תודה רבה לך, (העניין הוא שאני קצת מסתבך עם זה).

יש למישהו עוד רעיונות?

נערך לאחרונה ב:
יש לך אפשרות מובנית בוורד,
בחירת כל האלמנטים (את הטקסט כדאי לשים בתיבת טקסט) לא ע"י ctrl+a אלא ע"י החזקת ה-ctrl ולחיצה ידנית עם העכבר על כל האלמנטים,
קליק ימיני בעכבר ולבחור "שמירה כתמונה",
בהצלחה!

שלום לכולם
מישהו שיחק לי במחשב ושינה לי דברים - הגדיר לי שכל הקשה כפולה על מספר שווה סימן (לדוג' 22=@)
מישהו יודע איך מבטלים את זה? זה רק במיקרוסופט וורד אקסל וכד'
תודה!

1737676075753.png

שלום רב.
אחרי כמה שעות יגיעה על קובץ, משום מה החלטתי להעביר אותו לתבנית קובץ שקיימת אצלי.
הדגשתי את כל הקובץ, עשיתי קונטרול סי, ופתחתי קובץ חדש בעל אותו שם.
המחשב שאל אותי האם להחליף בין הקבצים, והוריתי לו להחליף את הקבצים.
למעשה כנראה הקונטרול סי לא נלחץ כהוגן, הקובץ הוחלף, והקובץ המקורי נעלם ואיננו וכל עבודתי ירדה לטמיון.
אם יש למישהו פתרון לשחזור הקובץ הנעלם אשמח לשמוע.

דבר ראשון אם עדיין לא בדקת- תבדקי בחלונות+v יכול להיות שהעתקה כן נשמרה
בנוסף יש מצב שקיים עדיין בתור קבצים שלא נשמרו ב פתח-> שחזור מסמכים שלא נשמרו

בעיקרון אפשר לנסות לשחזר, הבעיה היא שכל כתיבה על המחשב עלולה לדרוס את החומר הקיים, ולכן עצם התקנת תוכנת שיחזור מהוה סיכון לאבד את החומר, יתכן שאפשר לעבוד עם שיחזור מבחוץ. או מדיסק אונקי,
לפני כן צריך לבדוק האם מצב TRIM מופעל.
יש לפתוח את שורת הפקודה על ידי פתיחת תיקיה כלשהי וכתיבת המילה CMD בשורת הכתובת.
בשורת הפקודה יש לכתוב את השורה הבאה:
fsutil behavior query disabledeletenotify
ולהעלות צילו"מ

שלום רב.
אחרי כמה שעות יגיעה על קובץ, משום מה החלטתי להעביר אותו לתבנית קובץ שקיימת אצלי.
הדגשתי את כל הקובץ, עשיתי קונטרול סי, ופתחתי קובץ חדש בעל אותו שם.
המחשב שאל אותי האם להחליף בין הקבצים, והוריתי לו להחליף את הקבצים.
למעשה כנראה הקונטרול סי לא נלחץ כהוגן, הקובץ הוחלף, והקובץ המקורי נעלם ואיננו וכל עבודתי ירדה לטמיון.
אם יש למישהו פתרון לשחזור הקובץ הנעלם אשמח לשמוע.
אני יכול לבדוק בשליטה מרחוק רק שימו לב שאם הקובץ שווה לכם כמה מאות שקלים (לפחות) כדאי לכבות את המחשב במיידי ולפנות למעבדת שחזור מידע מקצועית (ובמיוחד אם TRIM מופעל - אפשר לבדוק כמו שהסבירו בפוסט לפני)

איך אפשר לעשות שההערת שוליים תהיה עם סוגריים, כלומר ככה: (א),
גם בטקסט וגם בהערה?

דחוף איך מעתיקים טקסט מקובץ PDF לWORD? שיצא טוב וללא תשלום
או איך ממירים קובץ PDF לקובץ WORD?

1742297359896.png
שלום וברכה
מתחת לכל כותרת באותיות מודגשות יש תת כותרת עם הוראות הצבועה בצבע אפור.
א. איך עשו את זה?
ב. איך אני מסיר את הצבע האפור?

א.2. ראיתי הרבה פעמים שכותבים כותרת ועושים צבע אפור לאורך כל השורה מגבול לגבול, ולא רק איפה שיש כיתוב. יש דרך לעשות את זה בלי תיבת טקסט?

תודה

קבצים מצורפים

• 1742296969798.png
    1742296969798.png
    KB 50.3 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה