@בן מיכאל Office Tab הוא תוסף שעושה בוורד לשוניות כמו בדפדפן, אני נעזרתי בו מאוד כיוון שאני עובד עם כמה מסמכים פתוחים בבת אחת, kutools ראיתי הרבה פונקציות אבל לא היה לי זמן ללמוד אותו אז אין לי המלצה.

@בן מיכאל Office Tab הוא תוסף שעושה בוורד לשוניות כמו בדפדפן, אני נעזרתי בו מאוד כיוון שאני עובד עם כמה מסמכים פתוחים בבת אחת, kutools ראיתי הרבה פונקציות אבל לא היה לי זמן ללמוד אותו אז אין לי המלצה.
תודה! kutools עולה כסף, לא?

לתועלת הרבים, בפורום של עריכה תורנית עליתי מדריך קצר ושימושי על על מיני טיפים ופיצ'רים בוורד.
הרוב ידוע לכול, אך ישנם חידושים, וכן למתחילים שבינינו, חוברת זו חוסכת המון זמן.
בהצלחה
עבודה נפלאה.
מומלץ מאד להשקיע ולתרגל את מה שכתוב.
מה שעשית זה מאמץ מיוחד שלא רבים יכולים לעשות, להרבה כבר מאוחר מדי, זה כבר זורם להם כ"כ הרבה שנים, שקשה להם לכתוב ולפרט כל תהליך בכזו סבלנות.
כה לח!

והנה חלק ב' של החוברת - הגהה מהירה והכנסת תיקונים בקלות

קבצים מצורפים

• המדריך לעורך ולקלדן חלק ב' - הגהה מהירה.pdf
    KB 241.3 · צפיות: 106
שלום וברכה
מותקן אצלי תוכנת וורד באנגלית (שכל התוכנה באנגלית)
מישהו יודע איך אני הופך את התוכנה לעברית?

איך עושים מברשת עיצוב לכמה מילים שאינם ברצף?
כלומר כתבתי מאמר ארוכה ויש מילים שאני רוצה לעצב שונה אז אני עושה על מילה אחת ואח"כ מברשת עיצוב אז כשאני עושה מברשת על מילה אחת ואח"כ אני רוצה לעשות על עוד מילה אני צריך ללחוץ עוד על מברשת ואז והדביק על המילה וחוזר חלילה עד שאני מסיים והשאלה אם יש איזה דרך לעשות שכל הזמן יהיה המברשת עד שאני מסיים לברוש את כל המילים שאני רוצה בלי שאצטרך ללחוץ על מברשת על כל מילה ומילה

כלומר כתבתי מאמר ארוכה ויש מילים שאני רוצה לעצב שונה אז אני עושה על מילה אחת ואח"כ מברשת עיצוב אז כשאני עושה מברשת על מילה אחת ואח"כ אני רוצה לעשות על עוד מילה אני צריך ללחוץ עוד על מברשת ואז והדביק על המילה וחוזר חלילה עד שאני מסיים והשאלה אם יש איזה דרך לעשות שכל הזמן יהיה המברשת עד שאני מסיים לברוש את כל המילים שאני רוצה בלי שאצטרך ללחוץ על מברשת על כל מילה ומילה
פשוט מאד לוחצים פעמיים על המברשת עיצוב. (פעמיים ברציפות, כי אם עושים לאט אז זה מבטל את המברשת עיצוב). בהצלחה.
נראה שאתה ממש חדש בוורד. כדאי לך ללמוד הכל בבת אחת במקום להיסחב עם זה כמה שנים.

קונטרול + שיפט + C להעתקת עיצוב.
קונטרול + שיפט + V להדבקת עיצוב.

נראה שאתה ממש חדש בוורד. כדאי לך ללמוד הכל בבת אחת במקום להיסחב עם זה כמה שנים
איך אני יכול ללמוד הכל בבת אחת וכמובן בחינם? רק בפרוג!! שיש פה אנשים טובים כמו @מנורה טהורה ו- @דאנציג שאוהבים לעזור ולעשות חסד
ועכשיו עוד שאלה. איך חוזרים קדימה כלומר כמו שיש קונטרול Z לחזור אחורה איך עושים קדימה שאני כן רוצה את מה שעשיתי ולבטל את הקונטרול Z
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
איך אני יכול ללמוד הכל בבת אחת וכמובן בחינם? רק בפרוג!! שיש פה אנשים טובים כמו @מנורה טהורה ו- @דאנציג שאוהבים לעזור ולעשות חסד
ועכשיו עוד שאלה. איך חוזרים קדימה כלומר כמו שיש קונטרול Z לחזור אחורה איך עושים קדימה שאני כן רוצה את מה שעשיתי ולבטל את הקונטרול Z
תודה רבה
קונטרול + Y

ללימוד קיצורי מקשים נפוצים (חובה לכל מי שכותב בוורד) עמוד על הכפתור של הפעולה שברצונך לעשות, ויופיע לך טולטיפ עם הקיצור.
אם לא עובד לך, גש לקובץ/אפשרויות, וסמן בV את 'הצג קיצורי מקשים בתיאורי מסך:
1690060524787.png

האם היום (וורד 2019) זה יותר בקלות? מבלי 'תוספים'. דהיינו לעשות את ההערות בשני טורים?

עקרונית, אני רואה היכן עושים את ההערות במס' טורים, רק השאלה שלי אמורה לגבי מסמך שכבר קיימים ההערות בטור אחד - ואת זה לא הצלחתי להפוך לשניים

האם המאקרו שבנו כאן בנוי גם לייצא הערות לקובץ ראשי בוורד (לא תג), ולהיכן יש להעתיק את המאקרו?

האם יש דרך לעצב מסמך כאשר כל כותרת מסגנון כותרת 1 תהיה ממקומת בתוך עיטור?. (שמתחת לכל כותרת תהיה תמונה כלשהיא) ? @מ. בלוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה