- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרא;2421407:
נפלא!
תוכל לתת לנו קצת הסבר איך זה פועל?
נכתב ע"י צמרא;2421407:
נכתב ע"י Rרחמים;2418868:ראה באתר שלי בקטלוג, תוסף שנקרא 'מספור עמודים באותיות עברית'
בהצלחה רבה!
נכתב ע"י Rרחמים;2425181:לא
התוסף נראה כך:
נכתב ע"י Yisrael;2425288:הכוונה למספור עמודים ולא מקטעים, נכון?
האם המספרים נמצאים בתוך הכותרת?
אם כן, האם מצאת דרך ליצור כותרות נפרדות בלי חלוקת מקטעים?
נכתב ע"י Rרחמים;2425483:כן, הכוונה למספרי עמודים באותיות כולל לשון נקיה.
המספור נמצא בכותרת, ואפשר לבחור אם יהיה בצד ימין או שמאל, או בצד פנימי או צד חיצוני של הדף.
התוסף של הכותרות העליונות יוצר כותרות שונות בלי הוספת מקטעים, וכאשר מוסיפים עוד כותרת למסמך הכותרת העליונה מתעדכנת אוטומטית. יש מדריך באתר.
נכתב ע"י שי1;2429874:הבנתי מרחמים שהפתרון שלו הוא רק למספרי עמודים, משצ"ג והלאה.
אני מחפש פיתרון לא למספרי עמודים אלא לחלוקה של קטעים בתוך המסמך, קטעם אחרי אות שצ"ב זה מתאפס לא'.
אשמח מאד לפיתרון.
נכתב ע"י Rרחמים;2430002:הניסוח שלך מטעה, זה נקרא פיסקה רשימה, שאלו פיסקאות שממוספרות באופן אוטומטי, כשאתה משתמש במילה 'קטעים' ו'חלוקה' אנשים מתבלבלים וחושבים שאתה מתכוון למקטעים.
גם לבעיה זו יש פיתרון אבל אין לי כרגע תוסף מוכן לזה, אוכל לפתח עבורך באופן אישי או אם תתגבש קבוצה - במחיר קבוצתי.
נכתב ע"י שי1;2430120:זה אמור להיות בעייה יותר נפוצה מעמוד שצ"ב לא?
נכתב ע"י שי1;2430384:אני רוצה שזה ישתלב במספור אוטומטי.
נכתב ע"י Yisrael;2428949:השאלה שלי היא האם אתה משתמש בכותרת עליונה/תחתונה המובנים בוורד, או שאתה מייצר כותרת עצמאית, נניח באמצעות תיבות טקסט או משהו כזה.
אני שואל מסקרנות, בגלל שבוורד הכותרות לא מתייחסות לעמוד אלא למקטעים, לכן אין אפשרות להגדיר כותרות שונות לעמודים, האפשרות היחידה (לענ"ד כמובן) להשתמש במספר עמוד בתוך הכותרת של וורד היא באמצעות שדה, כך שאותה שדה נמצאת בכל העמודים אלא שבכל עמוד היא מייצגת ערך אחר.
השאלה שלי היא האם מצאת דרך להשתמש בכותרת של וורד למספרי עמודים ועדיין לא להשתמש בשדה?
אשמח אם תגלה את אוזני...
נכתב ע"י Rרחמים;2434937:אני משתמש בכותרת העליונה המובנית של וורד, ולא בתיבות טקסט ח"ו.
נכתב ע"י קרש;140346:חפש עם תווים כלליים
החלף עם כלוםקוד:[^0192-^0204]
כמדומה לי שימחוק כל הנקודות
ראה גם כאן
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=11719
בסרגל כלים המצורף שם יש לחצן ע"ז
מאקרו למחוק כל הטעמים (לא מוחק הניקוד והמתג).נכתב ע"י ישראל ר;2473487:האם יש סוג של חיפוש והחלפה כדוגמת הנ"ל שיסיר גם טעמים?
Sub DeleteTaamim()
With Selection.Find
.ClearFormatting: .Replacement.ClearFormatting
For i = 1425 To 1455
.Execute findText:=ChrW(i), ReplaceWith:="", Forward:=True, Wrap:=wdFindContinue, MatchWildcards:=True, Replace:=wdReplaceAll
Next
End With
End Sub
נכתב ע"י קרש;2475752:מאקרו למחוק כל הטעמים (לא מוחק הניקוד והמתג).
קוד:Sub DeleteTaamim() With Selection.Find .ClearFormatting: .Replacement.ClearFormatting For i = 1425 To 1455 .Execute findText:=ChrW(i), ReplaceWith:="", Forward:=True, Wrap:=wdFindContinue, MatchWildcards:=True, Replace:=wdReplaceAll Next End With End Sub
כן. חפש:נכתב ע"י משיקו;1185992:זה לא עובד על שין ימנית!
יש פתרון?
[^0192-^0204^0209^0204]
לא נכון. [נכון שזה גליפ, אבל ורד מזהה אותו כ'ש' + ניקוד שׁ]נכתב ע"י eliezer;1186073:כי הסיבה שהחלפת הניקוד לא הועילה, היא שזה לא ניקוד. זה גליפ, של אות.עם ניקוד, מובנה כחלק ממנה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים