בדיוק, כמו הרב זיתים.
לא לשמור לפי די אף, אלא להדפיס את הקובץ, כשהוא פתוח בוורד, לפי די אף
יש אפשרות לייצא לPDF דרך ההדפסה ולפעמים השמירה שם טובה יותר ושומרת על העיצוב, לזה הכוונה..
אפשרות נוספת להפוך את הכתב לתמונה וכך זה ישמר, -העתקה והדבקה ולבחור בפורמט של תמונה
טוב אז ככה. לא מצאתי את החלון הזה שהזכרתם כאן. אצלי בוורד לא מופיע דבר כזה. יש רק כפתור שקוראים לו "יצא" ואז אני מייצא את הקובץ לפי די אף, אבל ללא שינוי.

פורמט תמונה, אצלי לא מצליח.

עכשיו עשיתי משהו אחר, החלפתי את הגופן של הכותרת, ויצא לי טוב מאוד ללא בעיות.
אולי יש בגופן הזה איזשהו בעיה בפורמט PDF?

נ.ב אשמח לראות צילום מסך של האפשרות הזאת בוורד שלכם. אני עובד דרך וורד 2019 ברישיון של אשתי משרד החינוך

טוב אז ככה. לא מצאתי את החלון הזה שהזכרתם כאן. אצלי בוורד לא מופיע דבר כזה. יש רק כפתור שקוראים לו "יצא" ואז אני מייצא את הקובץ לפי די אף, אבל ללא שינוי.

נ.ב אשמח לראות צילום מסך של האפשרות הזאת בוורד שלכם. אני עובד דרך וורד 2019 ברישיון של אשתי משרד החינוך
לא מצאת את כפתור ההדפסה?
תעשה ctrl+p

קובץ-> הדפס-> במדפסת לבחור microsoft print to pdf-> הדפס

לא מצאת את כפתור ההדפסה?
תעשה ctrl+p
בוודאי שאני יודע איפה הוא. אבל לא מופיע אופציה כזאת כמו שהציעו לי כאן חברי הפורום. מצרף תמונה

קבצים מצורפים

• ששש.jpg
    ששש.jpg
    KB 409.6 · צפיות: 22
  • תודה
Reactions: dag
קובץ-> הדפס-> במדפסת לבחור microsoft print to pdf-> הדפס
ואוו כל הכבוד!!!!!! הצליח לי!!!!
יישר כח, לא ידעתי שיש דבר כזה...
אחרי האפשרות, הוא אוטומטית הביא לי אפשרות לשמור כפי די אף, וזה הצליח!!! תודה רבה..
זכות הרבים תעמוד לך אמן.

מישוה יודע איך אפשר להסיר קו אופקי, כזה?

יש לי קובץ וורד עם עשרות קוי אופקי
וכן איך אפשר לעשות הסר היפר-קישור בבת אחת להרבה קישורים שיש לי בוורד
תודה
1761229670418.png

לא מצליחה לעשות אותיות מקווקות בוורד.
חיפשתי גם פה בפורומים ולא לא מצאתי
אשמח לעזרה איך אני יכולה לעשות גופן שהקו יהיה מקווקו.
תודה רבה

יש פונטים מוכנים כאלו
לפונטביט ולפונטימונים
למשל זה בחינם

אני מנסה לפתוח קבצים בוורד והוא נותן לי את ההודעה הזו
נראה שיש בעיה בתוכנה
bandicam 2025-11-05 15-45-13-647.jpg

משהו יכול לעזור לי????תודה מראש

גם לי קרה ביצעתי הפעלה מחדש למחשב והסתדר!!!! בהצלחה!

לא עוזר, הפעלתי מחדש ועדיין יש בעיה

??? יש משהו פה שמבין בזה, או טכנאי מחשבים וכו' שיכול לעזור לי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה