עבודה נפלאה.לתועלת הרבים, בפורום של עריכה תורנית עליתי מדריך קצר ושימושי על על מיני טיפים ופיצ'רים בוורד.
הרוב ידוע לכול, אך ישנם חידושים, וכן למתחילים שבינינו, חוברת זו חוסכת המון זמן.
בהצלחה
כן, שם אתה יכול להוריד לתקפת נסיון ולראות אם הוא מתאים לך. כמובן יש פריצות אם אתה רוצה.תודה! kutools עולה כסף, לא?
פשוט מאד לוחצים פעמיים על המברשת עיצוב. (פעמיים ברציפות, כי אם עושים לאט אז זה מבטל את המברשת עיצוב). בהצלחה.איך עושים מברשת עיצוב לכמה מילים שאינם ברצף?
כלומר כתבתי מאמר ארוכה ויש מילים שאני רוצה לעצב שונה אז אני עושה על מילה אחת ואח"כ מברשת עיצוב אז כשאני עושה מברשת על מילה אחת ואח"כ אני רוצה לעשות על עוד מילה אני צריך ללחוץ עוד על מברשת ואז והדביק על המילה וחוזר חלילה עד שאני מסיים והשאלה אם יש איזה דרך לעשות שכל הזמן יהיה המברשת עד שאני מסיים לברוש את כל המילים שאני רוצה בלי שאצטרך ללחוץ על מברשת על כל מילה ומילה
קונטרול + שיפט + C להעתקת עיצוב.איך עושים מברשת עיצוב לכמה מילים שאינם ברצף?
כלומר כתבתי מאמר ארוכה ויש מילים שאני רוצה לעצב שונה אז אני עושה על מילה אחת ואח"כ מברשת עיצוב אז כשאני עושה מברשת על מילה אחת ואח"כ אני רוצה לעשות על עוד מילה אני צריך ללחוץ עוד על מברשת ואז והדביק על המילה וחוזר חלילה עד שאני מסיים והשאלה אם יש איזה דרך לעשות שכל הזמן יהיה המברשת עד שאני מסיים לברוש את כל המילים שאני רוצה בלי שאצטרך ללחוץ על מברשת על כל מילה ומילה
איך אני יכול ללמוד הכל בבת אחת וכמובן בחינם? רק בפרוג!! שיש פה אנשים טובים כמו @מנורה טהורה ו- @דאנציג שאוהבים לעזור ולעשות חסדנראה שאתה ממש חדש בוורד. כדאי לך ללמוד הכל בבת אחת במקום להיסחב עם זה כמה שנים
קונטרול + Yועכשיו עוד שאלה. איך חוזרים קדימה כלומר כמו שיש קונטרול Z לחזור אחורה איך עושים קדימה שאני כן רוצה את מה שעשיתי ולבטל את הקונטרול Z
תודה רבה
אצלי זה השתנה [אופיס 365] ל-קונטרול + שיפט + C להעתקת עיצוב.
קונטרול + שיפט + V להדבקת עיצוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים