אני חושבת שהבעיה היא שהקובץ נמחק בטעות או הועבר.
גם לי זה קרה לפני כמה זמן.
והצלחתי לשחזר א הקובץ ממקום נדח ממעמקי המחשב שלא זוכרת אם באמת שם שמרתי אותו...
אז תנסי לחפש.
מנסיון- יש סיכוי שפעם פתחת את זה בתוכנת אופיס אחרת וזה נשמר שם. תנסי את זה.

האם יש דרך לשחזר אותם
עשית ניסיון כזה מבלי לשמור את קובץ המקור כגיבוי???:rolleyes:
RTF לא תומך בכל הדברים האלה כמדומני.
הייתה לך פקודה מסוימת שגרמה לכל הבעיה. כעת אין פקודות, אין שגיאות...

בלי.
אבל יש תוכנות כמו: פודלישר או פאור פוינט שכן פותחות קבצים בוורד.
ואם בטעות פעם אחת פתחת את זה באחת מהתוכנות האלו, יתכן ששמרת את הקובץ שלך שם.

המאקרו לא נמחקו מהקובץ
מהמחשב !!!
?!

וראו זה פלא !!!
חלקתי את הקובץ המקורי (הבעיתי) לשנים, כל אחד בפני עצמו עובד מצוייין, אך ברגע שאני מנסה לשדך אותם - בום !
חזרתי לנקודת ההתחלה.
היש לכך הסבר מדעי ? או לעניינינו - פתרון ?

הסבר מדעי, לא ממש.
אבל פתרון כן. פשוט:
את הקטע הראשון תשמרי מהתחלה כדי שלא תסתבכי...
ואת הקטע השני תעתיקי אליו בעזרת קופי ופסט...
בהצלחה

וראו זה פלא !!!
חלקתי את הקובץ המקורי (הבעיתי) לשנים, כל אחד בפני עצמו עובד מצוייין, אך ברגע שאני מנסה לשדך אותם - בום !
חזרתי לנקודת ההתחלה.
היש לכך הסבר מדעי ? או לעניינינו - פתרון ?
אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא במחשב, אבל לא בתוכנה, אלא במפרט. ציינת שיש מחשבים שזה עובד טוב, וכעת זה עובד כאשר זה חצי קובץ.
אולי זה מידי הרבה פקודות למה שהמעבד שלך מסוגל להריץ או משהו כזה.

אולי זה לא כ"כ קשור לכאן... יש דרך, כאשר אני מוסיף כמה תיבות טקסט ו/או מסגרות לעמוד אחד, להגדיר אותם שלא 'יעלו' אחד על השני?
בדר"כ, כשגודל תיבת הטקסט מוגדר כמשתנה לפי הטקסט שבתוכו, כשהתיבה מגיעה לתיבה שמתחתיה היא פשוט ממשיכה לעלות עליה ונוצר מסמך מגובב
תודה

אולי זה לא כ"כ קשור לכאן... יש דרך, כאשר אני מוסיף כמה תיבות טקסט ו/או מסגרות לעמוד אחד, להגדיר אותם שלא 'יעלו' אחד על השני?
בדר"כ, כשגודל תיבת הטקסט מוגדר כמשתנה לפי הטקסט שבתוכו, כשהתיבה מגיעה לתיבה שמתחתיה היא פשוט ממשיכה לעלות עליה ונוצר מסמך מגובב
תודה
אולי תקבע לטקסט ולא לעמוד
ודרך אגב מומלץ לפתוח נושא חדש ולא להכניס באשכול שלא מיועד

מצו"פ קובץ תבנית עם מאקרו להוסיף חלון ומיכרוז שורה אחרונה.
צפה בקובץ המצורף 86688

יש לחלץ הקבצים בתוך איזשהו תיקייה ולהתקין (בלחיצה על Setup).
אם הוורד פתוח יש לסגרו ולפתחו שוב.

הוראות שימוש:

להוסיף חלון ומירכוז שורה אחרונה לחצו Alt+J.

המאקרו יעבור על פסקה ופסקה ויבדוק מספר שורות שלו:
אם יש בו רק שורה אחד ידלג עליו. אם שנים ימרכז שורה השניה, וימשיך הלאה. אם שלשה ויותר יכניס חלון בשורה שניה וימרכז שורה אחרונה וימשיך הלאה.

אם יש סוגר או ריבוע סוגרים לפני רווח ראשון בפסקה, אז יכנס החלון עד לאחר רווח השני בפסקה.

למחוק חלון ומירכוז שורה אחרונה לחצו Alt+K.

אם יש בחירה כל שהוא אז המאקרו (להוסיף ולמחוק) ירוץ רק על פסקא/ות הנבחר/ות. (אין צורך לבחור כל הפסקה). אם אין בחירה, המאקרו ירוץ על כל הקובץ.

פעולת החלון נעשית ע"י הכנסת תו (רווח קבועה) בתחילת שורה שניה, שפיזורו (spacing) הוא כרוחב מילה ראשונה עם הרווח שאחריו.
מירכוז שורה אחרונה נעשית ע"י טאב ממורכז לפי חשבון רוחב הטור.

כל הזכויות שמורות, ואסור להעתיקו לפורמים אחרים או להעבירו הלאה בלי רשותי.
מי שמרוצה ממנו, ומשתמש בו באופן מקצועי, אשמח לקבל $15 עבורו.
תודה על השירות
התקנתי, וקיצור המקשים לא מגיב!
חיפשתי בפקודות מקרו ולא רואה את זה קיים, יש לי אופיס 2019
יש לך רעיון כלשהו?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה