל מישהו יכול להדריך אותו צעד אחר צעד איך אני מבצע את הקישורים עבור תג?
אנא!!!

לא צריך שיהיה איזה כפתור "בצע" או "הפעל"? איך המאקרו מבצע את משימתו?

הנה מצורף קובץ מעדכן, יש לפתחו ובתוכו יש הוראות

הוסר הקובץ עקב עדכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הרב AYG שליט"א ביקשני שאעלה לכאן מאקרא מעודכן של cross refernce עם אפשרות להשתיל קודים גם לפני הפניה להערות. ניסיתי אותו ועובד מצויין, ישלם ה' שכרו מן השמים. הנה ההוראות להפעלה, בלשונו של הרב AYG:

1. פתח קובץ המצורף (Cross referece.dot)
2. לחץ על alt-shift-7
3. יפתח לכם חלון עם שביל העתק שביל זה, ופתח אותו בתוך ווינדוס, ומשם מחק הקובץ עם השם CR.dot [יתכן שלא יהא אפשר לעשות זאת בשעה שוורד פתוח].
4. פתח שוב הקובץ Cross referece.dot ולחץ על alt-5 –וסוגר וורד
5. כעת בתוך הקובץ שאתה עובד אפשר לכם להשתמש עם alt-2 כדי לתקן העומדים לצורך תג.
6. וכדי להוסיף קוד קודם כל הפנייה לחץ על alt-shift-6 וזה יחלף לכל הקובץ בבת אחת.

הוסר הקובץ עקב עדכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עדכון

עדכון נוסף למאקרו Cross reference ששלח לי הרב AYG שליט"א

הוסר הקובץ עקב עדכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ישנה בעיה שהרבה זמן אני מתמודדת איתה, וכעת ראיתי שהסרגל ניקוד הזה הוא הגורם...

הוא יצר לי את הבעיה בוורד 2010 וכעת גם ב-2013

כשעושים אנטר בטקסט כתוב ע"מ לשבור שורה, הוא מכפיל את הפיסקה הבאה.
כתבתי על הבעיה הזאת כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=295290

ורק כעת שמתי לב שכשאני מורידה את הסרגל ניקוד הזה - הבעיה לא קיימת!

ואגב - הקישור שהבאתי לעיל הוא מ- 2013 וכבר איננו פעיל...

אני תקוע עם שצ"ג במיספור מקטעים, לא בעמודים.
עקפתי את הבעיה בדרכים פרימטביות, אבל עכשיו שאני רוצה לחבר קבצים, הכל מתחרבש לי...
בקיצור, אני צריף פיתרון אמת, ולא עקיפה.
מישהו כאן יוכל לעזור?

תודה רבה מראש.

ראה באתר שלי בקטלוג, תוסף שנקרא 'מספור עמודים באותיות עברית'
בהצלחה רבה!

מה זאת אומרת מספור מקטעים? (אתה מתכוון מספור עמודים של כמה מקטעים?

שלום
איני מומחה, אבל לענ"ד הפיתרון פשוט. כל מה שצריך זו פונקציה של גימטריה, ואז אתה שם מספרי עמודים במספרים ומחליף אותם באמצעות גימטריה.
הסבר: כמו שאמרת, כל התוספים לוורד מבצעים מה שאתה יכול לבד, זה בסך הכול אוטומציה שמבצעת מהר ואוטומטית הרבה פעולות שהיית עושה יידנית. ולעניינו, אם תקבע את מספרי העמודים כמספרים, ואח"כ תעשה Crl+H כלומר החלף. ותעשה לכל ה'1' החלפה ב'א' וכו' - בסופו של דבר תשיג את התוצאה שלך.
מה שצריך זה קוד שיעשה את זה אוטומטית, וזה די פשוט, יש לי פונקציה של גימטריה למי שרוצה שבניתי, ומה שצריך זה להשלים את הקוד של חפש החלף.
בקשר לבעיה של סימניה לא מוגדרת - אני מנחש שהבעיה היא ההתערבות בהגדרה האוטומטית של הוורד. פירוש - מספרי העמודים אינם סתם טקסט - אלא טקסט אוטומטי, ייתכן שכאשר עושים בו שינוי זה משבש משהו, לא יודע לא ניסיתי. אם זה כך צריך למצוא דרך (לא בדקתי אם זה קל) להמיר את מספרי העמודים האוטומטיים לטקסט רגיל לפני שמבצעים את הפעולה הנ"ל.
אשתדל בל"נ לבצע את הפיתרון בעצמי לתועלת הציבור, אם אמצא לכך זמן.

טוב, בבדיקה חוזרת מתברר כי העניין הרבה פחות פשוט, כנראה כבר הו חכמים ממני...
להחליף אותיות למספרים זו לא בעיה, אך להחליף את הטקסט אוטומטי של הוורד די קשה. כלומר אין לי מושג איך עושים זאת. זה או לשנות את קודי השדה עצמם ולתת להם הגדרות מספור חדשות, או לעקוף אותם בצורה מסורבלת ולהחליף אותם תוך מעקב אחרי הכללים שהוטבעו בהם של תחילת מקטע וכו' ולשמור עליהם בתוצאות. כך או כך אין לי מושג איך עושים זאת.
כנראה שרחמים מרוויח את כספו על התוסף ביושר, אז תפרגנו לו את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה