מצו"ב. יישר כח!

קבצים מצורפים

• קובץ בעייתי.doc
    KB 27.5 · צפיות: 33
לפו"ר נראה שהבעיה נגרמת בגלל שמספר העמוד מופיע בתוך צורה ולא בפני עצמו.
נסה להכניס את המספר בפני עצמו ללא צורה ותראה אם הבעיה עדיין קיימת.

1. אם אני מסיר את המסגרת, יש אפשרות להגדיר מספרי עמודים עם יישור פנימי?

2. איך מגיעים בוורד 2010 ליישור מספרי עמודים, מלבד ע"י ALT+המ?

1. מסתבר שלא. (לחילופין אתה יכול להגדיר כותרת שונה לעמוד זוגי ואי זוגי)

2. איני יודע...

השלום והברכה!

ברצוני למצוא בחיפוש של וורד, את מספר הדף, כפי שנראה בתמונה שצירפתי.
יש לי אפשרות למוצאו ע"י חיפוש כזה:
קוד:
^p^$:^p

אך בהחלפה אני מעונין לשנות את עיצובו של מספר הדף לבד, בלא לשנות את עיצוב סימן הפיסקה שקודם לו, ולשאחריו.

למי פתרונים?

קבצים מצורפים

• טקסט שבין שני פיסקאות לבדו.png
    KB 81.5 · צפיות: 27
לפי מה שאני מבין אתה מחפש את הפסקה שלפני ושאחרי בתור מאפיין כדי שהוא לא ימצא את אותם תוים בתוך פסקה.
בוורד אין אפשרות לחפש כל X שאחרי Y בלי לכלול את Y בחיפוש עצמו. באותה מידה אי אפשר להחיל עיצוב ע"י החלפה על חלק מחבילות החיפוש, מה שמונע ממך לפתור את הבעיה ע"י החלפת רק חלק מהחבילות.

האפשרות היחידה היא להשתמש ב-VBA...

יישר כחך ר' ישראל הצדיק!

גם אני סברתי כך עד היום הזה. אך דומני שראיתי באיזה אשכול כאן בפורום, שר' קרש כתב איזה פתרון לזה, ואיני מוצא את האשכול.

ויתכן שאני מדמיין.

ושוב תודה

כאן (הודעה מס' 6) שאלתי את 'רבינו' קרש שיחי' את אותה שאלה אם אני מבין נכון, והרי תשובתו...

אפשר ע"י חיפוש GREP, ופעם היה כאן אשכול של ר' קרש עם מאקרו לחיפוש גרפ בוורד (בקישור שישראל הביא).

חפש (תעתיק מפה ותדביק):
קוד:
^[א-ת]+[\.\:]$
והחלף בעיצוב.

הדבר פשוט.
יש לחפש את שני חלקי החיפוש הרצויים,
ולהחליף באותו דבר וביניהם קוד ידוע,למשל#.
אחר כך חפש במקום אתמהקבוצה שאותה אינך רוצה לשנות, רק את ה# והחל את העיצוב.
כעת מחק את ה#.

דרך אגב: לחיפוש סוף שורה בעת שתווים כלליים מסומנים,
חפש, ^013.

נכתב ע"י חיטובים;740562:
אפשר ע"י חיפוש GREP, ופעם היה כאן אשכול של ר' קרש עם מאקרו לחיפוש גרפ בוורד (בקישור שישראל הביא).

חפש (תעתיק מפה ותדביק):
קוד:
^[א-ת]+[\.\:]$
והחלף בעיצוב.

זה נכון לאינדזיין.

למה א"א לעשות בשתי החלפות?
לעשות החלפה ע"י זכרונות (סוגריים, דובר בעבר בפורום) ולשים סימן לפני וסימן אחרי, ואח"כ להחליף מסימן פלוני עד אלמוני בעיצוב המסויים?
הובנתי? טעיתי?
הצלחה.

-כפילות-

נכתב ע"י Yisrael;740696:
אצלי זה עובד מצוין. תבדוק אם הספריה הרלוונטית ב-VBA פעילה אצלך.

נכון מאוד גם לוורד.

אשמח מאד להבין, איך בודקים זאת?

ומהיכן לקחת את הקודים האלו?

נכתב ע"י Yisrael;740772:
עיין כאן ותמצא נחת...
כנראה לי הבנתי דברה"ק,
כי לצערי לא מצאתי,לא נחת,ולא חידוש.

כתבת קודים של אינדזיין, וכתבת שהם עובדים בוורד, אם עובדת ספרייתvdc מסוימת.
מהי?
ומהם הקודים הפועלים בה?
לא מצאתי שום דבר.

רק אומר שם קרש, שהקודים של וורד שונים משל אינדזיין, שזה מה שכתבתי מקודם, וחלקת עליו.

אשמח ללמוד דברים חדשים. ובמה טעיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה